Kommande Sommar Serier

 Här kommer en liten lista på de nya serier som jag tänker kolla in i sommar. 
 
Jag är lite osäker på om det här verkligen kommer vara en serie för mig men jag kommer definitivt ge den en chans när den kommer ut. Den har premiär 4 juni.
 
Twisted har man redan kunnat se första avsnittet av och jag måste säga att jag vart imponerad, det var väldigt spännande och jag ser fram emot att kunna se fler avsnitt. Den har premiär 12 juni.
 
Devious Maids har skapats av samma man som skapade Desperate Housewives och det är mest därför som jag troligen ger den en chans i sommar. Men jag är inte direkt övertygad över att jag kommer gilla den, men förhoppningsvis blir jag positivt överraskad. Den har premiär 24 juni.
 
Det här verkar som en riktig nagelbitare och jag ser fram emot att se mer, förhoppningsvis blir jag inte besviken. Den har premiär 25 juni.
 

Book to Movie - Warm Bodies

Boken Warm Bodies publicerades 2010 och är skriven av Isaac Marion, filmversionen kom 2013 och har skådespelare som Nicholas Holt, Teresa Palmer och Dave Franco i rollerna. 
 
"R" är en zombie, en varelse som vanligtvis inte bryr sig om någonting annat än människokött och som spenderar dagarna med att göra ingenting, som inte känner känslor eller medlidande, men "R" är inte som andra zombies. Han börjar tänka, han börjar känna och han börjar längta efter något mer än hans vanliga zombieliv. En dag träffar han Julie när hans grupp attackerar en grupp människor och efter att ha ätit Julies pojkväns hjärna så börjar han förändras och det visar sig sen att han inte är den enda av dem som känner av det. Han börjar få känslor för Julie ochbeslutar sig för att skydda henne. Men deras relation är minst sagt komplicerad. 
 
Boken:
Jag älskade den här boken, den var så otroligt rolig, spännande och helt enkelt underbar och jag älskade "R"´s karaktär och hans charm i boken, han var otroligt rolig och gullig. Jag älskade humorn i boken och satt ofta och skrattade rakt ut och jag grät nästan för att jag inte fick någon luft för att jag skrattade så mycket. Jag störde mig lite på Julies karaktär i boken, hon var lite självkär och jobbig tyckte jag men jag lärde mig gilla henne och tyckte mot slutet att hon var riktigt cool. Helt klart en bok i min smak och jag tycker verkligen att alla borde läsa den!
 
 
Filmen:
Jag läste boken för att jag ville ha den upplevelsen innan jag såg filmen och det var helt klart rätt beslut att ta. Filmen är bra, skådespelarna gör ett bra jobb och den är riktigt rolig stundtals och riktigt snyggt gjord. Men, tyvärr har dem tagit bort så mycket av humorn från boken som gör att den förlorar charmen lite. Även "R"´s karaktär känns det inte riktigt som om man får lära känna på samma sätt som man gör i boken. Även Julies karaktär kändes inte alls som i boken då hon var lite mer "Bad ass" i boken och i filmen var hon ganska gnällig och rädd. Jag tyckte också att deras relation var mycket gulligare i boken och allting hände för snabbt i filmen och det gjorde att det inte kändes lika trovärdigt. Men det är en riktigt bra film ändå och jag kommer nog köpa den när den kommer ut, men tyvärr levde den inte helt upp till mina förväntningar. 
 

Kommande Film: We're the Millers

 
Genre: Komedi
 
Skådespelare: Jennifer AnistonEmma RobertsJason Sudeikis och Ed Helms med flera.
 
Releasedatum: 20 September 
 
David Burke livnär sig på att sälja marijuana till bland annat kockar och hemmafruar, men aldrig till barn – han har ju trots allt ett samvete. Men efter att några ungdomar stjäl hans lager blir han skyldig sin leverantör Brad en massa pengar. För att bli kvitt skulden – och för att behålla alla kroppsdelar intakta – måste David nu smuggla in ett stort parti droger åt Brad från Mexiko. Genom att övertala sina grannar, strippan Rose, Kenny som gärna vill bli kund och den gatusmartatonåringen Casey så gör han upp en idiotsäker plan. En låtsasfru, två låtsasbarn och en stor, blänkande SUV senare är familjen "Miller" på väg mot den Mexikanska gränsen för en nationaldagshelg som kommer att sluta med en smäll…

Sommarpremiärer

Här kommer en liten lista över sommarens TV premiärer så att ni kan hålla koll på när era favoriter är tillbaka igen och när de nya serierna sätter igång. Som vanligt är datumen en dag efter när de kommer ut i USA.
 
Bara 3 veckor kvar tills PLL är tillbaka!
 

13 maj: Family Tree - NY

 

21 maj: The Goodwin Games - NY, Motive - NY

 

24 maj: Rookie Blue, Save me - NY

 

27 maj: Arrested Development

 

29 maj: Brooklyn DA - NY

 

30 maj: Melissa & Joey, Baby Daddy, Dancing Fools - NY

 

3 juni: The Killing, Keeping Up with the Kardashians

 

4 juni: Teen Wolf, Push Girls, The Fosters - NY, Mistresses - NY

 

7 juni: Burn Notice, The Hero - NY, Graceland - NY

 

8 juni: Continuum

 

9 juni: Being Human, Sinbad - NY, Primeval: New World - NY

 

10 juni: Falling Skies

 

11 juni: Switched at Birth, Major Crimes, King & Maxwell - NY

 

12 juni: Pretty Little Liars, Twisted - NY

 

13 juni: Royal Pains, Necessary Roughness

 

14 juni: Sullivan & Son

 

15 juni: Magic City

 

17 juni: True Blood

 

20 juni: Franklin & Bash, Hot in Cleveland, The Exes

 

24 juni: CopperDevious Maids - NY

 

25 juni: Under The Dome . NY

 

26 juni: Rizzoli & Isles, Perception

 

1 juli: Dexter, Ray Donovan - NY

 

11 juli: Camp - NY

 

15 juli: The Newsroom

 

17 juli: Covert Affairs, Suits

 

25 juli: The Vineyard - NY

 

29 juli: Unforgettable

 

30 juli: Breaking Pointe

 

4 aug: Hell on Wheels, In the Flesh - NY

 

12 aug: Breaking Bad


Första titten på 'Star Crossed'

 
Minns ni att jag någon gång i mars skrev om en ny Sci-Fi serie med Matt Lanter i huvudrollen vid namn 'Oxygen'? Nu har det kommit ut ett klipp från serien som förövrigt har fått byta namn till 'Star Crossed'. I Huvudrollerna ser vi alltså Matt Lanter och Amiee Teegarden med flera och om The CW plockar upp serien kommer vi att kunna se den i höst.
 

The Carrie Diaries får en andra säsong!

Det som jag tror ingen trodde skulle hända har just hänt, The Carrie Diaries har fått grönt ljus för en andra säsong. Dock vet man inte ännu hur lång den nya säsongen kommer bli, men troligtvis blir det en 13 avsnitt lång säsong precis som den första. 
 
Seriens produktionsledare Amy B. Harries sänger såhär om den nya säsongen: Carrie och Sebastian kommer att bli tillsammans igen, vi kommer att få träffa fler karaktärer från Sex and the City och det kommer att gå hett till mellan Walt och Bennet efter att sommaren är över.
 
The Carrie Diaries joinar nu  Nikita, Arrow, The Vampire Diaries, Supernatural, Hart Of Dixie and Beauty And The Beast som redan har blivit förnyade av The CW.
 
Underbart sänger jag, ahde verkligen hoppat att de skulle förnya serien även om jag hade börjat gett upp hoppet lite. Ser verkligen fram emot en till säsong!
 
 

The English Teacher

Drama Komedi från 2013 med Julianne Moore,  Lily Collins och Michael Angarano med flra i huvudrollerna.
 
Linda Sinclair är en high school-lärare i engelska i den lilla staden Kingston, Pennsylvania. Hon brinner för sitt ämne och är populär bland sina elever och bor ensam med sina två katter och stora kollektion av böcker. När hennes tidigare elev Jason Sherwood återvänder till staden efter att ha misslyckats med sin karriär som pjäsförfattare övertalar Linda honom att producera sin pjäs på skolan. Jasons högdragna far, Dr Tom Sherwood tycker dock att hans son borde utbilda sig till jurist istället. 
 
Jag hade inte så höga förväntingar på den här filmen utan såg den mest i brist på annat och måste tyvärr säga att den inte riktigt föll mig i smaken. Visst är den rolig på sina håll men jag tyckte mest att den händes lång och ganska tråkig. Jag tappade snabbt intresset i storyn. Men den var ju ändå inte dålig, men den hamnar någonstans mitt emellan bra och dålig. 
 
 
 

Safe Haven

Romatiskt Drama från 2013 med Julianne Hough och Josh Duhamel i huvudrollerna.
 
Lasse Hallströms "Safe Haven" handlar om en ung kvinna med en hemlig bakgrund som kommer till en liten amerikansk stad. Trots att hon försöker att hålla sig ifrån andra människor och komma dem nära, så träffar hon kärleken i änklingen Alex. Han tvingar henne att möta det mörka i sitt förflutna, som jagar henne, så att hon kan komma vidare i livet.
 
Alla som känner mig vet att Nicholas Sparks är min absoluta favorit författare, han har en förmåga att skriva helt magiska böcker. Så varje gång en av hans böcker filmatiseras så blir jag ju förståss överlycklig och jag har verkligen sett fram emot den här filmen. Även om jag blivit besviken på några av filmerna som gjorts hittils. Safe Haven däremot är helt underbar, den har allt som jag vill ha i en film. Historien är rörande och gripande och skdespelarna gör ett jättebra jobb tycker jag. Jag rekomenderar den verkligen.
 
 
 

 
 
RSS 2.0