Tips i TV Tablån - Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Detta är en film som du kan hitta i min DVD samling och jag har sett den ett antal gånger. Det är en lättasam romatisk komedi som kan få vem som helst på bättre humör.

På Sjuan ikväll klockan 21.00 kan ni alltså se filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar med Kate Hudson och Matthew McConaughey i huvudrollerna.

Filmen handlar om journalisten Andie som får i uppdrag att skriva en artikel om hur man blir av med en kille på 10 dagar. Hin måste alltså hitta en kille, se till att han blir kär i henne, sedan bli av med honom, allt på tio dagar. När hon träffar reklamaren Benjamin bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne.

Det är somsagt en riktigt rolig romantisk komedi och har ni inte sett den så rekomenderar jag er att göra det, ikväll på Sjuan alltså!


Kommentarer
Jojjjjohs.se - Något för nästan alla

Hej! Okej. Ja visst, säg till när ni länkar oss så länkar vi er ;)

Kram

2011-12-08 @ 22:34:35
URL: http://jojjjjohs.se
LifeIsAMovie - Sveriges bästa filmblogg

Hej! Okej. Ja visst, säg till när ni länkar oss så länkar vi er ;)

Kram

2011-12-08 @ 22:34:57
URL: http://lifeisamovie.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback