Supernatural 7x10 "Death's Door"

Igår kom ett nytt avsnitt av Supernatural "Death's Door". Det var det sista avsnittet före jul och nu är det uppehåll till 6 Januari.

SPOILERVARNING!

Bobby har blivit skjuten i huvudet och ligger nu i koma, och medans han är i koma så början han återuppleva delar av sitt liv samtidigt som han försöker fly från the reaper som kommit för honom. I sina minnen träffar han Rufus som hjälper honom att komma på att vägen ut är genom hans värsta minne.

Det här avsnittet gav en lite större inblick i hus Bobbys liv har varit, från det att han var barn till förhållandet till sin fru och Dean och Sam. Det var intressant och se och det var även spännande för att man inte visste om han skulle överleva eller inte. Det verkade ju som att han dog, men man vet ju aldrig med den här serien, dom har ju kommit tillbaka några från döden förrut liksom. Jag gillade avsnittet och det slutade ju spännande också, vad kommer han att välja?

Glöm inte tävlingen där ni kan vinna Voddler Tickets!

Kommentarer
Linda

Sv; Jag märkte det nu... men det är bara om man går till ett inlägg, t ex från bloglovin. Går man in direkt på lindahelena.devote.se blir de inte så.. skumt! Puss

2011-12-04 @ 21:03:25
URL: http://lindahelena.devote.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« Blogg



Spara uppgifter?


Trackback