Pretty Little Liars 2x24 "If These Dolls Could Talk"

Gårdagens avsnitt av Pretty Little Liars var riktigt spännande, tjejerna kommer närmare och närmare sanningen och i nästa avsnitt kommer vi få veta vem som faktiskt är "A". Can't wait!Tjejerna hittar ledtrådar i väskan bland Alisons saker, i tidningarna finns det konversationer mellan Alison och "A". Dom leder tjejerna tillbaka till den kusliga dockaffären, där träffar dom en tant som inte verkar veta någonting men däremot så finns det även där en liten pojke som tror sig kunna veta en del. Samtidigt så får Aria reda på att hennes föräldrar vill skicka iväg henne till en internatskola och hon måste ta till drastiska åtgärder för att dom ska tänka om. Mona oh Caleb hjälper tjejerna att försöka bevisa att det är Melissa som är "A", men det är ändå någon annan som blir arresterad för mordet på Alison i slutet av avsnittet.

Ett riktigt spännande och nervkittlande avsnitt, scenerna i dockaffären är lite små creepy på måste jag erkänna. Dom börjar verkligen närma sig sanningen nu och ett tag där såg det ju ut som att Melissa verkligen kan vara "A", vi får väl se nästa vecka helt enkelt. Men jag tror ändå att det kommer att vara någon som man inte misstänkt. Hatar att Ezra troligen kommer behöva flytta iväg, men scenerna mellan honom och Aria var ju fina i alla fall. Det var kul att få se lite av Alison igen, även om det bara var en liten scen. Men när hon är med så får man oftast lite svar på sina frågor så jag gillar det. Nu längtar jag verligen efter nästa veckas avsnitt!!


Kommentarer
Nicole

Åh jag tycker avsnittet var ett av de bästa någonsin. Så obehagligt, lite creepy när man sitter ensam i sitt rum kl 2 och doll store scenen är, haha. Ezria scenen kändes inklämd bland allt drama tycker jag...Och slutet var obehagligast, Garrett ditsatt av Jenna, Jenna som obviously kan se och sedan när A pratade med tanten och pojken. ÅHHH kan inte vänta tills nästa vecka....

2012-03-14 @ 23:45:36
URL: http://tokigitv.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback