Assasination of a High School President

Filmen Assasination of a High School President som har fått titeln The High School Conspiracy här i Sverige är en komedi från 2008 med Mischa Barton, Reece Daniel Thompson och Bruce Willis i huvudrollerna.

Filmen utspelar sig i en katolsk skola där den populäraste tjejen slår sig samman med en journalist frå skolans tidning för att ta reda på vem som stulit årets SAT prov. När dom äntligen tros närma sig sanningen och har sin misstänka så blir en ännu större konspiration avslöjad.

Som ett stort OC fan och föredetta fan av Mischa Barton så fick jag bara lov att se den här filmen, jag såg den för första gången för ganska länge sedan men såg den igen härom dagen. Det är inte en jättebra film och det finns en del som man kan klaga på. Men har man inte så höga krav på varken skådespelare eller story så kan det vara en ganska rolig film på sina håll. Den är nog inte för alla men om man gillar komedi blandat med lite mysterie och brott så kasnke det är något för den. Jag tänker inte rekomendera den men ifall någon känner för att få sin egen uppfattning om filmen så tycker jag definitivt att ni ska göra det.Kommentarer
Titanic

Svar: Va roligt ;). Perfa :D har fixat till eran länk med :D

2012-04-13 @ 13:15:09
URL: http://titanic.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback