Allt för min syster

Drama från 2009 med Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alex Baldwin mfl. i rollerna. Filmen är baserad på boken av Jodi Picoult med samma namn.
 
Vad skulle du göra om du inte hade kontroll över din egen kropp? Om du var född för att någon annan skulle överleva? Anna Fitzgerald vet precis hur det känns. Hon är skapad av en enda anledning, för att vara donator till sin cancersjuka storasyster Kate. Anna har tröttnat på att leva sitt liv på sjukhus när det inte ens är hon som är sjuk och hon bestämmer sig för kämpa för sin rätt att fatta egna beslut. Hon kontaktar en advokat som ska hjälpa henne och tillsammans försöker dem vinna över Annas föräldrar. Men om hon vinner kampen över sin egen kropp så kanske hon förlorar sin familj? Eller är det kanske inte kampen om sin egen kropp hon verkligen kämpar för?
 
Fantastisk film som jag sett många gånger och som kräver många näsdukar nära till hands. En otroligt svår historia och samtidigt som man lider med Anna och tycker att hennes föräldrar gör fel så sitter man samtidigt och tänker på att om hon vägrar kanske hennes syster dör och är det värt att offra henne för att få bestämma själv? Filmen är otroligt välgjord, Abigail Breslin är en otroligt duktig skådespelerska för att vara så ung och även i den här filmen är hon helt fantastisk. Filmen har många tårfyllda delar men också delar där man måste le genom gråten för den är stundvis så himla vacker. Den är sorglig, rolig, spännande, nagelbitande, ja den här filmen har allt. Så om ni känner för ett riktigt bra drama, se Allt för min syster, jag tror inte ni kommer ångra er. 

Kommentarer
film & serier bloggen

Den där filmen verkar vara så bra !

Svar: Den är verkligen det också! :D //Sandra
themoviediaries.blogg.se

2012-09-27 @ 21:56:21
URL: http://filmandserier.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback