A Cinderella Story: Once Upon a Song

Såg A Cinderella Story: Once Upon a Song med Lucy Hale i huvudrollen för ett tag sen och jag tänkte skriva lite kort om vad jag tyckte om filmen.

Filmen är ännu en modern tolkning på Askungen men den här gången är det musiken som står i centrum. Den handlar om Katie, en ung tjej som efter sin pappas död tvingas leva med sin styvmor och hennes barn. Katie drömmer om att slå igenom som artist med hennes styvmor står alltid i vägen för hennes drömmar. När en ny kille börjar på Katies skola, och vars pappa råkar vara musikproducent, så försöker Katie få hans uppmärksamhet och lyckas. Men när hennes styvmor får reda på detta så ljuger hon och säger att det inte är Katie som är den talangfulla utan att det är hennes tondöva dotter. Plötsligt så får styvsystern all uppmärksamhet medans Katie blir utpressad att låtsas som ingenting och att hjälpa sin syster fejka sin talang. Vilket gör att hon både förlorar killen hon gillar och hoppet om en karriär inom musiken. Man följer henne i motgångar och framgångar i jakten på hennes drömmar och sin frihet.
Trots att jag är ganska rejält trött på alla Askungen filmer så är den här nog bäst så här långt ändå. Den känns mer seriös en sina föregångar och visst, det är fortfarande en ungdomsfilm och den är förutsägbar och lite barnslig fortfarande men jag tycker ändå att den här är ganska bra. Den är underhållande, med helt okej musiknummer och humor och det gör det till en riktigt lätt komedi som man kan se om och om igen. Kort sagt, jag gillar den, alla filmer man gillar måste inte vara superspännande och djupa, ibland är det en sån här film precis det man behöver för att få skratta av sig lite.

Filmen kan du hyra på Voddler, eller så är du med i vår tävling och vinner tickets så att du kan se den!

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback