Supernatural 7x12 "Time After Time"

Igår kom ett nytt avsnitt av Supernatural "Time After Time" som var riktigt bra. Här kommer mina tankar om avsnittet!

SPOILERVARNING!


Bröderna jagar ett monster som mumifierar sina offer. Dom lyckas hitta personen som de tror är den skyldige och när Dean ska försöka stoppa honom så tas han med till 1944. Det visar sig att monstret är en Gud, Chronos guden av tid. Dean är nu fast i 1944 och jobbar med Elliot Ness för att fösöka döda Chronos medan Dean och Sheriff Mills försöker i nutid försöker komma på ett sätta att få tillbaka Dean.

För alla som har sett Veronica Mars känner ju igen Jason Dohring som gästspelar i detta avsnittet. Jag har knappt sett honom i något sedan Veronica Mars så det var roligt. Han är en duktig skådespelare.

Avsnittet i helhet var bra, det var ganska spännande men inte som vissa andra SPN avsnitt kan vara. Det var en intressant historia och gudar har det ändå inte handlat så mycket om förrut. Okej några avsnitt här och där man inte som till exempel demoner och spöken.

Jag gillar vekrligen inte att Bobby är borta, trodde verkligen inte att han skulle dö på riktigt. Jag menar hur många gånger har inte folk kommit tillbaka från döden i den här serien. Varför inte Bobby lixom? Sorgligt.


Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback