The Vow

Romantiskt drama från 2012 med Channing Tatum och Rachel McAdams i huvudrollerna. Filmen är inspirerad av sanna händelser.
 

Paige och Leo är ett ungt gift par som är upp över öronen förälskade i varandra och som planerar att skapa familj tillsammans när dem är med om en allvarlig bilolycka och Paige hamnar i koma. Leo undkommer med lindriga skador med när Paige till slut vaknar så känner hon inte igen sin egen make. Hon kommer inte ihåg någonting av sitt liv sen hon var en student och förlovad med en annan man, och i sitt sinne är hon fortfarande det. Nu måste Leo bestämma sig om han ska försöka få sin fru att komma ihåg honom, eller om han ska ge upp och låta henne leva livet som hon tror att hon lever. Hur länge kan man kämpa för kärleken?
 
Otroligt fin film, det är nästan lite Nicholas Sparks stuk över den, den har lite av samma magi och kemi mellan huvudpersonerna. Filmen är sorglig, tung men samtidigt så har den väldigt vackra och roliga scener som gör att man inte känner att det blir för mycket av det tunga. Skådespelarna gör ett jättebra jobb och filmen känns välgjord och handlingen känns fräsch. Men, jag trodde det skulle vara lite mer dram och tårar så det saknar jag lite, men helt klart en sevärd film som jag verkligen rekommenderar om man vill ha en mysig kväll i soffan

Kommentarer
Andrea

Åh, jag såg den i Paris i våras. Tyckte att den var himla bra!

2012-09-14 @ 21:31:22
URL: http://dethandlaromandrea.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback