The Avengers

Action/Sci Fi film från 2012 med bland annat Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson och Chris Evans i huvudrollerna.

Det är en bit fram i framtiden, en grupp utstötta individer med superkrafter som kallas in för att rädda jorden från att övertas av styrkor från yttre rymden som leds av Loke, Thors onda bror som planerar att ta över hela universum. Tillsammans med organisationen S.H.I.E.L.D måste dem få tillbaka källan som kan ge obegränsat med energi och kraft att förstöra hela jorden. Iron man, Thor, Hulken, Captain America, tillsammans bildar dem gruppen The Avengers, och allting vilar på deras axlar om jorden och resten av universum ska klara sig undan oskadd.

Bästa filmen på mycket mycket länge! Jag älskar alla delar av den, den är rolig, spännande, lite småsorglig och helt enkelt riktigt bra! Skådepelarna gör ett makalöst jobb, 3D effekterna är grymma och allting från replikerna till klädvalen är perfekta. Med sin humor, spänning och riktigt bra effekter är The Avengers verkligen värd sitt höga betyg!
Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback