Hart of Dixie


Började med en ny serie i morse, Hart of Dixie, och nu har jag sett alla avsnitt som kommit så här långt. Väldigt mysig serie tycker jag och jag längtar redan till nästa avsnittet som kommer den 7 November!

Serien handlar om Dr Zoe Hart, en New York tjej som drömmer om att bli hjärtspecialist. Men det är inte så lätt att nå drömmen som hon först trodde och hon får lov att flytta till en annan stad för att få en chans på en befodran. Hon hamnar i Bluebell Alabama på en liten privatklinik, men det kommer fram att det inte är en slump att hon hamnat där. Man får följa Zoe medan hon kämpar för att passa in i småstaden och för att kunna följa i hennes pappas fotsteg, vem nu än hennes pappa är.

Som jag skrev så tycker jag att serien är väldigt mysig, det är inte den bästa jag någonsin sett men den är helt klart sevärd så här långt. Rachel Bilson, som spelar Zoe Hart, kändes inte så trovärdig i dem första avsnitten men hon börjar verkligen växa in i rollen nu och jag gillar verkligen henne som karaktären. Det verkar som om serien börjar hitta sin stil för det är ganska stor skillnad på det första avsnittet och hur avsnitten är nu, och det går verkligen åt rätt håll. Jag gillar kontrasterna mellan Zoes New York stil och stilen på personerna som redan bor i Bluebell, det känns som om hon verkligen kommer till hennes absoluta motsats där allting står still och inte har ändrats på generationer. Det är en väldigt underhållande serie och den blir bara bättre och bättre. Efter första avsnittet var jag lite skeptisk men jag är glad att jag gav den en chans till, jag tror det kan bli en riktigt bra serie!

Orginalbild här

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback