The Vampire Diaries 3x08 "Ordinary People"


Orginalbilder här

Idag kom det ett nytt efterlängtat avsnitt av The Vampire Diaries, "Ordinary People" hette avsnittet och handlar främst om the original family, alltså Klaus, Rebekah och Elijas familj.

SPOILERVARNING!

Elena vänder sig till Rebekah för att få svar på sina frågor om hennes familj och genom flashbacks får vi se vad som hände för cirka tusen år sedan. Vi får reda på att Mikael är deras pappa och att the original witch var deras mamma. Efter att en sv deras söner dödats av en varulv bestämmer de sig för att göra familjen till vampyrer för att skydda dom.

Rebekah tror att Mikael efter att ha fått reda på att hans fru Esther hade en affär med en varulv och att Klaus inte var hans son, dödade Esther. Men med hjäp av ristningarna i grottan får Elena reda på att det faktiskt var Klaus som dödade henne för att ha kastat hybirdförbannelsen över honom.

Det händer alltså en hel del i det här avsnittet och som vanligt så gjorde det mig inte besviken. jag tyckte att det vat väldigt intressant att få se hur det hela började med the original family och man får lite mer förståelse för Rebekah och käner medlinande med henne när hon får veta att Klaus dödade deras mamma. Damon tog Stefan på en liten brother-bonding-trip men utan effekt enligt Stefan, men man vet aldrig om han kanske överdriver hur lite han känner. Min favoritdel var slutet, Damon och Elena scenen i sängen. Kan dom inte bara bli tillsammans snart!!??


Kommentarer
mia

asgrym header! men hur gör man så att de byts bilder? och förövrigt en jätte bra blogg!

2011-11-04 @ 12:02:51
The Movie Diaries

Svar till Mia: Tack så mycket! Headern är gjord i Photoshop CS3, här är en länk till en guide du kan använda dig av om du vill prova själv http://www.wikihow.com/Create-Animated-GIFs-Using-Photoshop-CS3

2011-11-04 @ 12:12:42
URL: http://themoviediaries.blogg.se/
Nathalie

Hittade precis in till denna blogg.Eran blogg verkar fett bra! Ska definitivt kika in här flera gånger när jag inte har någon film att kolla på! :)

2011-11-04 @ 13:33:04
URL: http://nnathis.blogg.se/
Nathalie

- Tack! Tyvärr så fanns det ingen text till och jag har jättesvårt att koncentrera mig utan text, så jag får väl se ifall någon har den första säsongen. :)

2011-11-04 @ 14:00:06
URL: http://nnathis.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback