Carrie

Rysare från 1976 med Sissy Spacek och John Travolta. Filmen är baserad på boken av Stephen King med samma namn. 
 
Carrie är en utstött, annorlunda tonåring med en minst sagt annorlunda mamma. När Carrie börjar utvecklas och blir äldre märker hon att hon verkligen inte är som alla andra. Hon har krafter som hon anar hur mäktiga de är. När skolbalen närmar sig beslutar sig några av skoleleverna att spela henne ett spratt och en av skolans populäraste killar bjuder ut henne. Carrie har en jättetrevlig kväll, helt ovetandes om att dem andra eleverna snart kommer göra någonting som dem verkligen kommer ångra. 
 
Det är inte den nyaste filmen och det ska man ha i åtanke när man börjar se den. Det är inte den mest välgjorda filmen och specialeffekterna är ibland lite larviga men det är också lite charmigt. Skådespelarna gör överlag ett riktigt bra jobb, Sissy Spacek är grym i sin roll och man blir rädd för henne. Handlingen är bra, spännande och annorlunda och jag tror inte att den nya versionen som kommer nu kommer ha samma mäktikhet. Helt klart en klassiker man måste ha sett.
 

Kommentarer
Sara

Hej! :) skulle du kunna skriva en recension om filmen "Saw", funderar på att se den på halloween men vet inte om den är bra? :)

Svar: Emelie har lovat att skriva en recension om filmen så håll utkik! Jag kan ju säga att den är bra! :D //Sandra
themoviediaries.blogg.se

2012-10-21 @ 21:47:08

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback