The Three Musketeers


Den unga och hetlevrade D'Artagnan och tre föredetta legendariska men nu olycksaliga musketörer måste sluta sig samman och besegra en vacker dubbelagent och hennes onskefulla arbetsgivare som försöker ta över den franska tronen och få Europa att gå in i krig.

Det är en på sina håll ganska rolig och underhållande film som däremot kan kännas lite lång ibland. Det känns nästan som att den har så pass många olika historier i samma film att det blir lite jobbigt. Självklart är det ju en sammanhängande film men ibland får man känslan av att de skulle kunna delas upp. Det är liksom flera "uppdrag" eller vad man ska säga och oftast har ju en film bara en story som den roterar runt. Jag kasnke är helt ensam om att tycka såhär och det är inte så lätt att förklara vad jag menar heller.

Själva handlingen trots sin uppdelning är i alla fall bra, den är underhållande med mycket action men även lite kärlek. Det känns dock att filmen knaske är gjord för en något yngre publik. Skådespelarna gör ett bra jobb, Logan Lerman som spelar huvudrollen är väldigt duktig tycker jag.

Filmen finns att hyra på Voddler!
Kommentarer
Alice

Fin blogg? Hur hhar du fått att headern ändrar bilder? :D Svara gärna som en kommentar i min blogg ;)

2012-03-04 @ 17:44:45
URL: http://corncan.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback