The Vampire Diaries 4x07 "My Brother's Keeper"

 
SPOILERVARNING!
 
Kände att jag fick lov att få ut mina känslor om det här avsnittet. Jag är lite pissed måste jag erkänna, kan dom
inte bara få låta Elena och Damon få vara tillsammans? Kan dom inte få va lyckliga i fem minuter liksom? Nej nu är det som att Elena är Damons lilla slav och gör allt som han säger. WTF! Jag blir så sur på dessa himla manusförfattarna så det är inte sant. jag hade verkligen sett fram emot det här avsnittet för att Damon och Elena äntligen skulle få en chans, och så kom hela sire bond grejen som a slap in the face. 
 
Och hur irriterande är inte Caroline då? Visst hon har ingen anledning till att gilla Damon, men hon får det att låta som att han är djävulen men Stefan är gud eller nått. Han har ju gjort minst lika hemska saker som Damon har gjort. Sen går hon och säger ja till en dejt med Klaus liksom, den som gjort mest ont och gjort livet ett helvete för alla hennes vänner. Hon har verkligen ingen rätt att säga åt andra vad som borde och inte borde göra. 
 
Ja som ni förstår är jag liite smått irriterad sådär. Eller väldigt mycket. Men jag tänker ändå uppskatta alla fina Delena scener som vi fick i det här avsnittet. Förlåt för att det här inlägget bara vart en enda röra.
 
Avslutar med denna... just because they're perfect.
 
 

The Blue Lagoon: The Awakening

Romantisk äventyrsfilm från 2012 med Brenton Thwaites och Indiana Evans i huvudrollerna.
 
Dean och Emmaline, två high school elever som är på en skolresa på Trinidad blir strandade på en tropisk ö efter en båtolycka och måste nu måste de förlita sig på varandra för att överleva. Under tiden på ön så lär dom både känna sig själva och varandra och snart blir de förälskade.
 
Jag har sett både orgainalfilmen och uppföljaren förrut och även om den här är väldigt annorlunda så gillar jag den. Många är oftast väldigt skeptiska till remakes men jag brukar faktiskt gilla dom mer än orginalet. Oftast för att jag gillar att de ofta är mer modernt gjorda. Jag kan inte riktigt säga om jag gillar den här filmen mer än orginalet men jag gillar den i alla fall mer än tvåan. Som sagt så är den väldigt annorlunda, för det första är de inte barn när de kommer till ön och för det andra så blir de räddade och kommer hem igen. Det för att den förlorar lite av den där oskyldiga och äkta kärlekshistorien som orginalet har. Men jag gillar filmen starkt ändå, att den är lite annorlunda gör den bra på sitt sätt. Visst den är ganska förutsägbar, men vilken romantisk film är inte det?
 

On the Road

Amerikanskt drama från 2012 med bland andra Sam Riley, Garrett Hedlund och Kristen Stewart i huvudrollerna.
 
Den unge författaren Sal Paradises liv vänds upp och ner när individualisten Dean Moriarty och hand nyblivna fru, 16-åriga Marylou, anländer. De reser genom landet tillsammans och på vägen stöter de på en salig blandning av människor som alla ger inverkan på deras resa. Samtidigt så jobbar Sal på en bok som kommer att handla om Dean och deras liv tillsammans.
 
Tyvärr kändes denna film som 2 timmar och 19 minuter av bortkastad tid. Jag hade inga direkta förväntningar av filmen men ändå vart jag besviken. Visst, den har sina stunder då den e helt okej och skådespelarna gör ett bra jobb, men överlag så är det enligt mig en tråkig film som jag definitivt aldrig kommer att se igen.
 

 

Tre midseason-serier som jag ser fram emot

Cult handlar om Jeff, en journalist-bloggare och Skye som är produktionsassistent  för en populär TV serie som heter Cult. Vi får följa dom och deras investigation av seriens fans som verkar återskapa de brott som begås i serien. 
 
Verkar som en spännande serie och självklart måste jag kolla in den då Matt Davis från Vampire Diaries och Alona Tal från Supernatural är med!
 
The Carrie Diaries har jag redan skivit om här på bloggen, men jag längtar riktigt mycket tills den här serien har premiär så jag tänker nämna den igen. Serien handlar om Carrie (från Sex and the City) och hennes liv som tonåring på Manhattans gator.
 
Som sagt, längtar!
  
Mistresses handlar om ett gäng tjejkompisar och deras komplicerade kärleksliv som dom försöker att klara av samtidigt som de försöker hitta sig själva.
 
Verkar som en hyffsat bra serie, känns som att jag antingen kommer allt älska den eller avsky den, så vi får se helt enkelt! Ska i alla fall ge den en chans.
 

Your Highness

Amerikansk komedi från 2011 med Danny McBride, James Franco, Nathalie Portman, Zooey Deschanel och Justin Theroux i huvudrollerna.
 
När prins Fabious brud blir kidnappad av den onda trollkarlen Leezar ger han sig iväg för att rädda henne, med sig har han sin lata och värdelösa bror Thadeous. På vägen stöter de även på den vackra Isabel som också är på jakt efter hämd.
 
En helt okej komedi med bra skådespelare, inte något för de som är ute efter lite djup och kvalitet dock. Filmen har en ganska rå humor som ibland blir lite väl mycket och på sina håll känns filmen lite löjlig. Men överlag så är den ändå sevärd om man behöver sig ett gott skratt.
 

Memorable Quotes #9

Bildkälla

Doctor Who Series 1

Brittisk sience fiction serie med Christopher Eccleston och Billie Piper med flera i huvudrollerna. 
 
I den här säsongen får vi följa den nionde doktorn, tillsammans med sina komanjoner reser genom tiden och kämpar mot aliens och andra varelser som är ett hot mot universum.
 
Jag ska börja med och säga att jag är verkligen inget stort sci-fi fan men ändå bestäde jag mig att ge den här serien en chans eftersom jag hört av många att den ska vara riktigt bra. I början var jag inte så imponerad alls men tänkte att det blir säkert bättre och ju mer man kollar ju bättre blir det faktiskt. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte stör mig på vissa saker, såsom dåliga specialeffekter och vissa dåliga skådespelare. Men om man bortser från det så är det en bra serie och jag tror att det bara kommer att bli bättre och bättre. I nästa säsong så är det ju en ny doktor som spelas av David Tennant och jag ser fram emot att se vad som händer. Så har ni inte sett den här serien redan, ge den en chans!
 

Johnny English Reborn

Komedi från 2011 med Rowan Atkins, Gillian Anderson, Daniel Kaluuya och Rosamund Pike med flera.
 
Agenten Johnny English är tillbaka och nu måste han ta sig an några internaionella lönnmördare som är efter Kinas premiärminister, till sin hjälp har han sin nya kompanjon Agent Tucker.
 
 Jag gillade första filmen när den kom ut 2003 så när den här uppföljaren kom så tänkte jag att den måste jag ju se. Så nu har jag faktiskt sett den, men jag måste säga att jag vart lite besviken. Jag hade inte förväntat mig någon höjdarfilm men ajg trodde ändå att den skulle vara lite roligare. Tycker inte alls att den var lika rolig som den första filmen var. Tråkigt men sant. 
 

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

 
Amerikansk fantasy från 2012 med Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner med flera. 
 
Efter att Renesme föds måste familjen Cullen samla ihop andra vampyrer som kan hjälpa dom att stå emot the Volturi efter att dom har blivit falskt anklagade att ha bitit Renesme och gjort henne till ett odödligt barn. 
 
Allra sista filmen, känns både bra och dåligt tycker jag. Filmerna är riktigt bra samtidigt som jag har börjat tröttna lite på hela spektaklet, så jag är faktiskt redo att lämna twilight bakom mig och se att något annat tar dess plats. 
 
Jag vart lite besviken på den här filmen måste jag erkänna, jag hade höga förväntningar eftersom det är sista filmen och allt och tyvärr så var den inte så bra som jag hade hoppats. Hade önskat att film-serien hade fått ett bättre avslut faktiskt. Början var lite trög och nästan lite halvlöjlig måste jag säga, från det att Renesme var skrattretande dåligt datorgjord till Jacob och Bellas fight över att han imprintat på henne så vart det bara skrattretande. Det var bättre mot slutet dock, när dom mötte the Volturi och hela den grejen hände. Men filmen är helt klart sevärd och absolut inte dålig, men inte heller den bästa av alla fyra filmerna. 
 

Butter

Amerikansk komedi från 2011 med Jennifer Garner, Yara Shahidi, Olivia Wilde, Ashley Green, Ty Burrell, Hugh Jackman mf.
 
I en liten stad i Iowa upptäcker adopterade Destiny, sin talang för smör-snideri och finner sig själv i motstånd av en amitiös kvinna i stadens årliga tävling.
 
Det här var ingen höjdarfilm enligt mig, den var absolut inte dålig, men den var inte särskilt bra heller. En medelmåttig film helt enkelt. Roligt att se många bra skådespelare dock, och det är deras insatser som får mig att höja omdömet ett snäpp.
 Kommande Film - The Mortal Instruments: City of Bones

 
Genre: Action
 
Skådespelare: Lily Collins, Jamie Campbell Bower mf.
 
Releasedatum: 23 Augusti 2013
 
När hennes mamma blir attackerad och tagen från deras hem I New York av en demon, får tonårstjejen Clary Fray reda på sanningen om sitt förflutna och sin släkt, vilket kommer att förändra hela hennes liv. 
 
Jag hade hört talas om att dom skulle göra filmer av The Mortal Instruments böckerna även om ajg inte har läst dom själv. Jag tycker att filmen verkar spännande och ganska bra. Ska bli roligt att se den när den kommer ut nästa sommar. 
 

Saw

Skräck från 2004 med bland andra Cary Elwes, Leigh Whannell och Tobin bell
 
Två män vaknar upp i ett rum med en död man mellan sig. De vet inte varför dom är där och hur de hamnat där. dom är fastkedjade och kan inte komma någonstans. De hittar allt eftersom tiden går ledtrådar som kan komma till nytta. Vem har satt dom där och varför och hur kommer dom därifrån?
 
Det här är en helt klart en bra film, den är väldigt välgjord. Handlingen i just ettan är inte så bra, jag personligen tycker att de andra är bättre, lite mera fart i dom. Tänker man se alla filmerna rekomenderar jag starkt att följa ordningen till punkt och prickar. Alla filmerna följer en röd tråd och man måste verkligen se alla för att få några svar. Alla filmerna håller samma stuk och jag kan varna känsliga tittare att det förekommer en hel del blod.
 

Rose Red - Skräckens hus

Skräck från 2002 med bland andra Kimberly J. Brown, Nancy Travis och Matt Keeslar.
 
Professor Joyce Reardon (Travis) är lärare vid ett universitet. Hon är besatt av Rose Red och vill dit med en grupp personer med olika förmågor över en helg. Hennes kille Steve Rimbauer (Keeslar)som också är släkting till husets första ägare har lovat henne att få åka dit. De sägs att huset "sover" och Joyce vill väcka det till liv.
Det hela började när huset byggdes. Arbetare dog vid platsen och allt eftersom huset blev klart blev det allt mer märkligt.
Personer blev mördade och huset verkade "äta upp" folk, men efter ett antal år slutade händelserna och Rose Red somnade. Nu ska dom dit och lilla flickan Annie (Brown) är nyckeln.
 
Det här är bra skräck! En äkta Stephen King med rätt känsla. Allt är bra med den här filmen, den är läskig sådär så det nästan kryper i kroppen, den har handlingen och skådespelet. Stephen King her verkligen lyckats här.
Jag kan även säga till dom som inte tycker om långa filmer att den är nära 4 timmar lång, men för mig är det perfekt. Dom har lagt ner mycket tid på detaljer och historia, man ser filmen och har aldrig några frågor. Man får svar på allt.
En perfekt film när man vill ha en riktig nagelbitare!

Vilka serier får stanna kvar?

Nyheterna om vilka serier som får fulla säsonger och vilka som försvinner från tv-tablån börjar sakta men säkert att trilla in så jag tänkte uppdatera er lite om vad som händer och sker. 
 
Än så länge så har vi fått veta att The CW's serie "Beauty and the Beast" har fått en full säsong och kommer alltså inte att läggas ned (än i alla fall). En annan serie som fårr goda nyheter är "Chicago Fire" som också har fått en hel säsong. 
 
En serie som inte hade turen på sin sida är "Emily Owens MD" som vi tyvärr måste säga hej då till. Även komediserien "Ben and Kate" fick dåliga nyheter och kommer att läggas ned (dessa serier kommer att försvinna innan Maj 2013) Några serier som det inte bådar så gott för men som vi inte fått några säkra svar om än är "The Mob Doctor", "The Mindy Project", "Vegas", "Don't Trust the Bitch in Apartment 23".
 
Två serier som även dom troligen kommer att läggas ned är "666 park Avenue" och "Partners", två serier som jag har fastnat för och tycker därför att det är jättetråkigt att de kasnke inte får fortsätta. Sedan är det prat om ifall "90210" eventuellt bara får en halv säsong för att sean läggas ned. Jag hoppas dom ger den en chans till, just nu är den bra tycker jag och det vore tråkigt om den fick ett avkapat och ogenomtänkt avslut, den förtjänar mer än så.
 
"Supernatural, "The Vampire Diaries" och "Arrow" är i alla fall säkra och kommer inte att läggas ned vilket känns skönt. 
 

Kommande Film - Warm Bodies

 
Genre: Skräck Komedi
 
Skådespelare: Nicholas Hoult, Teresa Palmer
 
Releasedatum: 1 Februari 2013
 
Efter att zombien R inleder ett förhållande med flickvännen till ett av sina offer, sätter deras romans igång en rad av händelser som kan förändra hela zombie-världen.
 
Om man läser vad den handlar om så verkar den lite smått larvig och ganska så konstig, men tittar man på trailern så verkar den faktiskt ganska rolig och bra. Intressant att höra Nicholas Hoult utan sin brittiska accent också, kommer definitivt att se den när den kommer ut i februari.
 

 
 
RSS 2.0