House At The End Of The Street

21 September kommer nya skräckfilmen House At The End Of The Street med Jennifer Lawrence i huvudrollen. Filmen handlar om en liten familj som flyttar till ett hus brevid ett hus där dottern i familjen mördade n'stan hela sin familj. Jennifers karaktär blir vän med den överlevande sonen och dras in i en historia som inte kommer ha ett lyckligt slut. Filmen verkar riktigt bra och jag vill absolut se den när den kommer!

No Strings Attached


Emma och Adam stöter på varanda ibland under de femton år som gått sedan de träffades på ett sommarläger. När Adam får reda på att hans pappa nu dejtar hans ex blir han full och ringer alla tjejer han har i sin telefonbok. När han vaknar nästa morgon så är han hos Emma. Emma jobbar som doktor i LA och Adam är assistent på inspelningen av en "Glee"-liknande tv-serie och drömmer om att få skriva manus. Dom inleder ett förhållande men i brist på tid vill Emma hålla förhållandet endast fysiskt. Adam går med på det, men det dröjer inte länge innan de båda börjar utveckla känslor för varandra.

Det här är en klassisk romantisk komedi, en feel good film. Jag älskar sånna här filmer och den här är inget undantag. De har både komedi, romantik och även en del djupare stunder. Allt en film ska ha enligt mig. Skådespelarna gör ett jättebra jobb och Natalie Portman och Ashton Kutcher har bra kemi. En film jag verkligen kan rekomendera alltså.Lovefilm

Som Buzzador så har jag fått testa Lovefilm, en tjänst på internet där man hyr filmer och får dom hemskickade direkt i brevlådan. Man kan välja mellan olika hyrpaket och välja det som passar en själv bäst, vill man till exempel även hyra spel till till exempel Xbox oxh PS3 så kan man välja ett hyrpaket där det ingår. Man betalar en månadsavgift och får sedan välja mellan 20 000 titlar som skickas hem till en utan att man behöver betala något porto. Man får ha filmen hemma hur länge man vill och sedan skickar man tillbaka filmen i samma förpackning som den kom i. Även när man skickar tillbaka filmerna så är portot redan betalt. Det är även inga förseningsavgifter och man kan när som helst säga upp sin prenumeration.

Jag tycker att det här är en jättebra hemsida för alla som hyr många filmer. Det är väldigt bekvämt och smart att få filmerna hemskickade direkt till brevlådan, man behöver inte ta sig tiden att åka iväg till ett uthyrningsställe.

Utbudet är också väldigt bra, jag har aldrig letat efter en film som jag inte sedan har hittat. Lovefilm har över 20 000 titlar att välja mellan och det finns fimer för alla smaker. Självklart finns det både DVD och Blu Ray filmer att välja mellan.

Dom har även en streaming funktion där man kan se filmen direkt i datorn. Man behöver alltså inte ladda ner filmen och det blir inga förseningar.

Klicka här för att prova tjänsten gratis i 30 dagar!


Breaking Dawn part 2 teaser trailer

Som vi Twilightfans har längtat! Nu har den första teasertrailern för den allra sista Twilight-filmen kommit ut! Breaking Dawn part 2 verkar bli i samma höga nivå som dem andra filmerna och med tanke på boken kanske till och med bättre. Hur många fler än jag längtar till den 14 November?!


Deadgirl

Såg en av dem sjukaste filmerna någonsin idag och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska förklara hur störd den faktiskt var. Filmen heter Deadgirl och kom ut 2009, i rollerna hittar vi bland annat Shiloh Fernandez (Red riding hood) och Candice Accola (The vampire diaries).

Filmen handlar om Rickie och JT, två bråkstakar som inte passar in någonstans och som fått nog av att alla ser ner på dem. En dag bryter dem sig in på ett nerlagt mentalsjukhus och bestämmer sig att undersöka det. Det visar sig att sjukhuset inte är övergivet som dem först trodde, för bakom en igenrostad dörr så hittar dem någonting så galet att dem först inte tror sina ögon. Bakom dörren ligger en kvinna, naken, fastkedjad och, död? När Rickie har lust att springa för livet så vill JT ta tillfället i akt och göra vad han vill med den livlösa kroppen. Då börjar en historia som var dömd att gå åt helsike, en historia om liv och död och om rätt och fel.

Som sagt, en av dem sjukaste filmerna jag någonsin sett. Vad dem gör med kvinnan är helt sjukt och motbjudande och det gjorde ont i hela mig att se filmen. Men jag kunde ändå inte stänga av eftersom jag ville veta vad det var som hänt kvinnan och varför hon var fastkedjad. Om jag bortser från den sjuka historien och ser på själva filmen så måste jag ändå berömma skådespelarinsatserna, dem gör ett riktigt bra jobb. Även effekterna är ganska bra och filmen känns inte så dåligt gjord som många filmer i skräckgenren ofta gör. Men om jag skulle se den igen? Tveksamt, men den var spännande och fängslande, man ville inte blinka för att man inte ville missa någonting.
RangoRango är en tam kameleont som efter en bilolycka hamnas alldeles ensam ute i öknen. Där träffar han Beans som tar honom till staden där hon bor, Dirt. I staden behöver man mest av allt vatten, men även en hjälte och en sheriff. Rango tar på sig rollen som båda och ger sig ut på jakten efter det försvunna vattnet.

Det här en en rolig men på sina håll lite smått långtråkig film enligt mig. Den har defeniivt sina stunder av mysfaktor och skratt, men ibland blir det lite tråkigt. Filmen är bra gjord och skådespelarna som gör rösterna gör ett riktigt bra jobb. Så gillar man animerat så ska man defenitivt ge filmen en chans tycker jag.Tips i TV Tablån - 2012

För er som gillar katastroffilmer och inte är så särksilt nojjiga över vad som kommer att hända den 23 December i år så kan jag rekomendera att slå på TV3 ikväll klockan 21.00.

I den här filmen får vi följa olika månniskor i deras kamp om att överleva jordens undergång.

Det är en riktigt spännande film men inget för den som redan känner sig lite hispig över jordens undergång. Risken är att man blir ännu mer nojjig om man ser denna film.The Hunger Games

Idag såg vi The Hunger Games på bio, en film jag har längtat efter hur länge som helst och som jag haft riktigt stora förväntningar på.

Filmen som är baserad på böckerna av Susanne Collins utspelas i framtidens USA som efter en lång tids krig och intriker delats upp i 13 distrikt, varav det 13e förintades ganska snart. För att visa att det är dem i huvudstaden som bestämmer och för att förhindra att fler går emot systemet så hålls varje år en tävling där 2 tävlande från varje distrikt tvingas att medverka. Denna tävling går ut på att det enda sättet för att komma hem till sin familj igen är att förstöra dem andras genom att döda dem. Endast en kan stå som vinnare och detta innebär att man kan få lov att döda sin granne, eller till och med sin vän.

Som sagt, jag hade enorma förväntningar på den här filmen och jag har längtat efter den sen jag läste boken för första gången för kanske 2 eller 3år sedan. Jag måste säga att jag INTE blev besviken den här gången, den var nästan precis som jag tänkt mig, nackdelen med att ha läst böckerna före filmerna är att man stör sig på att vissa detaljer saknas och över att vissa delar är omgjorda, men det är sånt man får räkna med, om dem inte ändrat någonting så skulle filmen bli 10 timmar lång eller nått så det är ingenting som drar ner mitt betyg speciellt mycket. Någonting som dock gör det är att allting går alldeles för fort ändå, jag skulle hellre haft en halvtimme längre film för att få i alla fall lite mer detaljer. Men skådespelarna gör ett bra jobb, den är välgjord, ljudeffekterna är grymma och även scenuppbyggnaden är riktigt bra. Det är en riktigt bra film helt enkelt som jag vill se om och om igen.


Jag måste också ta upp det här med att The Hunger Games jämnförs med Twilight, jag är ett enormt Twilightfan också och jag förstår verkligen inte hur man kan jämnföra dem två bok/filmserierna? Visst, jag kan se att dem inriktar sig på samma målgrupp, men det är helt olika historier, karaktärer och känslor i filmerna, det finns ingenting som är lika! Så allt det här med att aningen tycker man Twilight är bättre eller The Hunger Games, det är bullshit, man kan inte jämnföra en kanin med ett äpple liksom.


The Host Teaser Trailer


Nu har det kommit en teaser trailer för filmen The Host som kommer ut någong gång under 2013, filmen är baserad av boken med samma namn som är skriven av Stephanie Meyer som är mest känd för att ha skrivit Twiligt böckerna.

Har ni läst boken? Tror ni att det blir en bra film? Själv är jag lite osäker när jag tittar på trailern, men sen har inte jag läst boken heller.


Fun Facts: Förhäxad

1. Holly Marie Combs (Piper) är den enda skådespelaren som är med i alla avsnitt av den 8 säsonger långa serien.

2. Brian Krause (Leo) skrevs tillfälligt ut ur serien eftersom dom fick lov att skära ner på utgifterna.

3. Telekinesis är den vanligaste kraften i Halliwell släkten. De som har den är Melinda Warren, Prue, Penny, Chris, Wyatt, Paige och barnbarnet i 'Forever Charmed'. Pipers frysningskraft har bara återkommit i hennes mamma (bortsrtt från Melinda Warren) och Pheobe är den enda so har kraften att se in i framtiden (bortsrtt från Melinda Warren)

4. Billie är den enda häxan som aldrig dör nångon gång under seriens gång.

5. Pheobe ägde ingen bil förrän i säsong 5, innan det så cyklade hon, åkte buss eller fick fråga sina systrar om att få skjuts eller låna en bil.

6. The Book of Shadows väger ca 4,4 kg och var det mest värdefulla på inspelningen. Boken är helt och hållet handmålad.

7. Inte förrän karaktären Chris Perry dyker upp i säsong 5 så har alla manliga häxor i serien varit barn.

8. Under seriens första säsonger då Constance M Burge var produktionsledare så fokuserade serien på systrarnas band till varandra och deras magiska arv. Det ändrades när Brad Kern tog platsen som produktionsledare då fokus lades mer på sexiga outfits och konstant relations drama.

Som vanligt så är det bara att säga till om det är någon speciell serie som ni önskar att få lite onödig information om!

Step up 4 teaser trailer

Under 2012 planeras den nya delen av en av mina absoluta filmserier komma ut, Step up 4, och här är första teaser trailern som kommit ut. Jag ser jättemycket fram emot att se den och se om den kan nå samma nivå som dem tre första! När jag vet när den kommer ut i Sverige så skriver jag ut det så fort jag kan. Jag skrev om dem tre första filmerna i serien förut, ni kan läsa inlägget HÄR.

Drive

Jag och Bea fick i samarbete med Voddler en förhandsvisning på den nya filmen Drive som kommer ut på Voddler på onsdag. Jag såg precis filmen och här är mina åsikter om filmen med en av mina favoritskådespelare, Ryan Gosling, i huvudrollen.

När en stuntförare som kallas Driver (Ryan Gosling) träffar vackra Irene och hennes son så vänds hela hans tillvaro upp och ner och när Irenes make kommer ut från fängelset dras han in i någonting han aldrig förutsett. Maken är skyldig en man pengar och om han inte betalar tillbaka dem så kommer dem skada hans fru och barn. Driver beslutar sig att hjälpa honom för att skydda Irene och hjälper till att råna en bank, men allting går fel och plötsligt så är hans eget liv i fara, tillsammans med alla andra han älskar. Det som skulle skydda Irene gör att hon hamnar i ännu mer fara.

Det här är inte en film jag vanligtvis skulle valt, action har aldrig varit min favoritgenre, men den här har jag faktiskt velat se på grund av att Ryan Gosling har huvudrollen så jag blev väldigt glad när jag fick chansen att se den och recensera den. Jag blev imponerad måste jag säga, den är riktigt spännande och den blir aldrig tråkig. Ryan gör, som vanligt, ett riktigt bra jobb och även dem andra skådespelarna är väldigt trovärdiga. Till och med musiken i filmen gör mycket för slutprodukten och sånt gillar jag, allting är precis som det ska och det är en välgjord film. Skickar ut en varning för känsliga tittare dock, i andra halvan av filmen är det mycket blod och inte för dem klenmagade. Men för dem som tål lite stryk och blod, se den, den är värd det.

Filmen kommer som sagt ut på voddler på onsdag! Se den!


Mega Shark vs Giant Octopus

Såg den här filmen häromdagen, Mega Shark vs Giant Octopus, jag hade inte speciellt höga förväntningar på den men eftersom jag var uttråkad och jag gillar hajar så såg jag den i alla fall.

Emma leder ett forskningsprogram när en av historiens allvarligaste katastrof inträffar. När isen i Alaska krossas och släpper ut två monster, en megalodon och en jättebläckfisk som varit instängda där i miljoner år står hela mänskligheten hjälplös. Nu måste dem göra det omöjliga möjligt om dem ska kunna stoppa dessa hungriga monster.

Jag skrattade åt den här filmen, men inte av dem rätta anledningarna, den är otroligt dåligt gjord och själva historien är bara absurd, en haj som attackerar flygplan är ju bara patetiskt dåligt. Filmen är relativt ny men första Hajen filmen från 1975 är betydligt bättre gjord och det förklarar en del. Nej, det här blev bottennapp.

Filmen kan ses på Voddler.


The Vampire Diaries 3x16 "1912"

Äntligen är Vampire Diaries tillbaka! Igår såg jag det nya avsnittet "1912" som var riktigt bra och spännande, särskilt i slutet.SPOILERVARNING!


I det här avsnittet får vi följa med tillbaka till 1912 där vi får träffa Sage, en vacker vampyr som visar Damon ett nytt sätt att leva, att få ut det mesta av livet som vampyr. Stefan försöker hantera sin törst men Damon försöker övertala honom att moderation är svaret. Elena och Matt spenderar mycke tid tillsammans då dom försöker få fram sanningen om Dr Fell och den chockerande sanningen om Alaric kommer fram.

Ett riktigt bra och spännande avsnitt, jag gillar oftast när det är flasbacks, men dessa kändes dock lite halvtråkiga och onödiga. Men det var ändå bra. Jag gillar inte tanken på Matt och Elena tillsammans, hoppas det inte fortsätter åt det hållet. Jag vart verkligen jättechockad över att det är Alaric som går runt och dödar folk, att han har blivit galen på grund av sin ring, hoppas det ordnar sig, att dom kan fixa honom på något sätt!


The Cabin in the Woods

Den 13 April kommer Chris Hemsworths nya film ut på bio i USA, filmen heter The Cabin in the Woods och är en skräckfilm. Jag tycker handlingen verkar orginell och riktigt bra så jag kommer absolut se den! Tyvärr vet jag inte om den kommer på bio i Sverige än men jag skriver så fort jag fått reda på om så är fallet.

Pretty Little Liars 2x24 "If These Dolls Could Talk"

Gårdagens avsnitt av Pretty Little Liars var riktigt spännande, tjejerna kommer närmare och närmare sanningen och i nästa avsnitt kommer vi få veta vem som faktiskt är "A". Can't wait!Tjejerna hittar ledtrådar i väskan bland Alisons saker, i tidningarna finns det konversationer mellan Alison och "A". Dom leder tjejerna tillbaka till den kusliga dockaffären, där träffar dom en tant som inte verkar veta någonting men däremot så finns det även där en liten pojke som tror sig kunna veta en del. Samtidigt så får Aria reda på att hennes föräldrar vill skicka iväg henne till en internatskola och hon måste ta till drastiska åtgärder för att dom ska tänka om. Mona oh Caleb hjälper tjejerna att försöka bevisa att det är Melissa som är "A", men det är ändå någon annan som blir arresterad för mordet på Alison i slutet av avsnittet.

Ett riktigt spännande och nervkittlande avsnitt, scenerna i dockaffären är lite små creepy på måste jag erkänna. Dom börjar verkligen närma sig sanningen nu och ett tag där såg det ju ut som att Melissa verkligen kan vara "A", vi får väl se nästa vecka helt enkelt. Men jag tror ändå att det kommer att vara någon som man inte misstänkt. Hatar att Ezra troligen kommer behöva flytta iväg, men scenerna mellan honom och Aria var ju fina i alla fall. Det var kul att få se lite av Alison igen, även om det bara var en liten scen. Men när hon är med så får man oftast lite svar på sina frågor så jag gillar det. Nu längtar jag verligen efter nästa veckas avsnitt!!


The Vampire Diaries 3x16 Promo

På torsdag är äntligen Vampire Diaries tillbaka i USA! Avsnittet heter "1912" och i detta avsnittet får vi träffa en helt ny karaktär. När det begås ett antal mord i Mystic Falls som liknar de som begicks ett århundrade tidigare så tänker Damon tillbaka på sin tid med en vacker vampyr som visade honom ett helt nytt sätt att leva, Sage.På fredag kan vi alltså se det nya avsnittet online eller ladda ner det!

The Lying Game 1x20 "Unholy Matrimony"

Igår kunde vi se säsongsavslutningen av The Lying Game här i Sverige (online eller ladda ner) det var ett riktigt spännande avsnitt så nu täkte jag dela med mig av mina tankar. Men först en liten påminnelse om vad som hände i avsnittet;

Ethan försöker få förlåtelse utav Emma men hon vägrar. Sutton övertalar Emma om att visa Rebecca's halsband för Kristen. Ethan och Sutton bryter sig in i Rebeccas hus och hittar fotot av Alec och ger det till polisen. Efter att ha sökt igenom Alec's hus så hittar polisen däckavtagaren i hans golfbag. Saker och ting är skakiga mellan Ted och Kristen nu när hon vet att Ted och Rebecca hade en affär för flera år sedan. Alec och Rebecca gifter sig men hinner knappt förklaras som man och hustru innan polisen arresterar Alec för mordet på Derek. Sutton står och kollar på från ett fönster och efter ett tag kommer Rebecca in och Sutton kallar henne för mamma.

Ett riktigt händelserikt avsnitt alltså! Gillar inte vad dom har gjort med Emma och Ethans förhållande, som ska vara tillsammans tycker jag. Thyer kan ju slänga sig i väggen. Rebecca irriterar mig som vanligt vilket hon har gjort sen hon kom in i bilden. I första avsnittet som hon var med så tänkte jag faktiskt att hon är säkert Sutton och Emma's mamma och oj så rätt jag hade! Men det var ju lite förutsägbart om jag får säga det själv. Vill veta vad det är för plan som hon och Sutton har dock. Är inte så värst förvånad över att Sutton har ljugit Emma rätt upp i ansiktet om deras mamma hela tiden. HUr länge hon har vetat är ju dock oklart.

Nu håller vi tummarna att TLG blir förnyad och får en andra säsong. Själv tycker jag att detta är den bästa serien av de som är nya för i år så jag hoppas verkligen på en säsong till!


Fun Facts: 2 Broke Girls


Jag fick en förfrågan om att skriva lite fun facts on den nya tv serien 2 Broke Girls, eftersom den är så pass ny så finns det inte jättemycket fakta ännu men jag lyckdes få fram lite i alla fall!


1. Alla avsnitts namn börjar med "and", som i "2 broke girls and...".

2. När Caroline säger att hennes favorit julfilmer är Miracle on 34th Street och It's a Wonderful Life säger Max att hon har Shindler's List på blu-ray, filmen finns dock inte på blue-ray.

3. Kat Dennings (Max) var som mång andra skådespelare hemskolad och tog studenten redan vid 14 års ålder.

4. Beth Behrs (Caroline) tävlade i fotboll och reste runt på USA's östkust för att spela på olika platser i 9 år.

5. Kat Dennings riktig namn är Katherine Litwack.

6. Kat Dennings är född samma år och samma datum som Olsen tvillingarna.

The Roommate


The Roommate handlar om Sara, en collagetjej som precis flyttat in på sitt studenthem när hon träffar sin nya rumskompis Rebecca, en vacker, kreativ tjej som verkar hur trevlig som helst. Allting börjar jättebra och dem blir snabbt goda vänner, men snart börjar Saras andra kompisar ta avstånd från henne på grund av Rebecca och hennes pojkvän tycker att det verkar vara något konstigt med henne, och det visar sig att hon har rätt. Rebecca har ett mörkt förflutet och hennes riktiga sida avslöjas bara mer och mer och hon blir bara galnare och galnare.

Jag har sett den här filmen två gånger nu och jag tycker den är riktigt bra, riktigt spännande och en sån som kryper in under huden på en. Skådespelarna gör ett riktigt bra jobb och handlingen känns fräsch och inte lika förutsägbar som sånna här filmer brukar vara. Det är inte den läskigaste filmen som någonsin gjorts men helt klart värd att se!


The Art of Getting By


Jag såg dramat The art of getting by från 2011 med Emma Roberts förra veckan och tänkte skriva lite vad jag tycker om filmen.

Tonåringen George är expert på att göra så lite som möjligt. Han skolkar nästan varje dag, gör aldrig sina läxor och är nära att bli relegerad från skolan om han inte skärper sig. Han träffar Sally, den vackra och komplicerade tjejen som går på hans skola så tar hans liv en helt ny vändning. Han försöker ta tag i sitt liv, inte bara för att rädda sitt eget skinn utan också för hans omgivnings skull.

Helt okej film, ingen man kanske ser om och om igen men helt klart sevärd. Skådespelarna gör ett jättebra jobb och den är aldrig tråkig. Om jag skulle säga någonting negativt om den så är det att dem kunde kortat ner den lite och haft lite mindre babbel. Men det är en underhållande film och som sagt, helt klart sevärd.


You again


Marni är en förre detta nörd och mobboffer som precis gått vidare i livet när hennes bror träffar en tjej och ska gifta sig. Hon borde vara glad för hans skull men att tjejen han träffat råkar vara tjejen som mobbade henne som värst i skolan gör det hela mycket svårare. Hon vägrar ge henne en ny chans och försöker göra allt för att få folk att inse att om man en gång är mobbare så är man alltid det. Hennes mamma därimot försöker övertala henne att hon borde ge henne en ny chans, tills hon hamnar i samma situation själv när hennes egna fiende från skoltiden dyker upp. Nu måste dem bestämma sig för om dem ska förlåta varandra eller bara inse att man inte kan lära en gammal hund sitta.

Den här filmen är väldigt underhållande och rolig, inte den mest välgjorda filmen som någonsin gjorts kanske men helt klart sevärd. Det är riktigt bra skådespelare i rollerna och det gör att betyget åker upp lite extra. En lätt komedi som passar vilket humör man än är på.


Justin Bieber - Never Say Never

Alla har väl hört talas som den här filmen? Den har tagit mängder av tjejer med storm och jag kände att jag måste ju se vad alla pratar om, därför såg jag för ett tag sen Justin Bieber - Never Say never.

Vad filmen handlar om tror jag alla kan gissa, det är en dokumentär om Justin Bieber där man får följa honom på hans My World turné och lära känna honom och får reda på hur han växte upp och hur han tog sig dit han är idag. Det är en film med massor av information, musik och dans och man får en inblick i hur hans liv ser ut. I filmen ser man också Usher, Miley Cyrus och Jaden Smith.

Jag kan ju börja med att säga att jag inte är något speciellt stort fan av Justin Bieber, jag har lyssnat lite på hans låtar och han är duktig men det är inte mer än så så jag kan inte kalla mig själv ett fan. Anledningen till att jag ville se filmen var att alla verkligen har verkat gilla den jättemycket och jag ville se om även jag skulle bli så berörd av hans historia, tyvärr blev jag inte det. Jag förstår att om man är ett stort fan så är det jättekul att få följa sin idol och "lära känna honom" i en hel film, men eftersom jag inte är det så får jag se den som en film i helhet, och den imponerar inte på mig. Jag tycker den var ytlig, lite tillgjord och ganska ointressant. Den är bra gjord för att vara en dokumentär och det är roligt att dem gjorde den i 3d för att den skulle förlora lite av dokumentärkänslan. Jag gillar också att det är mycket musik och inte bara fakta men överlag så imponerar filmen tyvärr inte på mig.

Men som sagt, om ni är ett fan så se den, ni kommer säkert gilla den mer.

Now Is Good Trailer


Detta är en film som jag längtar mycket efter, mest för att två av mina favoritskådespelerskor Dakota Fanning och Kaya Scodelario är med i den. Filmen är baserad på en bok som heter Before I Die, jag har börjat läst den men den är lite smått deprimerande med tanke på att det handlar om vad hon vill göra innan hon dör så jag har lagt den lite åt sidan ett tag. Men jag längtar verkligen tills filmen kommer ut! Kommer nog vara en riktigt bra film även om man troligen kommer att fälla några tårar.

Ryan Gosling x 2


På senaste tiden har jag fastnat för en speciell skådespelare, Ryan Gosling, och har hyrt hem flera av hans filmer, dem senaste är All good things och Blue Valentine så nu tänkte jag skriva lite om mina åsikter om dem två filmerna.

All good Things (2010)
Filmen handlar om ett väldigt omtalat kriminalfall som inträffade under 80-talet i New York. David Marks är huvudkaraktären och är en ung man som är son till en förmögen fastighetsmagnat. David har alltid kämpat för att undvika att gå i sin pappas fotspår och när han träffar Katie, en ung tjej från arbetarklassen, ser han sin chans att fly från det livet han alltid velat undvika. Tyvärr blir fantasin inte långvarig och han lockas tillbaka till sin pappas företag och Katie börjar studera. Ju mer självständig Katie blir desso konstigare börjar David bete sig och det går så långt att han går i ännu ett av sin fars fotspår och börjar misshandla henne. Plötsligt försvinner Katie spårlöst och familjens mörka hemligheter kommer upp till ytan.

Jag hade ganska stora förväntningar på den här filmen och jag blev riktigt besviken, den är långtråkig och händelselös. Det enda intressanta är den sista halvtimmen eller så när Katie försvinner och man vill få reda på varför och vart hon tagit vägen, men resten av filmen är ett riktigt sömnpiller.


Blue Valentine (2010)
Blue Valentine handlar om Cindy och Dean och utspelar sig i både nutid och dåtid. Man för följa hela deras kärlekshistoria från dagen dem träffades tills nu och man får följa dem och se när deras relation växer och förändras. En riktig kärlekshistoria som visar både för och nackdelar med att vara i ett förhållande.
Ännu en film jag blev besviken på, även denna långtråkig och händelselös, Ryan Gosling och Michelle Williams gör ett väldigt bra jobb men själva manuset och sättet den är filmat och ihopsatt på är bara jobbigt.
Började med det här inlägget med att skriva att jag gillar Ryan Gosling och sen dissade jag hans filmer så jag kanske ska förklara lite så det inte låter så knäppt, Jag gillar Ryan Gosling, han är en riktigt bra skådespelare som jag sett en del filmer med, men, dem här två filmerna är tråkiga i sig själva, Ryan gör fortfarande ett riktigt bra jobb i båda men tyvärr räcker inte alltid det.


The Three Musketeers


Den unga och hetlevrade D'Artagnan och tre föredetta legendariska men nu olycksaliga musketörer måste sluta sig samman och besegra en vacker dubbelagent och hennes onskefulla arbetsgivare som försöker ta över den franska tronen och få Europa att gå in i krig.

Det är en på sina håll ganska rolig och underhållande film som däremot kan kännas lite lång ibland. Det känns nästan som att den har så pass många olika historier i samma film att det blir lite jobbigt. Självklart är det ju en sammanhängande film men ibland får man känslan av att de skulle kunna delas upp. Det är liksom flera "uppdrag" eller vad man ska säga och oftast har ju en film bara en story som den roterar runt. Jag kasnke är helt ensam om att tycka såhär och det är inte så lätt att förklara vad jag menar heller.

Själva handlingen trots sin uppdelning är i alla fall bra, den är underhållande med mycket action men även lite kärlek. Det känns dock att filmen knaske är gjord för en något yngre publik. Skådespelarna gör ett bra jobb, Logan Lerman som spelar huvudrollen är väldigt duktig tycker jag.

Filmen finns att hyra på Voddler!
Game of Thrones Season 2 Trailer


Det är drygt en månad kvar tills andra säsongen av Game of Thrones har premiär i USA. Här är trailern för säsongen, kommer bli en riktigt bra säsong tror jag. Jag längtar till premiären.


Game of Thrones

Härom veckan började jag kolla på serien Game of Thrones som hade premiär på HBO i USA i maj förra året. Första säsongen består av 10 avsnitt. Jag har nu sett klart första säsongen och tänkte skirva lite om vad jag tyckte.Sju ädla familjer kämpar om makten över det mytomspunna landet Westeros. De mest dominanta husen är Stark, Lannister och Baratheon. Robert Baratheron, kung av Westeros frågar sin vän Eddard Stark att tjäna som "The Kings Hand". Trosts varningar om att den förra handen vart mördad så säger han ja för att undersöka vidare. Samtidigt försöker drottningens familj, The Lannisters komma på ett sätt att ta över makten. På andra sidan havet finns de sista medlemmarna av den avsatta, tidigare regerande familjen The Targaryens, som även dom försöker återfå makten.

Det här är inte en serie som jag vanligtvis brukar börja titta på, men när den hade premiär på SVT för någon vecka sedan så hade jag inget anat för mig och tittade på första avsnittet. Det var riktigt bra och jag bestämde mig för att titta på de resterande 9 avsnitten.

Jag måste erkänna att det inte är en serie som är helt lätt att förstå, man blir ofta förvirrad över vem som är vem och vart dom befinner sig. Alla namn på människor, hus, släkten och platser gör det svårt att hänga med ibland. Man måste koncentrera sig ganska mycket på det man tittar på för att hänga med i vad som händer, eftersom det inte är så många avsnitt så händer det ganska mycket i varje avsnitt.

Men det är en bra serie om man gillar fantasy och ganska mycket action och en hel del blod och naket. Det är en bra histora och väldigt annorlunda från många andra serier som jag tittar på och jag tror att det var mycket det som fick mig att fastna.

Den andra säsongen har premiär i USA den 1 April.ContagionEfter att nyss ha kommit hem från en resa till Hong Kong dör Beth Emhoff från vad som verkar vara någon slags influensa. Hennes unga son dör även han senare samma dag. Hennes make Mitch däremot verkar vara immun mot sjukdomen. Detta startar spridningen av en dödlig infektion runt om i hela världen.

Det här är en spännande och underhållande film som ibland dock kan kännas lite grann som en informationsfilm. det är väldigt mycket information om virus och grejer som inte är jättelätt att förstå. Men dom fångar ändå ens intresse med karaktärernas historier och filmen känns aldrig långtråkig.

Skådespelarna gör ett bra jobb, filmen har många stora och kända skådespelare i huvudrollerna och det gör nog mycket för filmen. Skådespeleriet påverkar alltid väldigt mycket tycker jag.


Americas Next Top Model Cycle 18

I förrigår hade den nya säsongen av ANTM premiär i USA och igår kunde vi se avsnittet här i Sverige. Så här kommer lite av mina tankar om den nya säsongen "British Invasion".I den här säsongen är alltså hälften av tjejerna amerikanska och hälften är brittiska, jag tyckte det var en ganska rolig idé, lite nytänk sådär. Men när man fick veta att alla de brittiska tjejerna redan hade varit med i Britains Next Top Model så vart jag lite sur. Varför ta tjejer som har erfarenhhet av det här och låta dom tävla mot tjejer som inte har någon erfarenhet alls. Jag tycker inte att det är rättvist. Nu kanske inte det ens blir någon fördel för dom men ändå.

Jag vart lite besviken över att man inte fick följa med från början, det var inga auditions eller någonting. Oftast är det ju jättemånga tjejer från början och så åker fler och fler ut tills de har sina 14 tävlande. Men i den här säsongen så var dom redan 14 uttagna från början.

Det var ingen av de tävlande som jag särskilt fastnade för och om jag ska vara ärlig så tycker jag nästan alla gjorde ett dåligt jobb vid första fotoshooten. Det var i alla fall en brit som var den första att åka ut, så nu får vi väl se om det blir så att amerikanerna kommer att regera i den här säsongen.


 
 
RSS 2.0