Wreck-It Ralph

 
Wreck-It Ralph eller Röjar-Ralf som den heter på svenska är en animerad film från 2012 med röster av bland andra  John C. ReillySarah Silverman och Jack McBrayer.
 
"Röjar-Ralf" handlar om Ralf, den onde i ett arkadspel, som längtar efter att vara lika omtyckt som sitt spels perfekta hjälte - Fixar-Felix. Problemet är att ingen tycker om en skurk. Men de älskar hjältar... så när ett nytt modernt spel dyker upp där tuffingen Sergeant Calhoun har huvudrollen ser Ralf sin biljett till hjältedom och lycka. Han smiter in i spelet med en enkel plan - att vinna en medalj - men snart har han förstört allt, och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen. Ralfs enda hopp är Vanilja von Sockertopp, en ung bråkstake från ett bilracingspel, som kanske kan vara den som lär Ralf hur man blir en snäll kille. Men kommer han i tid att inse att han är tillräckligt bra för att bli hjälte - innan det är "game over" för hela spelhallen?
 
Animerat är lite av mitt guilty pleasure så även om jag inte såg den här filmen direkt när den kom ut efterssom den inte verkade sådär supermega bra så tänkte jag häromdagen att jag skulle ge den en chans. Den är ju inte i klass med till exempel Dumma Mej, men den är helt okej. Den är söt oh rolig och har faktiskt ett riktigt bra budskap vilket gör att den kan tilltala även lite äldre tittare. 
 
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback