Gossip Girl 5x09 "Rhodes to Perdition"


Igår kom det ett nytt avsnitt av Gossip Girl, ett av de få avsnitt som kommer den här veckan. "Rhodes to Perdition" heter avsnittet och det var medelmåttingt, som de flesta GG avsnitten nu för tiden.

Blair är nere på grund av allt som hänt med Louis och hon vänder sig till Chuck för att få veta hur han blev av med sin inre "Bad Boy" så att hon kan hjälpa Louis att göra samma sak.

Dan kämpar med negativa kommentarer om hans bok och han upptäcker att det är hans agent Allesandra som har en twitter som heter "I hate Humphrey" men hon förklarar att det är för att skapa publicitet. Nate har tagit över The Spectator och måste ta ett tufft beslut då han får reda på viss information om hans kusin Tripp.

CeCe kommer till stan för en fest som Studio 54 håller för henne. Serena och Max datar vilket Charlie/Ivy självklart inte gillar, hon ringer Carol som kommer direkt. Dom lyckas få det att se ut som att det är Max som ljuger när han säger att Charlie egentligen är Ivy.

Ännu ett avsnitt med massa Ivy/Charlie drama, kan nån snälla bara komma på vad hon håller på med tack! Orkar inte med henne längre. Nu kommer det val va massa drama mellan henne och Max eftersom han vill bevisa att hon ljuger.

Det var ju i säsong ett som man fick se CeCe ta tabletter efter att han sagt att hon inte var sjuk, och nu får man se "fortsättningen". Undrar dock vad hon är för sjuk.

Måste ju också kommentera att jag gillade Chuck och Blair stunderna, hoppas fortfarande att det blir dom två igen snart. Louis kan ju ta och försvinna, hoppas han inte ändrar sitt beteende och att Blair väljer Chuck istället.Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback