Systrar i Jeans

Ikväll visas Systrar i Jeans från 2005 på TV3 klockan 20.00, en drama/komedi där bland annat Amber Tamblyn, America Ferrera, Alexis Bledel och Blake Lively medverkar.

Filmen handlar om ett gäng tjejer som varit bästa vänner enda sen födseln och som hållt ihop i vått och torrt sen dess. Nu ska dem för första gången skiljas åt över sommaren då alla ska åt olika håll. Ett par dagar före att dem ska skiljas åt hittar dem ett par jeans på en secondhand affär, ett par jeans som, även fast dem har helt olika kroppstyper, passar dem alla perfekt. Tjejerna tror att dem är magiska och kommer ge dem tur och bestämmer sig för att dem ska bli bandet som ska hålla dem samman över sommaren och sen dem skickar mellan sig. Man för följa tjejerna genom ångest, glädje, sorg och deras kamp för att behålla vänskapen genom jeansen.
 
Riktigt bra bok och riktigt bra film som jag sett massor av gånger! Det är en typisk tjejfilm som passar utmärkt att se med tjejkompisarna. Den är rolig, otroligt sorglig och framför allt vacker och även fast det kanske inte är den bästa filmen som någonsin gjorts så är den helt klart sevärd och skådespelarna är riktigt duktiga!

Kommentarer
Linnea

Riktigt bra beskrivning av filmen! Själv älskar jag Systrar i Jeans, en riktigt bra film om vänskap! Skådespelerskorna är jätte duktiga precis som du skrev och jag håller med om att det inte är den bästa filmen som någonsin gjorts! Men den är helt klart en film som man kan se om och absolut värd att se!:)

Svar: Härligt att någon vet precis vad jag menar! :D //Sandra
themoviediaries.blogg.se

2012-08-03 @ 23:19:43
URL: http://tvshowsfans.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback