Fun Facts: The OC

Jag tyckte att det var på tiden att jag gjorde ett fun facts inlägg igen. Den här gången är det OC som vi får veta lite mer om!

1. Poolen i Cohen familjen trädgård är egentligen bara ca 1,2 meter djup och därför så fick de spela in alla scener i poolen ståendes på knä.

2. Serien skulle från början heta Orange County men en film med samma namn hade precis kommit ut.

3. I ett tidigt skede av utvecklingen av serien så skulle Ryan vara Sandy's utomäktenskapliga son.

4. Chad Michael Murray erbjöds en roll i serien men tackade nej när han fick chansen att spela Lucas i serien One Tree Hill istället.

5. I de första avsnitten så hade Cohen familjen en hushållerska och Cooper familjen hade en hund, de försvann dock utan något spår under seriens gång.

6. Rachel Bilson och Melinda Clarke skulle egentligen baa vara gästroller i serien men de blev så populära och viktiga för seriens historia att de fick bli återkommande roller.

7. I en scen i serien pratar karaktärerna om hur Seth "spydde som tjejern i Sjätte Sinnet". Ett skämt eftersom det är Mischa Barton som spelar tjejen i Sjätte Sinnet.

8. Kelly Rowan är endast 14 år äldre än Adam Brody som spelar hennes son.

9. Karaktären Kaitlin Cooper lämnade serien efter första säsongen för att åka till en internatskola, När hon kommer tillbaka nästan 18 månader senare i säsong 3 säger Ryana tt han inte sett henne sedan hon var elva år. Senare pratar Katlin om hur hon åkte till internatskolan när hon var 12 år och några avsnitt senare firar hon sin 15:onde födelsedag. 18 Månader efter att ha åkt iväg till internatskolan.

10. När Adam Brody provspelade för rollen som Seth Cohen bestämde han sig för att inprovisera allting. Det gillade dock inte manusförfattaren och sa att han aldrig ville se honom igen. En månad senare hade de fortfarande inte hittat den rätte Seth och producenterna tog in Adam för ett nytt test och han fick sedan rollen.

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback