Rose Red - Skräckens hus

Skräck från 2002 med bland andra Kimberly J. Brown, Nancy Travis och Matt Keeslar.
 
Professor Joyce Reardon (Travis) är lärare vid ett universitet. Hon är besatt av Rose Red och vill dit med en grupp personer med olika förmågor över en helg. Hennes kille Steve Rimbauer (Keeslar)som också är släkting till husets första ägare har lovat henne att få åka dit. De sägs att huset "sover" och Joyce vill väcka det till liv.
Det hela började när huset byggdes. Arbetare dog vid platsen och allt eftersom huset blev klart blev det allt mer märkligt.
Personer blev mördade och huset verkade "äta upp" folk, men efter ett antal år slutade händelserna och Rose Red somnade. Nu ska dom dit och lilla flickan Annie (Brown) är nyckeln.
 
Det här är bra skräck! En äkta Stephen King med rätt känsla. Allt är bra med den här filmen, den är läskig sådär så det nästan kryper i kroppen, den har handlingen och skådespelet. Stephen King her verkligen lyckats här.
Jag kan även säga till dom som inte tycker om långa filmer att den är nära 4 timmar lång, men för mig är det perfekt. Dom har lagt ner mycket tid på detaljer och historia, man ser filmen och har aldrig några frågor. Man får svar på allt.
En perfekt film när man vill ha en riktig nagelbitare!

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback