Prometheus

Sci-fi från 2012 med bland annat Noomi Rapace, Logan Marshall-Green och Charlize Theron.
 
Elizabeth (Rapace) och Charlie (Marshall-Green) hittar en utgrävning med väggmålningar som är ca 3000 år gamla. De visar en människa som pekar upp mot stjärnorna.
Det här är beviset på att det finns liv i rymden. Dom gör en expedition mot en främmande planet i rymdskeppet "Prometheus".
Elizabeth och Charlie tror att dom har hittat våra skapare. Dom landar på planeten och hittar det dom söker, men det finns inte många överlevande som kan ge dom några svar.
 
Den här filmen var inget vidare, den hade dålig handling och den var absolut inte likt "Alien" den som tycker om "Alien" kommer att bli besviken, det här var bara en dålig kopia. Man får inga som helst svar på någonting. Men filmen hade några ljusglimtar. Skådespelet var riktigt bra och effekterna lika så. Det var som sagt bara handlingen som ställde till det! Man ville att filmen skulle ta slut men ändå tyckte jag att jag inte hade sett klart filmen när den var slut. Jag är ganska splittrad när det gäller den här filmen.
Den som gillar bra handling i en film se INTE den här och den som inte bryr sig om handlingen utan mer tittar på hur filmen är uppbyggd kan verkligen se den.
 

 

Kommentarer
Lina

Du har fått det lite fel där. Det är Elizabeth Shaw och Charlie Holloway som hittar väggmålningar och inte David, för han är roboten.
Jag älskar Alien och jag älskar Prometheus. Det gäller bara att förstå att detta vägen fram till Alien och inget annat. Ett steg mot början av alien så att säga. Men vi är inte där ännu.

Svar: ja, du har så rätt, så är det ju såklart. ska ändra detta.
themoviediaries.blogg.se

2012-10-20 @ 01:50:56
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback