Lucka 6 - Tomten är far till alla barn


När vi öppnar lucka 6 så hittar vi den svenska filmen Tomten är far till alla barn med bland andra Peter Haber och Katarina Ewerlöf i rollerna.

Filmen handlar om Sara som har varit gift flera gånger, nu är det jul och hon bjuder in sina ex för att fira med henne och hennes nya man Janne. Janne får kasnke lite för mycket att dricka och avslöar för alla gäster att han låtit sterilisera sig. Detta vet dock inte Sara om som vid middagen delar med sig av den goda nyheten att hon är gravid.

Jag är och har aldrig varit ett fan av svenska filmer och den här är inget undantag, även om den i princip har de bästa skådespelarna som Sverige har att erbjuda,eller hade på den tiden, så faller den inte mig i smaken. Men för de som gillar svenskt kan den nog vara hyffsad. jag ger den dock ett ganska dåligt betyg.

Kommentarer
HIH

Julen är inget utan alla dessa underbara julfilmer :)

2011-12-06 @ 09:24:15
URL: http://haveithollywood.blogspot.com
Karin - Mitt hörn av universum

Svensk film är verklig dålig. Men det finns undantag såsom Millennium-serien, några av Ulf Malmros filmer.Men Tomten är far till alla barnen är väldigt väldigt rolig! Den är ett måste för julen. Seriöst! Sedan hur kan man motstå bröderna Ekborg? Speciellt Anders? Den är klockren. Precis som julen kan och ska vara. Haha.

2011-12-06 @ 11:11:02
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback