Blind Date

Drama från 2007 med Stanley Tucci (Easy A, The hunger games) och Patricia Clarkson (Easy A, Friends with benefits) i huvudrollerna.

Don och Janna är ett gift par som varit med om det värsta tänkbara, den har förlorat sin dotter i en bilolycka som dem båda överlevde, men som hon inte gjorde. För att försöka gå vidare i livet och hitta tillbaka till varandra och överkomma skuldkänslorna så börjar dem blind dejta, varandra. Dem hoppas att detta ska hjälpa dem hitta kärleken hos varandra igen och så att dem ska kunna prata med varandra igen.

Först och främt, grymt skådespeleri, jag verkligen älskar både Stanley och Patricia som skådespelare och dem tillsammans är magi i både den här och Easy A (en av mina favoritkomedier) Tyvärr så är filmen lite långtråkig och jag hade hoppats på lite mer intriger, men, det är en film som ger en gåshud som sitter kvar länge och den är otroligt sorglig och mörk men ändå vacker. Det var väldigt intressant att se dem i lite mer seriösa roller och dem sköter det galant. En riktigt bra film, men man måste vara på ett speciellt humör för att se den, för den är hemsk.


Filmen finns att se gratis på Voddler.


Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback