The Pacifier & Gamer

Den väldigt underhållande komedin The Pacifier visas klockan 21.00 på kanal9 ikväll. Så om ni inte har någonting annat att göra så tycker jag absolut att ni ska se den och få ett gott skratt. På Tv11 går också Gamer samma tid om ni vill se något mindre roligt och mer spännande.
Orginalbild här

Bad teacher på Dvd och Blu-ray


På tisdag 2 november så kommer den amerikanska komedin Bad Teacher med Cameron Diaz och Justin Timberlake ut på Blu-ray och Dvd och eftersom jag såg den på bio för en tid sen så tänkte jag skriva vad jag tyckte om den.


Filmen handlar om Elizabeth, en lärare som gör allt för att hitta en rik man som kan ta hand om henne så att hon kan sluta jobba. Allt går som smort tills hennes fästman dumpar henne och kvar står hon med ingenting. Hon har inget annat val än att gå tillbaka till jobbet och hon får för sig att hon hade större bröst så skulle hon få en man utan några problem. Men för att ha råd med en operation så behöver hon pengar, och för att få pengar så måste man jobba hårt, någonting som går emot allt hon vill. Mitt i röran finns den nya heta läraren och Elizabeth gör allt för att fånga hans hjärta, men hon är inte ensam och hon och skolans mest populära lärare startar ett bråk som ingen vet hur dem ska lösa.


Jag hade riktigt höga förväntningar på den här filmen när jag gick på bio på den, och jag måste säga att jag blev lite besviken på den, den är riktigt rolig men den är ändå inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Den är ganska förutsägbar och det gör att man aldrig riktigt behöver gissa vad som ska hända, någonting jag gillar att göra när jag ser en ny film för första gången. Den är riktigt underhållande och den är helt klart värd att ses, dock så når den inte hela vägen till toppen för mig, den hade behövt mer mysterier så att man inte vet hur den ska sluta på en gång.


Orignalbild härAmerican Pie: Reunion


I april 2012 kommer för er som har missat det en ny Amrican Pie film ut, nyligen så släpptes en teaser (se ovan). Filmen kommer att ha alla orginal skådespelare i sig och handlar om deras återförening under deras High School återträff och vi får se vem som har förändrats under alla år som gått, och vilka som inte har det.

Jag tycker att det är roligt att dom gjort den här filmen och jag ser fram emot att se den. Jag har bara ett dom tre första American Pie filmerna alltså de med orginal skådespelarna. Dom är riktigt roliga och det ska bli kul att se om dom lyckas även med den här filmen


Star Trek


En kategori som inte kommer vara så välfylld på den här bloggen är Sci-Fi kategorin. Verken jag eller Bea är stora fan av Sci-Fi filmer men nu har jag faktiskt sett en Sci-fi film jag tänkte skriva lite om. Nyaste Star Trek filmen från 2009, och jag måste säga att jag blev glatt imponerad av den. Hade inga som helst förväntingar på den eftersom jag verkligen inte gillar serien, men filmen är faktiskt sevärd.

Filmen handlar om Kirk och Spock som kämpar mot romulanen Nero som kommer från framtiden för att hämnas på Spock som av misstag förintat deras planet 129år framåt i tiden. Tillsammans måste Kirk och Spock komma över sina olikheter och kämpa tillsammans för att kunna stoppa Nero från att förinta allt som betyder någonting för dem. Samtidigt kämpar Kirk med att om han ändrar ödet nu, så kommer han ändra hela framtiden också, ska han följa sin pappas, mannen som dog för att rädda Kirk och hans mamma, fotspår, eller ska han försöka undgå att gå samma väg som honom och gå sin egen väg?


Jag är som sagt glatt överraskad över filmen, den är faktiskt riktigt bra för att vara en Sci-Fi film. Den är spännande, fartfylld och bitvis riktigt riktigt rolig. Jag tycker skådespelarna gjorde ett riktigt bra jobb och jag satt som klistrad under hela filmen. Den kunde varit lite kortare om jag ska klaga över någonting, nästan 2 timmar och 20 minuter kändes lite långt, i alla fall för mig som inte brukar se på den sortens film. En riktigt bra film helt enkelt, så jag tycker att alla, även som som säger sig hata Sci-Fi filmer, ska se den, för jag fick i alla fall äta upp mina ord.


Orginalbild här


Supernatural 7x06 Slash Fiction


Nya avsnittet av Supernatural "Slash Fiction" var bra, även om SPN inte riktigt håller samma nivå som det en gång gjorde.

SPOILERVARNING!

I det här avsnittet fortsätter brödernas kamp mot The Leviathans, särsikt två stycken som har tagit form av Sam och Dean och försöker sätta dit dom för flera mord. Bröderna tar hjälp av en övervakningsexpert samtidigt som Bobby försöker komma på hur man kan döda varelserna och bevisa att Sam och Dean är oskyldiga.

Somsagt var avsnittet bra men inte så mycket mer än så. Det känns som att dom börjar få slut på ideer och kör på en omskrivning av gamla historier. Avsnittet hade några riktigt roliga stunder såsom när Dean mimar till "I'm all out of love" vilket fick mig att skratta ordentligt. Något som jag inte gillade var slutet, även om Dean satte sig själv i den situationen genom att döda Amy, så vill jag inte att Sam och Dean ska skiljas åt.

Vad tyckte ni om avsnittet?


The life zone


Snart kommer en film som kommer skapa många diskussioner, The life zone är en Saw-inspirerad thriller om abort och om det var ett känsligt ämne innan, så kommer det bli ännu känsligare nu.

Filmen handlar om unga gravida kvinnor, som alla planerar att göra abort, som kidnappas av en abortmotståndare och tvingas föda barnet för han anser att abort är emot guds vilja.

"Pro-life grupper (abortmotståndare) i USA ligger bakom filmen. Hur man ska vinna politiska poäng för sin sak när abortmotståndaren är en osymnatisk kidnappare framgår inte" - Bio.nu


Once Upon a Time


Det har nu kommit två avsnitt av den nya serien Once Upon a Time, en fantasy serie som handlar om Emma Swan och en liten stad i Maine som har förhäxats av en ond drottning. Sagofigurerna är nu fast i staden, frusna i tiden och hoppet om att rädda dom ligger hos Emma.

De två första avsnitten "Pilot" och "The Thing You Love Most"  var väldigt bra och jag kommer definitivt att fortsätta titta på den här serien. Jag gillar upplägget och det faktum att det är en sagoserie, det känns nytt och fräsht jämfört med många andra nya serier som kan påminna väldigt mycket om andra serier.

Har ni sett Once Upon a Time? Vad tycker ni om serien?


AbductionFör någon vecka sedan så var jag på bio med min syster och min kusin och såg Abduction, en actionfylld film med bland andra Taylor Lautner och Lily Collins i huvudrollerna. Även svenska Mikael Nyqvist hade en roll i filmen.

Filmen handlar om Nathan som går i High School och när han undersöker kidnappningar för ett skolarbete så hittar han sin egen bild bland barn som har blivit kidnappade. Han ifrågasätter nu om hans föräldrar är hans riktiga föräldrar, hela hans liv vänds upp och ner och han tvingas fly.

Precis innan jag såg den här filmen så hade jag läst en recension om att den inte alls var bra och mina förväntningar sjönk drastiskt. Jag gick till biosalongen i hopp om att se en bra film men jag hade inga som helst förväntningar. Detta gjorde att jag vart glatt överasskad eftersom jag faktiskt tyckte att den här filmen var riktigt bra, man satt på helspänn hela tiden eftersom det var så spännande. Helt klart min sorts film.Halloween filmer

Eftersom det faktiskt är Halloween imorgon (inte alla helgons dag, blanda inte ihop dom) så har vi satt ihop en liten Halloween special med filmtips för att få lite stämning.

The Addams Family och The Addams Family Values
Filmerna handlar om familjen Addams en originell och hyffsat rik familj som lever ett en aning makabert liv och har även en hand som tjänare.

I den första filmen kommer en ohederlig revisor in i familjens liv som tillsammans med en lånehaj har en plan att få familjen att tro att lånehajens son är familjens förlorade farbror Fester.

I den andra filmen får vi se familjens senaste tillskott, nämligen babyn Pubert. Wednesday och Pugsley blir ivägskickade på sommarläger för att unvika rivalitet i familjen och föräldrarna anställer en nanny.

Åsikt: Dessa filmer är båda väldigt underhållande och ger verkligen den rätta Halloweenkänslan, vill man komma in i känslan men inte se någon riktig rysare så är det helt rätt filmer.

Friday The 13th

Filmerna handlar om Jason, en missbildad pojke som drunknade en sommar i sjön vid Camp Crystal Lake, för att hämnas så dödar hans mamma alla på lägret, men vad hon inte vet är att Jason kommer tillbaka, precis i tid för att se hans mamma bli halshuggen. I hans undermedvetna så pratar hans mamma till honom, och tvingar honom att döda för att hämnas henne och hans död.

Åsikt: Kanske inte dem mest välgjorda skräckfilmerna som gjorts, men med sina spännande handlingar och kusliga ljudeffekter så får dem ändå håret att resa sig på armarna. Friday the 13th är inte bara vanliga skräckfilmer, dem är ett måste för alla skräckälskare!
Hocus Pocus

Filmen handlar om tre häxor som för 300 år sedan dömdes till döden i Salem och en pojke förvandlades till en svart katt. Nu är det Halloween och häxorna som flyger på damsugare är tillbaka. Nu har som sikten satt på odödlighet och vänder sin ilska mot barn som går bus-eller-godis och det är upp till den 300 år gamla katten att rädda dagen.

Åsikt: Den här filmen är gjord för an lite yngre publik och kan ibland kännas lite barnslig om man som oss är 19 år gamla, nu var det ett tag sedan jag såg den här filmen och när jag såg den när jag var lite yngre så kommer jag ihåg att jag tyckte att den var bra. Rolig på sina håll och underhållande.
Sleepy Hollow

Filmen handlar om utredaren Ichabod Crane som kallas till en liten småstad där många olösta mord begåtts. Ichabod kommer dit fast besluten att lösa mysteriet om den huvudlösa ryttaren som sägs härja i den lilla staden.

Åsikt: Med Johnny Depp i huvudrollen så har den här filmen den rätta Haloweenkänslan. Med spänning och gåtor så är det en riktig nagelbitare och man sitter klistrad varje sekund och vill lösa mysteriet tillsammans med Ichabod.


The Haunted Mansion


Arbetsnarkomanen Jim Evers, hand fru/kollega och deras två barn blir sammankallade till ett stort hus och upptäcker snart att huset är hemsökt.

Åsikt: Även denna film var det ett tag sedan jag såg (rättare sagt när den kom ut 2003) och jag kommer inte ihåg hela handlingen, men den är en komisk och underhållande film som troligen uppsakattas mer av de lite yngre. men med bland andra Eddie Murphy i huvudrollerna så kan de ju inte vara mycket annat än rolig.

Corpse Bride


Filmen handlar om Victor, en ung man som blivit bortlovad för att kunna rädda sin familj från fattigdomen. Tur nog så är det kärlek vid första ögonkastet när han får se vackra Victoria. Men allting ändras när Victor får kalla fötter och av misstag friar till en mystisk kvinna i bröllopsklänning, som också råkar vara död. Han öppnar dörren till dödsriket och får lov att lämna sin fästmö men han kan aldrig släppa hoppet om att någongång få komma tillbaka till Victoria, hans sanna kärlek.

Åsikt: Både rolig och obehaglig på en gång så passar den animerade Corps Bride perfekt på haloween, men sina roliga komentarer, läskiga scener och musiknummer så är det både en rolig upplevelse samtidigt som den har spänningen som behövs för en myskväll i mörkret.Alla helgons blodiga natt

Hart of Dixie 1x5 Faith and Infidelity


Såg som jag skrev i förra inlägget det nyaste avsnittet av Hart of Dixie alldeles nyss, så nu tänkte jag dela med mig om mina åsikter om avsnitt 5, Faith and Infidelity. Varning för spoilers!

Hittils är avsnitt 4 mitt absoluta favoritavsnitt men det här avsnittet är inte allt för långt efter. Det var spännande och roligt och jag gillar verkligen hur dem lyckas få in komedi i det egentligen jätteallvarliga, det gör att det inte känns som vilken annan sjukhusserie som helst.

Jag gillar verkligen Zoe och Wade tillsammans och jag hoppas dem förstår att dem är perfekta för varandra snart annars blir jag galen! Fast jag tror inte att det kommer hålla mellan dem ändå, jag tror det blir Zoe och George till slut, när han dumpar hemska Lemon.

Själva historien om prästen och hans fru tycker jag var spännande, och twisten att det inte var han som varit otrogen gillade jag verkligen, oväntat och väldigt roligt. Jag gillade att man ena sekunden var helt säker på att han varit otrogen och helt plötsligt fick släppa allting och tänka om helt.

Jag gillade scenen i skönhetssalongen när Zoe såg sig omkring och inte vågade klippa sig där för att dem andra såg ut att vara tagna från 50-talet. Jag kunde inte låta bli att skratta högt när man fick se Zoe i sin nya, helt fantastiska frisyr, haha.

Scenen uppe på taket älskade jag och jag anade redan från början av avsnittet att det var Wades pappa som han råkat köra över med flaket. Hela scenen var väldigt mysig och man fick se en mjukare sida av Wade och man fick mer förstående över varför han försöker vara så tuff hela tiden. Jag tror Zoe smälte lite också vid synen av Wade och hans pappa sjungandes uppe på taket.

George och Lemon borde göra slut, dem passar verkligen inte ihop och jag tål verkligen inte dem tillsammans. Lemon över huvudtaget vill jag bara skaka om och skrika åt för att hon ska förstå att hon ska sluta vara så egoistisk och sluta att bara tänka på sig själv och sina egna drömmar.

Sammanfattningsvis ett bra avsnitt och jag gillade verkligen twisten i historien. Jag längtar redan tills nästa avsnitt kommer! Jag kommer absolut fortsätta följa serien och se om den kommer växa ytterligare!

Orginalbilder här och här

Vad tyckte ni om avsnittet?

Hart of Dixie


Började med en ny serie i morse, Hart of Dixie, och nu har jag sett alla avsnitt som kommit så här långt. Väldigt mysig serie tycker jag och jag längtar redan till nästa avsnittet som kommer den 7 November!

Serien handlar om Dr Zoe Hart, en New York tjej som drömmer om att bli hjärtspecialist. Men det är inte så lätt att nå drömmen som hon först trodde och hon får lov att flytta till en annan stad för att få en chans på en befodran. Hon hamnar i Bluebell Alabama på en liten privatklinik, men det kommer fram att det inte är en slump att hon hamnat där. Man får följa Zoe medan hon kämpar för att passa in i småstaden och för att kunna följa i hennes pappas fotsteg, vem nu än hennes pappa är.

Som jag skrev så tycker jag att serien är väldigt mysig, det är inte den bästa jag någonsin sett men den är helt klart sevärd så här långt. Rachel Bilson, som spelar Zoe Hart, kändes inte så trovärdig i dem första avsnitten men hon börjar verkligen växa in i rollen nu och jag gillar verkligen henne som karaktären. Det verkar som om serien börjar hitta sin stil för det är ganska stor skillnad på det första avsnittet och hur avsnitten är nu, och det går verkligen åt rätt håll. Jag gillar kontrasterna mellan Zoes New York stil och stilen på personerna som redan bor i Bluebell, det känns som om hon verkligen kommer till hennes absoluta motsats där allting står still och inte har ändrats på generationer. Det är en väldigt underhållande serie och den blir bara bättre och bättre. Efter första avsnittet var jag lite skeptisk men jag är glad att jag gav den en chans till, jag tror det kan bli en riktigt bra serie!

Orginalbild här

Arena


Såg precis klart på Arena, en actionfilm från 2011 där bland annat Kellan Lutz, Samuel L Jackson och Nina Dobrev medverkar.

Filmen handlar om David Lord (Kellan Lutz), en brandman som lever med sin fru (Nina Dobrev) och tillsammans väntar dem sitt första barn. Men allting förändras när en bilolycka, som kanske inte är en olycka, inträffar och hans fru och ofödda barn dör. För att lätta sina sorger åker David till Mexiko och där han blir tillfångatagen och förd till en plats där dem tränar upp folk för att slåss, och döda. Hjärnan bakom det (Samuel L Jackson) leder alltihopa och tvingar folk att slåss för sitt liv framför kameror och tusentals tittare världen över. Dem som slåss är alla fångar och alla har samma alternativ, att döda eller att bli dödad. David får ett förslag, om han överlever 10s lag så blir han fri, men hur ska han överleva fler slag än någon annan någonsin lyckats med? Och kan han lita på någon som skickar oskyldiga människor till döden, och skrattar åt det?

Det här är inte den typen av film jag vanligtvis ser på, jag var mest intresserad av den för att Kellan Lutz och Nina Dobrev är med i den. Men jag måste säga att jag är glatt överraskad av den, jag hade inga förväntningar alls på den men den är faktiskt sevärd. Den påminner väldigt mycket om The gamer, en film som även den handlar om att riktiga människor tvingas slåss inför hela världen. Men den här är lättare att tro på, det känns som om det, i en galen värld, skulle kunna hända. Det är inte en film för dem som inte tål att se blod, för det är en riktigt blodig film. Men det är helt klart en film men mycket spänning och en väldigt oväntad twist i slutet och det gillar jag riktigt mycket även fast jag blev väldigt förvirrad av den. Det är en film som alla kan se men jag skulle nog mer rekommendera den för mina bröder än för mina tjejkompisar. Kort sagt, en helt klart sevärd film men inte för den känsliga.The Secret Circle 1x7 Masked


Orginalbilder här

SPOILERVARNING!

The Secret Circle avsnittet "Masked" var ännu ett halloweenavsnitt med mycket spänning och dramatik. Jag är fortfarande inte helt såld på den här serien, den är ingen favorit men storyn är ändå bra och underhållande och jag vill ändå inte sluta kolla.

Det jag gillade med detta avsnittet var  halloweenfesten och Fayes desperata försök att få tillbaka Jake, som inte alls är intresserad av mer än att döda häxor. jag tycker dock att Adam och Diana ska vara tillsammans och gillar verkligen inte att "ödet" däger att han och Cassie är menade för varandra.

Vad tyckte ni om avsnittet?


Orphan


Eftersom Bea hatar skräckfilmer så är det jag som får leda den kategorin här på bloggen. Så nu tänkte jag tipsa om den bästa skräckfilmen jag sett på mycket länge, Orphan, den är från 2009 men jag tror många har missat den här makalösa filmen så den är värd att uppmärksammas!

Filmen handlar om en familj som efter en stor tragedi beslutar sig för att adoptera ett äldre barn. När dem besöker barnhemmet så träffar dem Esther, en ung flicka med makalösa talanger och som på många sätt inte är som andra barn. Dem fastnar för henne och beslutar att adoptera henne. I början verkar allting fungera bra med Esther i familjen, men snart börjar konstiga saker hända och Esther är alltid i närheten när det händer. Nunnan från barnhemmet sökte fakta om Esther och berättar att det sedan länge hänt konstiga saker runt henne, folk ramlar med saxar, hus brinner upp och människor dör runt henne, men Esther klarar sig alltid. Mamman i familjen blir misstänksam och börjar försöka ta reda på mer om hennes annorlunda adoptivdotter, och det som hon får reda på chockerar henne, men hur ska hon få resten av familjen att tro henne?

Jag har sett den här filmen två gånger nu och den har varit lika bra båda gångerna. Isabelle Fuhrman gör sin roll så himla bra, det är svårt att tro att det verkligen är ett barn som spelar Esther så bra. Filmen är helt otrolig, spännande, frustruerande och obehaglig och precis som en aningen psykologisk skräckfilm ska vara. Slutet är det bästa på hela filmen och första gången jag såg den satt jag och gapade för att jag blev så chockad av vändningen i filmen. Den har lite småfel i sättet den är filmad men bortsätt från det är det en otroligt bra film som jag tycker att även dem som inte vanligtvis gillar skräckfilmer ska se!


Orginalbild härPretty Little Liars 2x13 The First Secret


Orginalbilder bild 1 bild 2

SPOILERVARNING!

Pretty Little Liars avsnittet "The First Secret" tar oss tillbaka till Halloween innan Alison försvann. Tjejerna blir bjudna på Noel Kahns Halloweenfest men en ny tjej i Rosewood utmanar Ali om platsen som Queen Bee, Spencer får problem när hon är nära att förlora skolan preseitentval och sin familjs goskännande och Aria måste ta itu med hennes pappas affär. Vi får även veta att det var Allison själv som var A's första offer.

Jag blir aldrig besviken på ett Pretty Little Liars avsnitt och inte heller det här. Jag tycker att det är riktigt kul med tillbakablicken och att man får se lite mer om Alisons liv och hur hon var. Även att man fick se hur hela situationen med Jenna startade. Det var ett riktigt bra avsnitt som vanligt.

Pretty Little Liars har nu uppehåll igen och kommer tillbaka i Januari 2012The Vampire diaries news!

Vi kan nu meddela för er som följer Vampire diaries i samma takt som Usa, att sista avsnittet av The Vampire diaries 2011 kommer sändas Torsdag den 10november. Efter det kommer det bli ett långt uppehåll och serien kommer tillbaka 2012 och vi kommer meddela er datum och tid när det är bekräftat.

"That said, remember that Nov. 10 is the last new episode of Vampire Diaries in 2011. Rest assured, it will be a big one — especially for Stefan fans." - http://insidetv.ew.com

Mer information här
Orginalbild här


Crazy Stupid Love


orginalbild här

Härom dagen såg jag den nya filmen Crazy Stupid Love, med bland andra Ryan Gosling, Emma Stone och Steve Carell. Jag hade ganska höga förväntningar på filmen måste jag erkänna vilken oftast aldrig är bra, att ha höga förväntningar innebär oftast att man kommer att bli besviken på filmen.


Filmen handlar om Cal som blir lämnad av sin fru och nu måste komma tillbaka till singellivet. Han börjar gå till en bar där han träffar Jacob, en kvinnotjusare som ska försöka lära Cal hur man får kvinnor på fall. Men snart träffar Jacob Hannah som till en början inte är intresserad av honom men som till slut kommer ändra Jacobs syn på livet.

Jag gillar den här sortens filmer, den har humor och kärlek. Men eftersom jag som sagt hade höga föräntningar så blev jag lite besviken, den var inte fullt så bra som jag hade hoppats. jag är ingen stort fan av Steve Carell, det har jag aldrig varit men Emma Stone och Ryan Gosling gör ett riktigt bra jobb. För alla som har koll på sina Americas Next Top Model deltagare får se ett familjärt ansikte i den här filmen, nämligen Analeigh Tipton från Cycle 11. För att sammanfatta så var det en bra film, inte den bästa men ändå bra, helt klart sevärd.The vampire diaries 3x7 Ghost World


Eftersom både jag och Bea är stora fan av The Vampire diaries men inte är helt överens om serien så beslutade vi oss för att göra det lättaste och göra varsitt inlägg om dem senaste avsnitten, så här kommer mina åsikter om avsnitt 3X7 Ghost World. Varning för spoilers!

Jag tycker inte att det här avsnittet var i samma nivå som det förra som jag tyckte var grymt! Jag tycker att allting gick lite för fort och jag hade inte haft någonting emot att ha kvar spökena i åtminstonde ett avsnitt till bara för att det ska hinna hända någonting.

Jag älskar att Lexi kom tillbaka, jag älskade henne redan i första säsongen och jag blev jätteledsen när Damon dödade henne. Där har vi också en anledning till att jag gärna haft kvar spökena lite längre, jag gillar vad hennes karäktar gör med serien, hon för in humor men även djupt allvar och jag tycker att det är någonting som serien verkligen blir bra av. Om hon hann hjälpa Stefan speciellt mycket tror jag inte, jag tror han kommer förbli ond ett tag till men att han till slut kommer tillbaka till Elena, jag hoppas i alla fall på det.

Konstigt nog så började jag gilla Mason Lookwood under det här avsnittet, jag avskydde honom tidigare och blev inte direkt ledsen när han dog. Men jag gillade verkligen scenerna med han och Damon, dem gjorde ett bra team och det kändes som om dem hade lite förstående för varandra.

Något jag inte gillade var Bonnie/Jeremy/Anna dramat, jag tycker det börjar bli långtråkigt, och det gör att jag börjar tröttna på alla tre karaktärerna, något som jag inte gjort tidigare. Dem alla tre är otroligt själviska och serien tar bara illa av det dramat just nu.

Alaric och Damon är nära att bli vänner igen och jag älskar det! Deras vänskap ger hela serien ett lyft med deras sarkastiska kommentarer och deras gnabbel. Dem för underhållning in i serien och lättar upp serien så att den inte är allt för allvarlig. Sen måste man ju älska Damons så kallade ursäkter, hehe.

Överlag så var det ett helt okej avsnitt, inte det bästa men det hade riktigt bra delar. Jag undrar vart Tyler och Rebekah tagit vägen och jag hade gärna fått reda på om Katherine fortfarande lever men det är nog producenternas knep för att man ska längta till nästa vecka. Jag längtar i alla fall till nästa vecka och jag vill verkligen se vad som ska hända med Stefan i nästa avsnitt, om Katherine lever och vad inristningarna i grottan betyder!

Orginalbild här
The Vampire Diaries 3x7Nyaste avsnittet av The Vampire Diaries "Ghost World" var riktigt bra som vanligt även om jag saknade lite Damon och Elena scener.

Det var defenitivt inte det bästa avsnittet den här säsongen men det hade många bra stunder. Jag är glad att ordningen blev återställd när det gällde spökena, även om jag inte gillar att Anna och Jeremy inte kan vara tillsammans. Jag är glad över att det är över mellan Bonnie och Jeremy, har aldrig gillat dom tillsammans.

Det var helt enkelt ett bra avsnitt och jag längtar tills nästa vecka så att man kan få se fortdättningen, det slutade ju riktigt spännande.


Themoviediaries.blogg.se

Välkommna till Themoviediaries.blogg.se, en blogg som kommer handla om film och serie, bloggen är fortfarande under konstruktion men jag tänkte i alla fall presentera oss som driver bloggen lite kort.
Vi heter Sandra och Beatrice, vi är båda 19år, bor ungefär en timme utanför Uppsala och vi båda älskar film och serier. Tillsammans tänkte vi dela med oss om våra tankar och synpunkter angående vårt stora intresse. Bloggen kommer bland annat att handla om filmtips, recensioner av filmer och serier vi ser, film och serienyheter mm. Kanske kommer en och en annan tävling dyka upp på bloggen också! Så håll utkik, snart kommer bloggen vara i full gång!

 
 
RSS 2.0