The other woman

Igår såg jag dramat The other woman med Nathalie Portman. En otroligt vacker och sorglig historia som träffar rakt i hjärtat.

Filmen handlar om Emilia, en ung kvinna som levde drömlivet, hon hade en otrolig man, ett jobb hon älskade och hon väntade sitt första barn. Men allting förändras av en hemsk tragedi och hela hennes liv rasar samman. Hon måste ta sig igenom saknad, skuldkänslor och ilska, och det är inte det lättaste när man på samma gång har en familj att försöka passa in i.

För mig blev den här filmen ganska personlig, det enda jag kunde se framför mig var mina föräldrar som varit med om samma sak som Emilia i filmen, och det gjorde att filmen var otroligt jobbig för mig att kolla på. Men det är en riktigt bra film, fint gjord och med bra skådespelare, den har både ljus och mörker och är verkligen sevvärd. En riktigt stark film som framkallade många tårar.

Kommentarer
emma Ledin

fin blogg

2011-12-31 @ 16:48:05
URL: http://emmapetronellaledin.blogg.se/
Anonym

Gud vad fin blogg du har! Ska vi följa varandra med bloglovin? Kram och gott nytt år!:)Förresten, gör du gratis designer? Är i väldigt stort behov av en ny design!!

2011-12-31 @ 20:41:12
URL: http://eviiih.devote.se
Eraik

Är det hennes barn på bilden?

2012-01-01 @ 17:31:53
URL: http://haveithollywood.blogspot.com/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback