Vilka serier får stanna kvar?

Nyheterna om vilka serier som får fulla säsonger och vilka som försvinner från tv-tablån börjar sakta men säkert att trilla in så jag tänkte uppdatera er lite om vad som händer och sker. 
 
Än så länge så har vi fått veta att The CW's serie "Beauty and the Beast" har fått en full säsong och kommer alltså inte att läggas ned (än i alla fall). En annan serie som fårr goda nyheter är "Chicago Fire" som också har fått en hel säsong. 
 
En serie som inte hade turen på sin sida är "Emily Owens MD" som vi tyvärr måste säga hej då till. Även komediserien "Ben and Kate" fick dåliga nyheter och kommer att läggas ned (dessa serier kommer att försvinna innan Maj 2013) Några serier som det inte bådar så gott för men som vi inte fått några säkra svar om än är "The Mob Doctor", "The Mindy Project", "Vegas", "Don't Trust the Bitch in Apartment 23".
 
Två serier som även dom troligen kommer att läggas ned är "666 park Avenue" och "Partners", två serier som jag har fastnat för och tycker därför att det är jättetråkigt att de kasnke inte får fortsätta. Sedan är det prat om ifall "90210" eventuellt bara får en halv säsong för att sean läggas ned. Jag hoppas dom ger den en chans till, just nu är den bra tycker jag och det vore tråkigt om den fick ett avkapat och ogenomtänkt avslut, den förtjänar mer än så.
 
"Supernatural, "The Vampire Diaries" och "Arrow" är i alla fall säkra och kommer inte att läggas ned vilket känns skönt. 
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback