Veckans Kändis - Dakota FanningThe Secret Life of Bees (2008) - Filmen utspelar sig i South Carolina år 1964, Lily Owens är en 14 årig flicka som plågas av minnet av hennes avlidna mamma. Hon flyr från sin våldsamma pappa tillsammans med Rosaleen, familjens hemhjälp och Lily's enda vän, för att ta reda på hemligheten bakom hennes mammas förflutna.

Underbart bra och rörande film med ett viktigt budskap, om hur livet i USA's söder under 60-talet kunde se ut. Jag fastnar nästan alltid för sånna här sorts filmer och den här är inget undantag. Riktigt bra film!The Runaways (2010) - Året är 1975 och tonåringen Joan Jett vill starta ett band bestående av endast tjejer. Den ovårdade managern Kim Flowly gillar ideen och de ger sig ut för att hitta de rätta medlemmarna till bandet. Snart stöter de på femtonåriga Cherie Curry som blir ledsångare i bandet. Kim skickar ut de unga tjejerna på turne och de blir llt mer kända. Men snart blir relationen mellan tjejerna spänd och saker och ting går fort utför.

Jag vet inte varför men jag gillar filmer som inte utspelar sig i nutid, det får dock inte vara allt för långt tillbaka i tiden. men 60/70-tal gillar jag. Den här filmen är baserad på verklighet, om hur bandet The Runaways kom till. Det är en riktigt bra film enligt mig, men den är nog inte för alla.Hide and Seek (2005)
- Filmen handlar om änklingen David och hans dotter Emily. Efter mammans tagiska död flyttar de till ett nytt hus. Emily skapar snart en låtsatskompis som heter Charlie och saker och ting blir allt mer skrämmande. David och familjens doktor börjar nu bli oroliga över Emilys alltmer fasansfulla vanor.

Riktigt nerkittlande film där man sitter på helspänn för att få veta vad som verkligen försigår. Filmen har en oväntad vändning på slutet som är riktigt intressant. Jag gillar filmen, det är inte den bästa men den är ändå bra. Dakota var inte mer än 11 när hon gjorde filmen och hon gör ett riktigt bra jobb.Push (2009) - En grupp unga amerikaner med telekinetiska och synska förmågor gömmer sig från en hemlig agentur inom USA's regering. Nu måste de slå ihop sina förmågor för att kunna fly från agentuen för alltid.

En actionfylld och spännande film om folk med övernaturliga krafter. Skådespelarna är duktiga och historien är riktigt bra. En bra film helt enkelt.
Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback