Lovefilm

Som Buzzador så har jag fått testa Lovefilm, en tjänst på internet där man hyr filmer och får dom hemskickade direkt i brevlådan. Man kan välja mellan olika hyrpaket och välja det som passar en själv bäst, vill man till exempel även hyra spel till till exempel Xbox oxh PS3 så kan man välja ett hyrpaket där det ingår. Man betalar en månadsavgift och får sedan välja mellan 20 000 titlar som skickas hem till en utan att man behöver betala något porto. Man får ha filmen hemma hur länge man vill och sedan skickar man tillbaka filmen i samma förpackning som den kom i. Även när man skickar tillbaka filmerna så är portot redan betalt. Det är även inga förseningsavgifter och man kan när som helst säga upp sin prenumeration.

Jag tycker att det här är en jättebra hemsida för alla som hyr många filmer. Det är väldigt bekvämt och smart att få filmerna hemskickade direkt till brevlådan, man behöver inte ta sig tiden att åka iväg till ett uthyrningsställe.

Utbudet är också väldigt bra, jag har aldrig letat efter en film som jag inte sedan har hittat. Lovefilm har över 20 000 titlar att välja mellan och det finns fimer för alla smaker. Självklart finns det både DVD och Blu Ray filmer att välja mellan.

Dom har även en streaming funktion där man kan se filmen direkt i datorn. Man behöver alltså inte ladda ner filmen och det blir inga förseningar.

Klicka här för att prova tjänsten gratis i 30 dagar!


Kommentarer
Anna T

Fick också testa lovefilm :D riktigt bra!

Du har en bra blogg, finns inte många bra filmbloggar!

2012-03-30 @ 11:26:02
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback