The Ruins

Skräck/Thriller från 2008 med Shawn Ashmore, Jena Malone, Jonathan Tucker, Laura Ramsey och Joe Anderson i huvudrollerna.
 
En grupp vänner är på semester i Mexico, en tysk turist bjuder med dom på en tur till några ruiner som ligger i närheten. Vad dom inte vet är att något ondskefullt lever bland ruinerna.
 
Inte alls läskig för att vara en skräckfilm, jag skulle beskriva den mer som konstig. Och när den väl var slut så tänkte jag mest, vad sjutton handlade den om? Det hände inte så mycket tyckte jag, det var som en enda lång utdragen händelse. Visst, det var väl en del twister här och där men inte nog för att det skulle bli sådär riktigt spännande. Jag vart mest äcklad och förvirrad. 
 

Kommentarer
Sara

Vet du om bokserierna "House of Night" och "Vampire Academy" kommer att bli film och isåfall när? :)

Svar: Under 2011 meddelades det att båda bok-serierna är tänka att bli filmer. Rättigheterna till House of Night har getts till producenten Samuel Hadida och hans företag, David Films. Producenten Don Murphy kommer att producera Vampire Academy filmen som det ser ut just nu. Men bara för att dom kommit ut med den här informationen så vet man aldrig att filmen verkligen kommer att bli av. Vi får helt enkelt hålla tummarna och vänta! Några datum för när filmerna kommer att komma ut finns alltså inte.
// Beatrice
themoviediaries.blogg.se

2012-07-04 @ 21:43:11

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback