Cradle will fall


Såg Cradle will fall på Voddler i morse. Det är en skräckfilm från 2008 om en familj som är i livsfara när den som ska älska dem villkorslöst, inte gör det längre.


Filmen handlar om en familj vars mamma hamnat i svår förlossningsdepression efter att ha fött hennes fjärde barn. När pappan i familjen åker i väg på ännu ett jobb och lämnar familjen hemma så tappar mamman kontrollen, och gör det otänkbara. Som i trans dränker hon sin 3 månader gamla son i badkaret, och sen fortsätter hon mot sina tre andra barn. Det äldsta barnet i familjen, Jimmy, är den enda som kan rädda dem.

En riktigt nagelbitare som är riktigt obehaglig. Det hemskaste med den här filmen är att det skulle kunna hända i verkligheten, det är inget onaturligt eller någonting sånt utan det här skulle kunna hända vem som helst och det är det som ger mig kalla kårar. Filmen är riktigt bra, spännande och lika hemsk som den låter, man sitter och skriker på tvn för man tror att man ska kunna stoppa det men självklart fungerar aldrig det. Skådespelarna gör ett bra jobb även fast det inte är några stora namn i filmen. Om jag ska klaga över någonting är att allting går så fort i början när det börjar hända saker men sen blir det lite långdraget mot slutet. Men den är spännande rakt igenom och en helt klart sevärd film!

Filmen kan du hyra på Voddler, eller så är du med i vår tävling och vinner tickets så att du kan se den!  
Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback