The other woman

Igår såg jag dramat The other woman med Nathalie Portman. En otroligt vacker och sorglig historia som träffar rakt i hjärtat.

Filmen handlar om Emilia, en ung kvinna som levde drömlivet, hon hade en otrolig man, ett jobb hon älskade och hon väntade sitt första barn. Men allting förändras av en hemsk tragedi och hela hennes liv rasar samman. Hon måste ta sig igenom saknad, skuldkänslor och ilska, och det är inte det lättaste när man på samma gång har en familj att försöka passa in i.

För mig blev den här filmen ganska personlig, det enda jag kunde se framför mig var mina föräldrar som varit med om samma sak som Emilia i filmen, och det gjorde att filmen var otroligt jobbig för mig att kolla på. Men det är en riktigt bra film, fint gjord och med bra skådespelare, den har både ljus och mörker och är verkligen sevvärd. En riktigt stark film som framkallade många tårar.

Seriestarter

Här kommer en lista med datum då serierna är tillbaka igen i USA  (det gå att se dom på internet eller ladda ner dagen efter)

3/1 Pretty Little Liars, The Lying Game

6/1 The Vampire Diaries, The Secret Circle, Grey's Anatomy

7/1 Supernatural

9/1 One Upon a Time

11/1 90210, Ringer

12/1 One Tree Hill (säsongsstart)

17/1 Gossip Girl

18/1 Glee

23/1
Skins UK (säsongsstart)

24/1 Hart of Dixie

The Hobbit - An Unexpected Journey


Här är den första officiella trailern på filmatiseringen av The Hobbit, eller Hobbiten/Bilbo som boken heter på svenska. I filmen kommer bland annat Orlando Bloom,Ian Mckellen och vår alldeles egna Mikael Persbrandt. Som ett stort fan av Sagan om ringen filmerna så är det här ett måste för mig att se sen när den kommer ut, synd att det är så himla långt tills dess!

Memorable Quotes #4


God Jul


God Jul alla underbara läsare, hoppas ni får en underbar julhelg!

Lucka 24 - Tävling!

Julafton är äntligen här och för att fira så anordnar vi en tävling här på bloggen, den här gången lottar vi ut filmer. Vinnaren få välja mellan filmerna Sex and The City: The Movie, Män Som Hatar Kvinnor och Gomorra. Efterssom det är jul så skickar vi även med en påse med Juleskum till den lyckliga vinnaren!

Så här tävlar du:

- Skriv en kommentar till dett inlägg där ni skriver "jag är med" (Glöm inte att lämna en mail adress som vi kan kontakta dig på)

- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller skriv om den på facebook (länka till ditt inlägg eller vad ni heter på facebook i kommentaren)

- Följ oss på bloglovin'

- Skriv i kommentaren vilken av filmerna du vill ha om du blir den lyckliga vinnaren.

Ni måste alltså göra alla dessa steg för att vara med!
Lycka till!

SKRIV ENDAST KOMMENTARER RÖRANDE TÄVLINGEN UNDER DETTA INLÄGG!


Lucka 23 - Santa Baby 2Dagen före julafton så får tomten medelålderskris i Santa Baby 2 från 2009.

Filmen, som är uppföljaren till Santa Baby, handlar om Mary, som inte är vilken New York bo som helst utan dotter till jultomten. Den här julen måste Mary lämnasitt hem i New York och resa hem till nordpolen och hjälpa till med julverkstan eftersom hennes pappa har hamnat i en medelålderskris och inte kan ta hand om den själv. Mary, som aldrig velat gå i sin pappas fotspår lägger inte speciellt mycket energi på sin uppgift som biträdande jultomte och hela julen är i fara, och mitt i allt står en ond julnisse som vill ta över julen själv!

Jag såg den här filmen på tv för några dagar sen för andra gången och den är väldigt mysig, jag tror aldrig att jag sett ettan men man behöver inte gjort det för att förstå den här filmen. Den är larvig stundvis men det tycker jag inte gör någonting, det är någonting med det som gör att den får den rätta julkänslan, helt klart sevärd.


Lucka 22 - Julfritt

Under lucka 22 finner vi filmen Julfritt, eller Christmas With the Kranks som den heter på engelska. Jamie Lee Curtis och Tim Allen kan vi se i huvudrollerna.


Eftersom deras dotter inte kommer hem till jul i år så bestämmer sig Luther och Nora för att skippa julen och åka iväg till ett soligt ställe istället. Men när deras dotter plötsligt ändrar sina planer och tänker komma hem så måste som snabbt som bara den sätta ihop ett julfirande.

Det här är en lättsam och rolig film där man kan få sig en del skratt. Letar man efter mer än så ska man nog leta efter en annan film dock. Den är underhållande men har ingen vidare kvalitet. Inte jättebra men inte heller dålig. Sevärd helt enkelt.


Lucka 21 - Julklappstips till killen

Under lucka 21 har jag fixat en hel drös med julklappstips till bröderna, pojkvännen, killkompisen, släktingarna mm. Jag vet i alla fall med all säkerhet att mina bröder inte skulle tacka nej till någonting av det jag valt ut.


Jack the Giant Killer


Jack the Giant Killer är baserad på Jack och Bönstjälken och är alltså ännu en sago inspirerad film som kommer ut sommaren 2012.

Freden mellan människor och jättar är hotad och den unge bonden Jack leder en expedition in i jättarnas kungarike i hopp om att kunna rädda den kidnappade prinsessan.

Som vi har märkt har ju filmvärlden fått lite sagofeber och nu kommer alltså den här filmen som är baserad på Jack och Bönstjälken. Jag tycker den verkar bra och jag kommer troligen att se den. Nicholas Hoult spelar huvudrollen som Jack och honom känner vi ju igen från bland annat Skins. Riktigt duktig skådepelare tycker jag!


Lucka 20 - Mysteriet på Greveholm

Under lucka 20 har vi julkalendern som alltid har varit och alltid kommer att vara min favorit, nämligen Mysteriet på Greveholm.

 

Julkalendern handlar om familjen Olsson som flyttar ut på landet för att fira jul, men av misstag hamnar de i ett slott istället för det hus som de skulle hyra. Det visar sig att det spökar i slottet, men det skrämmer inte de yngsta barnen Lillan och Ivar, som gärna letar efter mysterier. Storasyster Melitta är dock rädd för spöken och föäldrarna Leif och Astrid tror inte att något sådant existerar.

 

Somsagt så har jag alltid älskat den här julklaendern och den har varit min favorit under alla år. Det är en klassiker och jag tror att många håller med mig om att det är en av de bästa julkalendrarna. Jag läste även att en uppföljare kommer att komma julen 2012, jag hoppas bara att dom gör att bra jobb och inte förstör de bra minnen man har av serien.

 


Tips i TV Tablån - G.I. Joe: The rise of Cobra

Ikväll visar TV11 filmen G.I. Joe: The rise of Cobra, en actionfylld film från 2009. I huvudrollerna kan vi se Channing Tatum, Sienna Miller och Joseph Gordon-Levitt.

När den amerikanska soldaten Duke skyddar en transport av stridspetsar blir han och hans kollegor attackerade av en fiende som vill åt vapnen. Duke räddas av elitstyrkan G.I Joe. Han bestämmer sig för att gå med i styrkan och tillsammans slåss de mot den skurk som försöker komma över stridsspetsarna för att kunna bli härskare över världen.

 

Underhållande och sevärd film om ni letar efter något att se ikväll! Klockan 21.00 på TV11 kan ni alltså se den.Lucka 19 - Astrid Lindgrens jul

Ingen som växt upp i Sverige har väl kunnat ungå att växa upp med Astrid Lindgrens böcker och filmer, och det är just hennes verk vi hittar under lucka 19, Astrid Lindgrens jul.

Det här är en samling med Astrid Lindgrens alla julavsnitt/vinteravsnitt från serierna vi alltid älskat, Ronja Rövardotter, Lotta på Bråkmakargatan, Pippi Långstrump och många mer. Dem har samlat all julstämning på en enda dvd.

Det är svårt att sätta betyg på den här filmen för jag älskar verkligen Astrid Lindgrens verk och jag älskar alla klippen som finns med på dvdn, men, den har förstört lite med ett gäng sjungande trätroll imellan klippen och det känns bara jobbigt att kolla på, visst, det är en barnsamling men dem kunde gjort den mycket bättre genom att ta bort eller byta ut dem delarna. Men det är en jättemysig samling som verkligen ger mig julkänslor och på grund av det så får den helt okej betyg, men det har bara med klippen att göra.

Memorable Quotes #3


Tomt här på bloggen

Förutom julkalendern så är det ganska tom här på bloggen just nu, det har sina orsaker. Vi båda jobbar förfullt just nu vilket inte lämnar jättemycket tid till bloggning.

Jag håller även på att ta körkort, vilket är ett stessmoment i sig, försöker använda all tid till att plugga teori. Hoppas ni har äverseende och kikar in ändå, vi bloggar så mycket vi kan!


Lucka 18 - The Santa Claus

Under lucka 18 hittar vi filmen "The Santa Claus" eller "Nu är det jul igen" som den heter på svenska med Tim Allen i huvudrollen.


Filmen handlar om Scott Calvin en 38-årig skild man med en son som heter Charlie. På julafton vaknar Scott och hans son av något som låter uppe på taket och de går ut för att kolla, när de ser att det är någon där så skriker Scott åt honom. Vad som visar sig vara jultomten, tappar fotfästet, trillar av taket och dör. Eftersom det var Scott som dödade jultomten så blir han nu hans efterföljare.

 

Den här filmen är riktigt mysig och ger massvismed julkänsla. Den har humor och är samtidigt lite barnslig, sådär som en julfilm ska vara tycker jag. Jag har sett den under många jular och nu när jag skriver detta får det mig att vilja se den igen!

 

Det finns även två uppföljare till fimen som även dom är värda att kolla in!


Lucka 17 - Bad SantaBad Santa hittar vi under lucka 17, komedi filmen med mörk humor kom ut 2005.

Jultomten som jobbar i det lokala köpcentret är inte som alla andra tomtar, han är snuskig, elak och svinaktig, och framför allt, en tjuv som planerar att råna köpcentret på julafton.

Det här är verkligen inte min typ av film men jag vet att många älskar den och det är därför jag skriver om den, jag tycker alla ska se den och skapa sin egen uppfattning, men för mig funkade inte humorn som är i den här filmen, jag tycker mest att den är pinsam.


Lucka 16 - Julklappstips till pappa


Om ni inte redan har inhandlat alla julklappar så är det kanske dags att göra det! Under lucka 16 hittar vi våra bästa tips på vad man kan köpa till pappa.

One Tree Hill's inspelningsplatser tas bort


På bilden ovan kan man se hur dom håller på att ta bort The River Court (vänster) och Karen's Café (höger), inspelningsplatser som har använts under alla nio säsonger av One Tree Hill. The River Court har innan varit öppan för allmänheten i Wilmington, NA, där serien är inspelad, men nu finns den alltså inte längre.

Riktigt sorgligt att se hur dom tar bort inspelningplatser, det e verkligen över.

Memorable Quotes #2


Lucka 15 - Mary Christmas

 Under lucka 15 hittar vi den mysiga julfilmen Mary Christmas från 2002.

Filmen handlar om en ung flicka som skriver till jultomten och ber om en mamma. En tv-kanal får reda på det och börjar göra ett program om flickan och hennes familj för att se om hon kommer få sin dröm uppfylld. I bilden finns också den manliga nannyn, som kanske inte är en nanny i alla fall.

Den här filmen har gått på tv i många år och jag har sett den några gånger och jag gillar den verkligen, den bjuder på både skratt och tårar och är helt klart ett måste att se!


Fun Facts: Grey's Anatomy

Det har blivit dags för lite rolig information om Gray's Anatomy!

1. I ett tidigt avsnitt så sätter Meredith upp en lapp på en anslagstavla där hon söker efter rumskompisar. Man får bara se lappen någon sekund men på den står det att "Bush (presidenten) anhängare får ej ansöka" tillsammans med flera detaljer om huset.

2. Seriens titel är en hänvisning till den kända anatomi boken "Gray's Anatomy of the Human Body" skriven av Henry Gray.

3. Serien skulle från början heta "Complications".

4. Karaktären Alex Karev var inte med i original manuset; hans karaktär var införd i pilot avsnittet som en eftertanke för att förse serien med en kompanjon till George O'Malley. Eftersom han inte var med när pilotavsnittet spelades in så är alla scener med honom antingen ominspelade eller digitalt omändrade.

5. Karaktären Addison Shepherd skulle egentligen bara vara med i 5 avsnitt men hon fick snabbt fans och dom lät henne vara kvar.

6. Alla original AT-läkare (Meredith Grey, Cristina Yang, Alex Karev, George O'Malley, and Isobel Stevens) är eller har någon gång varit gifta. 

7. Alla original AT-läkare (Meredith Grey, Cristina Yang, Alex Karev, George O'Malley, and Isobel Stevens) har någon gång blivit opererade i serien.

8. Alla avsnitt är döpta efter en sång titel, många efter The Beatels eller R.E.M låtar.

9. Patrick Dempsey provspelade för rollen som Dr. Chase i serien House M.D. innan han tog rollen som Derek Shepherd.

10. Isaiah Washington som spelade Dr. Bruke avskedades från serien efter säsong 3.

11. T..R Knight som spelade George O'Malley lämnade serien efter säsong 5 eftersom han inte tyckte om vad som hände med karaktären. Istället för att ställa några krav så frågade han helt enkelt om han kunde bli utskriven ur serien.

12. Katherine Heigl släpptes från sitt kontrakt under säsong 6 för att kunna tillbringa tid med sin familj. Det var meningen att hon skulle komma tillbaka för säsongsfinalen. Detta hände dock inte och hennes sista avsnitt blev "I Like You So Much Better When You're Naked".
(Meredith Grey, Cristina Yang, Alex Karev, George O'Malley, and Isobel Stevens)

Lucka 14 - Love Actually


Lucka 14 är öppnad och här gömmer sig Love Actually, en romantisk komedi med en salig blandning av skådespelare. Bland andra Keira Knightly, Hugh Grant, Colin Firth, Gregor Fisher och Liam Neeson är med i filmen.

I filmen får vi följa livet runt jul i London för olika par som på olika rätt måste ta itu med sitt kärleksliv. Några letar efter den rätte, vissa är bara ute efter att ha en affär men även om personerna är av olika åldrar och är i olika situationer så är kärlek en gemensam nämnare.

Jag har sett den här filmen ett antal gånger och visst ger den julkänsla och visst har den en bra story men jag måste erkänna att det e något jag inte gillar med den. Den är inte jättebra tycker jag. Vissa karaktärer känns jobbiga och för mycket, och samma sak med vissa händelser. Det är en helt okej julfilm enligt mig, men inte mer än så.Lucka 13 - Grinchen

Det är den 13e och Lucia och under luckan döljer sig en inte lika fager figur, Grinchen.

Grinchen är en komedi från 2004 med Jim Carrey i huvudrollen. Den handlar om den lilla staden Whoville där alla älskar julen, förutom Grinchen, den utstötta figuren som bor högst uppe på berget alldeles ensam. När resten av staden börjar planera julen så får Grinchen en hemsk idé, han ska sno julen och få slut på julfirandet för gott!

Den som inte kan erkänna att den här filmen är mysig har ett hjärta av sten. Jag ser den varje år när den går på tv och den har verkligen den rätta julstämningen. Jim Carrey är grym i sin roll och blir ett med karaktären, och sen musiken, alla fina ljus och inte minst kläderna gör att allting känns väldigt mysigt. Det är en film man måste ha sett!

Titanic på bio igen

15 år efter att Titanic hade premiär på bioduken kommer vi nu kunna se den igen, i 3D! Filmen som handlar om fartyget Titanics tragisk undergång har Kate Winslet och leonardo Di Caprio i huvudrollerna.

Jag har alltid älskat Titanic även om den får mig att gråta varje gång jag ser den. Det är en klassiker som alla borde ha sett. Troligen kommer jag inte kunna låta bli att gå och se filmen när den återigen visas på bio.

Filmen kommer på bio den 6 april i Sverige.

Ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt för att det inte blir så många inlägg från min sida just nu. Jag har precis fått ett jobb som gör att jag måste pendla så jag kommer hem väldigt sent på kvällarna och det gör att jag måste prioritera annat just nu, men jag hoppas ha kommit in i rutinerna snart och bjuda på fler inlägg! Tills dess så får ni ursäkta min frånvaro.

Lucka 12 - Christmas Cupid

Under lucka 12 hittar vi ABC Family filmen Christmas Cupid från 2010 med Ashley Benson, Chad Michael Murray och Christina Milian i huvudrollerna.

Sloane Spencer, är vacker, framgångsrik och jobbar på en PR-firma, då en av hennes klienter Caitlin dör av att hon sätter en oliv i halsen. Caitlin hemsöker nu Sloane och visar henne hennes liv i dåtid, nutid och framtid. Sloan behöver ändra sitt sätt att vara och sitt sätt att leva för att inte få en tragisk framtid. Kan en gammal pojkvän ha svaret?

Den här filmen är inte särskilt välgjord, den känns inte så påkostad men sedan är det ju en TV film också, så man kan ju egentligen inte förvänta sig så mycket mer. Jag gillar Ashley Benson i Pretty Little Liars men hennes roll i den här filmen käned bara blah. Vet inte riktigt vad jag ska säga, lite tråkig. Chad Michael Murray har jag bara gillat i en roll, som Lucas i One Tree Hill och därför är jag inte direkt överförtjust i hans prestation. Christina Milian kan jag inte säga så mycket om, gillade varken hennes skådespeleri eller hennes karaktär i den här filmen.

Handlingen är löst baserad på en Julsaga av Charles Dickens där huvudpersonen besöks av spöken från dåtid, nutid och framtid för att han behöver ändra sitt liv. Samma koncept kan man tillexempel även se i filmen Flcikvänner från förr.Memorable Quotes #1

Dags för en ny kategori! Här kommer vi att posta citat från serier och filmer som vi tycker är minnesvärda, både lite nyare och sådanna som tar oss på en nostalgi tripp. Citatet som får starta denna kategori är mitt ultimata favorit citat från min favorit serie.


The OC 1x01 "Pilot"

The Lying Game Promo


En serie som hade premiär i somras på ABC Family som jag verkligen fastnade för är The Lying Game. En riktigt spännande serie från skaparna av Pretty Little Liars.

Serien handlar om tvillingsystrarna Emma och Sutton som separerandes vid födseln, Sutton hamnade hos en rik och kärleksfull familj i Phoenix, Arizona medan Emma fick flytta runt mellan olika fosterföräldrar under sin uppväxt. Nu vill Sutton leta efter deras mamma i Los Angeles och ber därför Emma att vara henne för några dagar. Emma som först är glad över att få leva som Sutton får snart reda på att Sutton har många hemligheter.

Just nu har serien uppehåll och har premiär igen den 2 januari då dom visar den elfte avsnittet på första säsongen. Jag längtar verkligen till vinterpremiären och om ni inte har sett serien än tycker jag att det är dags att göra det!


Lucka 11 - Eloise at Christmastime

 


Under lucka 11 gömmer sig busiga Eloise at Christmastime, en disney film från 2003 som kan få en sten att vilja klä julgranen.

Filmen handlar om Eloise, en liten bortskämd tjej som bor på The plaza, när det närmar sig jul och inte hennes mamma är där så börjar Eloise hitta på ett rackartyg efter det andra och när det ska bli bröllop på hotellet så börjar sakerna gå helt överstyr.

Mysigare julfilm får man leta efter, det är en barnfilm och det märks men jag bryr mig verkligen inte, den här filmen är riktigt bra och jag har sett den flera gånger. Det är julstämning på hög nivå och det är det som verkligen betyder mest för mig, inte vilken åldersgrupp den är riktad mot.


De två sista syskonen av The Originals har fått ansikten!

Nu har det avslöats att de sista två syskoen av The Originals i serien The Vampire Diaries är två bröder vid namn Finn och Kol. Rebekkah är alltså den enda systern av alla syskonen.

Den brittiska skådespelaren Caspar Zafer har fått rollen som Finn, en karaktär som beskrivs som tyst och lungn men med en mörk sida. Kol kommer spelas av den australiensiska skådespelaren Nathaniel Buzolic som är mest känd för att ha varit med i spåan "Out of the Blue".

Båda bröderna kommer vakna upp inte så värt glada på sin bror Klaus, inte så konstigt kanske då han har haft som instängda i kistor och eftersom Klaus mördade deras mamma. Finn kommer vi att få träffa i avsnitt 13, när vi får träffa Kol är ännu inte klart.

Det är alltså två syskon kvar, frpn början var dom sju syskon men två har dött vilket betyder att det är fem kvar, Klaus, Elijah, Rebekkah, Finn och Kol. Varför Klaus bär runt på fler kistor än syskon är ju en bra fråga, det är dock något som vi kommer få svar på framöver.


Tips i TV Tablån - Borta bäst, hemma värst


Såg ni vårt julkalender inlägg om komedifilmen Borsta bäst, hemma värst? Tyckte ni den verkade bra? Då tycker jag att ni ska slå er ner i tv-soffan ikväll 21.30 och sätta på Tv4 för där visar dem den ikväll!

Lucka 10 - Julavsnitt

Det är dags att öppna lucka 10 och här tänkte jag dela med mig av de tv serier som jag anser ha de bästa julavsnitten

The O.C: The Best Chrismukkah Ever
I det här festliga avsnittet av min absoluta favoritserie genom tiderna så får vi inte bara fira jul utan Chrismukkah, en blandning av jul och chanukka (Christmas and Hanukkah). Även om allt inte går sådär jättebra då Seth försöker jonglera både Anna och Summer, de båda ger honom senare en väldigt speciell julklapp för att få hoom att välja vem han vill vara med. Marissa blir arresterad för att ha snattat och det blir inte bättre nör hon senare blir full på en fest. När Ryan sedan kör hem henne blir de nästan påkommna.

Det finns fyra säsonger av OC och därmed fyra julavsnitt, anledningen till att jag valde detta avsnittet som det bästa var för att jag gillar det bäst. Den här serien är bäst i början och så också julavsnittet, jag får massor av julkänsla även om det inte är en fullt så lyckad jul för de i serien.

Friends: The One with Christmas in Tulsa
Vänner har många bra julavsnitt med tankte på att serien har tio säsonger, men detta avsnittet är nog ändå mitt favorit julavsnitt. Jag älskar slutet och att man får se Monica och Chandlers kärlek och även kärleken mellan vännerna. Chandler tvingas jobba i Tulsa över jul oh resten av gänget är hemme i New York. När hans kollega börjar stöta på honom så säger han att han faktiskt älskar sin fru. Hin frågar då vad han gör där och inte hemma hos henne. Chander inser då att inget är värt att vara borta från sin familj och slutar på sitt jobb och åker hem.

Gossip Girl: The Roman Holiday
Blair pappa kommer till stan med en oväntad gäst, hans pojkvän, vilket gör Blair besviken. Jenny och Vanessa hjälper Sernea att hitta den bästa julklappen till Dan, som har en egen överaskning åt Serena. Jag gillar det här avsnittet väldigt mycket och det är i princip det enda julavsnittet som har kommit av Gossip Girl. Det jag gillar mest är scenerna mellan Dan och Serena, när hon gör snö åt honom. Sedan gillar jag familjestunderna med familjen Humphrey när de spelar amerikansk fotboll. En riktigt bra avsnitt för att komma i julstämning helt enkelt!

Det finns ju även massvis med andra serier med riktigt bra julavsnitt men dessa tre är mina favoriter!

Lucka 9 - Christmas Cottage

Under lucka 9 gömmer sig Jared Padaleckis Christmas Cottage, ett drama från 2008 om kärlek både till sin familj och alla runt om en.

Filmen handlar om Thomas, en ung konstnär som åker hem till sin mamma för att fira jul. Det som skulle vara ett kärt återseende blir plötsligt ett uppvaknande när Thomas får reda på att hans mamma hamnat efter med sina räkningar så mycket att hon kommer förlora huset. Detta försöker Thomas och hans bror fixa och skaffar sig varsitt jobb för att hjälpa deras mamma, men det visar sig som om det ligger annat bakom fasaden än vad deras mamma säger.

Jag ska vara ärlig, jag såg den här filmen endast för att Jared Padalecki är med i den, jag hade inte speciellt höga förväntningar men jag måste säga att jag ändå blev besviken. Filmen var långtråkig, karaktärerna inte heller speciellt bra, och det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Filmen skulle kunnat bli riktigt bra, det är en bra historia men sättet den är gjord på känns bara blä. Men se den själva och skaffa en egen uppfattning, vem vet, ni kanske älskar den.

Tips i TV Tablån - Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Detta är en film som du kan hitta i min DVD samling och jag har sett den ett antal gånger. Det är en lättasam romatisk komedi som kan få vem som helst på bättre humör.

På Sjuan ikväll klockan 21.00 kan ni alltså se filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar med Kate Hudson och Matthew McConaughey i huvudrollerna.

Filmen handlar om journalisten Andie som får i uppdrag att skriva en artikel om hur man blir av med en kille på 10 dagar. Hin måste alltså hitta en kille, se till att han blir kär i henne, sedan bli av med honom, allt på tio dagar. När hon träffar reklamaren Benjamin bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne.

Det är somsagt en riktigt rolig romantisk komedi och har ni inte sett den så rekomenderar jag er att göra det, ikväll på Sjuan alltså!


CW Promos

Visst behöver vi lite promos som kan hjälpa oss att hålla ut tills serierna börjar igen i januari? Det behöver i alla fall jag. Här är promosarna för CW's serier.
Soul Surfer

Jag såg den är filmen för länge sedan när den precis hade kommit ut och jag har faktiskt redan skrivit om den på min personliga blogg. Men det är en så pass bra film att jag känner att jag måste skriva om den här också, för har ni inte sett den, gör det!

Filmen är baserad på en verklig händelse och har bland andra AnnSophia Robb, Dennis Quaid och Helen Hunt i huvudrollerna.

Året är 2003 och Bethany Hamilton bor på Kauai, Hawaii med sina föräldrar och sina bröder. Dom är alla surfare och Bethany tillsammans med hennes bästa vän Alana har växt upp med en passion för sporten och ställer upp i tävlingar. En dag så åker tjejerna iväg för att surfa tillsammans med Alanas pappa och bror när det ofattbara händer, Bethany dingar med sin väntra arm i vattnet då en haj dyker upp från ingenstans och biter av armen. Hon förlorade 60 procent av sitt blod men överlevde mirakulöst. Nu måste hon dock anpassa sig till ett liv med endast en arm. Hon ger inte upp på sin dröm att surfa, även om hon måste kämpa för att ta sig dit.

Den här filmen är otroligt rörande och hemsk samtidigt som den har så mycket värme och lycka. När jag såg den första gången kan jag erkänna att jag satt och grät som en liten barnunge. Så pass känslomässigt påfrestande är den. Jag visste redan innan att jag skulle gilla filmen, eller jag trodde i alla fall det. Jag har nämligen en tendens att verkligen gilla känslosamma och sorgliga filmer.

Skådespeleriet är verkligen bra, filmen har många kända skådespelare och AnnaSophia Robb gör ett utomstående jobb som vanligt. Hon ör verkligen en duktig skådespelare enligt mig. Dennis Quaid och Helen Hunt har ju varit med i många filmer och gör en nästan aldrig besviken. Sedan kan man även se Carrie Underwood, Lorraine Nicholson och Jeremy Sumpter i filmen, som alla gör ett bra jobb.

Den här filmen kom alltså ut i april i USA men har fortfarande inte haft premiär här i Sverige, enligt IMDB kommer den ut den 20 januari här i vårt avlånga land, jag vet däremot inte om den kommer på bio eller direkt på DVD.Lucka 8 - Ensam Hemma


Under lucka 8 hittar vi mångas favorit julfilm Ensam Hemma med Macaulay Culkin i huvudrollen, en riktig klassiker enligt mig.

Filmen handlar om 8-årige Kevin som blir kvarglömd hemma när familjen ska åka iväg på semester till Frankrike över jul. Kevin måste nu ta an utmaningen att klara sig ensam hemma utan någon vuxen, men inte nog med det så får han besök av två inbrottstjuvar. Nu måste han försöka stoppa inbrottstjuvarna genom att förståra deras inbrott - Kevin är nämligen inte så lättlurad.

Jag älskar den här filmen, den är riktig julkänsla för mig! Den är ett måste när julen börjar närma sig. Macaulay Culkin gör ett riktigt bra jobb och det gör även dom andra skådespelarna. Så har ni inte sätt den här filmen så rekomenderar jag er att göra det nu! Det är ju trots allt bara 16 dagar kvar till jul.

Filmen har även fått ett antal uppföljare som jag tänkte nämna lite snabbt,  tvåan har samma skådespelare men istället för att Kevin blir lämnad hemma lyckas han komma på fel flyg och finner sig nu helt ensam i New York! Även den filmen är riktigt bra även om den inte riktigt möter sig upp till ettan.

Trean och fyran har andra skådespelare men ungefär samma handling som den första filmen, även om dessa är okej när man inte har något bättre att kolla på så faller dom inte riktigt mig i smaken och mäter definitivt inte upp till de första två filmernas standard.


90210 4x12 "O Holly Night"

Jag såg precis klart på dagens avsnitt av 90210 som är det sista avsnittet för i år av serien, den återkommer precis som alla andra serier i Janiari nästa år.

SPOILERVARNING!

Naomi har fått jobb som öärling på vad som visar sig vara Hollys mammas Party Planning företag, nu måste hon hjälpa till på Holly's födelsedagsfest som hon redan blivit bjuden på. När Holly får reda på hur det ligger till blir hon inte glad och ger igen på Naomi, med Austin. Annie försöker fortfarande komma på ett sätt att få Marlas pengar och lyckas till slut, men innan dess så honner hon och Liam falla tillbaka i gamla banor. Navid försöker sätta dit sin farbror men blir påkommen och Silver går vidare från honom.

Det var ett juligt och bra avsnitt den här veckan, jag gillade det verkligen. Det var spännande och samtidigt hade det såna där men-va-fan-håller-du-på-med stunder. Jag gillade att Annie och Liam hade sin lilla stund där även om jag inte tror att det kommer att bli något, det verkar ju som att det alltid är något som kommer ivägen för dom två. Annie sa ju att hon ville vara med honom men jag skulle tror att tjejen som körde på Liam kommer att komma emellan. har den känslan bara.

Att Silver och Navid inte är tillsammans längre kunde jag inte bry mig mindre om, har aldrig gillar dom två tillsammans, vet inte heller vad jag tycker om Adrianna och Dixons förhållande, går lite upp och ner för mig. Ibland tänker jag att dom e okej tillsammans och ibland bara nej.

Det var två gästskådepelare i dagens avsnitt som man kände igen, Vinnie från Jersey Shore, vilket jag inte direkt bryr mig om eftersom jag inte kollar på det. Sedan var det Arielle Kebble som bland annat har spelat Lexie i The Vampire Diaries. Tydligen så kommer hon få en återkommande roll och det är därför jag tror att hon och Liam kommer att ha nån slags romantisk grej. Men vi får se helt enkelt, gillar í alla fall henne som skådespelerska så det var roligt att hon har fått en roll.

90210 är tillbaka igen den 10 Januari!


Gossip Girl 5x10 "Riding in Town Cars With Boys"

Gårdagens Gossip Girl avsnitt var riktigt spännande, riktigt bra samtidigt som man blev helt förkrossad.

SPOILERVARNING!

Lily anordnar en fest så att Charlie kan göra sin formella debut i New York's societet, men Max sätter Charlie's framtida överklass liv i fara. Samtidigt funderar Dan på att bersätta sinna känslor för Blair som försöker klura ut vem hon borde vara tillsammans med, Louis, pappan till hennes barn eller Chuck, hennes livs kärlek.

Det här avsnittet var det bästa på länge, men det brukar ju avslutningar vara, en jobbig cliffhanger så hänger tittarna kvar till nästa avsnitt.

ÄNTLIGEN fick Blair och Chuck vara tillsammans igen men så hände det ofattbara, en bilolycka, man vet att Blair mår bra men inte Chuck. Det verkade som att han var död. Men jag tror verkligen inte att han är det, dom kan inte döda honom! Plus att man skulle ha hört att dom skulle ha ihjäl nån av huvudpersonerna. Jag underar dock hur det kommer gå med barnet, jag hoppas det överlever.

Jag hoppas att vi fått sett det sista av Louis och Dan tillsammans med Balir, Chuck ska det vara! Nu vill jag verkligen se nästa avsnitt men man måste ju vänta ända till januari! Suck!

Gossip Girl har premiär igen den 16 januari!


Lucka 7 - Julklappstips till mamma

Under lucka 7 gömmer sig en drös julklappstips till kvinnan som betyder mest i allas liv, mamma, men självklart så funkar tipsen lika bra till moster, farmor eller liknande också.


Veckans kändis - Mandy MooreJag och Beatrice kommer börja med en ny sak här på bloggen, Veckans kändis, varje vecka så väljer vi ut en kändis och skriver om några av dess filmer. Vi kommer ta varannan vecka och eftersom jag kom på den här fantastiska idén så är det jag som börjar, och först ut, Mandy Moore!

Love wedding marriage (2011)
- Filmen handlar om nygifta Ava vars hela tro sätts på spel när hennes föräldrar bestämmer sig för att skiljas. Ava som är äktenskapsrådgivare känner sig tvungen att hindra skilsmässan till varje pris, problemet är att medans hon pysslar i hop ett äktenskap, så rasar hennes eget sönder.

Riktigt bra film, absolut inte den bästa som jag någonsin sett men helt klart sevärd och underhållande, jag gillar både Mandy Moore och Kellan Lutz som spelar hennes make så för mig är den här filmen en man bara måste se!

License to wed (Bröllopsprovet) (2007) - Det förlovade paret i filmen måste genomgå ett innan-äktenskapsprogram innan dem kan bli vigda i kyrkan de vill gifta sig i och bli vigd av prästen dem vill ha. Som del av kursen måste dem på många otroligt orginella sätt prövas på alla sätt och vis för att bevisa att deras äktenskap kommer hålla.

Inte i närheten en 5 poängare, men underhållande och småspännande är den absolut, den har en liten larvighetsstämpel men om man vill se en lättare komedi är den helt klart sevärd.

Tre systrar och en mamma (2007) - Millys mamma tar saken i egna händer när hennes dotter aldrig verkar hitta den rätta kärleken. Hon skriver in sin dotter på en nätdejtingsajt och försöker hitta prince charming själv, men hon tänkte inte riktigt igenom konsekvenserna av sina egna planer.

Jag har sett den här filmen massor av gånger och den är fortfarande lika bra, med riktigt bra skådespelare så är den helt klart i toppen av min lista över komedifilmer. Riktigt bra och underhållande.

En prinsessas dagbok (2001) - Mia får plötsligt reda på att hon är en prinsessa av ett litet land brevid Frankrike och kastas in i rollen som gör att hon måste byta klädstil, gångstil, kompisar, ja allt, för att passa in på sin nya titel.

Jag fullkomligt älskade den här filmen och den andra när dem kom ut, jag såg på dem om och om igen, jag har växt upp lite, dem är inte mina favoriter längre, men när jag känner för att bli lite nostalgisk så kan jag fortfarande sätta på den här filmen och bli lika underhållad som jag blev för 10 år sedan.

Jag har också sett Trassel (rätt underhållande) American Dreams (Lite sådär) Saved! (Älskade den första gången, gillar den inte alls nu) med Mandy Moore men kände inte att jag kunde skriva om alla för inlägget skulle bli för långt då, men hör av er om ni vill att jag ska skriva om någon av den så fixar jag det!

Jag har skrivit om Mandy Moores A walk to Remember i ett annat inlägg och det kan du hitta du här!One Tree Hill Season 9 Trailer


Äntligen säger jag bara! Nu är en trailer för säsong 9 av One Tree Hill här, den allra sista säsongen. Jag har ju skrivit tidigare att inspelningen är avslutad och nu har även alla inspelningsplatser tagits bort. Lite sorgligt sådär, att det verkligen är slut efter så många år. Kommer bli riktigt roligt att se vad som händer i den här säsongen och jag ser fram emot när Lucas kommer tillbaka. Tycker dock att det var dåligt av Hilarie Burton att inte ens komma tillbaka för ett avsnitt. Men men så är det.

One Tree Hill har säsongspremiär den 11 Januari 2012

Fun Facts: Vänner

Nu är det dags för ännu mer onödigt vetande, denna gång är det om serien Vänner som jag har samlat lite rolig information.

 

1. En 30 sekunder lång reklam i programmets reklampaus kostade annonsörerna i USA ca 3 500 000 kronor.

 

2. Man funderade på fllera andra titlar för serien innan den fick sitt namn, bland andra "Once upon a time in 
the West Village", "Insomnia Café" och "Across the Hall". Orginaltiteln "Friends like Us" kortades ner till bara Friends.

 

3. Enligt Jennifer Aniston skapades hennes kända "Rachel" frisyr av misstag av hennes vän Chris när klippte hennes hår med en rakapparat.

 

4. Matthew Perry's skämt ansågs ofta vara så bra att manusförfattarna ofta skrev in dom i serien.

5. Central Perk, cafeét där vännerna umgås, är baserat på Manhattan Café i New York's West Village.

 

6. Efter att Julia Roberts gästspelade i serien så dejtade hon och Matthew Perry. Hans dom? "Hon lämnar tandkräm över hela handfatet och hon vill alltid låna pengar".

 

7. Alla huvudskådespelare samlades innan varje avsnitt för att önska varandra lycka till. Detta gjorde Tom Selleck som ofta gästspelade som Richard lite avundsjuk och han kände sig lite utanför.

 

8. När pilotavsnittet godkändes av tv-kanalen och serien fick fortsätta fick hela rollbesättningen åka på en gratis resa till Las Vegas.

 

9. Innan Matt Le Blanc fick rollen som Joey hade han 11 dollar (ca 80 kr) på sitt bankkonto.

 

10. David Schwimmer som spelar Ross säger sig ha varit en "tjock, ful nörd" när han gick i High School.

 

11. Apan som spelar Marcel var den första av skådespelarna att få en roll i en Hollywood film när han var med i filmen Outbreak.

 

12. Klippen som visas i början av varje avsnitt där skådespelarna dansar runt en fontän spelades in på Warner Bothers område i LA klockan 5 på morgonen.

 

13. Producenterna erkänner att karaktärerna aldrig skulle ha råd med hyran till de lägenheter där dom bor i serien.


Vinnarna i Voddler Tävlingen

Nu är tävlingen där man kunde vinna Voddler Tickets avslutad och vi har utsett 5 vinnare som kommer att få 3 Voddler Tickets att hyra film helt gratis för.


Vinnarna har utsetts slumpvis med hjälp av en generator!

Vinnarna är:

- Amanda

- Ida E

- Helena

- Marcus

- Alexandra

Grattis till er! Ni har fått ett mail med era Voddler Tickets!
EMMA

Jag är med!

2011-11-27 @ 18:13:00
M-A-D-D-E

Jag är också med och tävlar! följer och ska gilla inlägget!!:)

2011-11-28 @ 00:05:16
AMANDA

jag gillar inlägget och vill vara med och tävla :D
kram

2011-11-28 @ 03:38:35
URL: http://schh.webblogg.se/
ANNELIE

Jag är gärna med och tävlar!

2011-11-28 @ 10:45:30
E-L

Jag är gärna med och tävlar!

2011-11-28 @ 11:00:18
CHRISTINA OLSSON

jag är me o tävlar

2011-11-28 @ 11:34:50
IDA E

Jag är gärna med i tävlingen!

2011-11-28 @ 12:33:10
LINDA

I´M IN! Jag följer er på bloglovin ja gillar o ni e bäst puss på er! ;)

2011-11-28 @ 19:00:24
URL: http://lindahelena.devote.se
JIMMIE

Jag är med och tävla.

2011-11-28 @ 20:31:55
MICAELA

Jag är med

2011-11-29 @ 20:11:37
HELENA

Jag är med

2011-11-29 @ 20:14:06
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
PETER JOHANSSON

Jag vill gärna va med och tävla :)

2011-11-29 @ 22:02:43
VALENTINA

hihi varsågod. :)
och tack så mycket (; haha

2011-11-30 @ 16:20:02
URL: http://valentinasmajli.blogg.se/
MARCUS

Jag är med!

Följer på bloglovin och gillar inlägget!

Tack för en bra blogg och god jul!

2011-12-05 @ 15:59:29
JULIA

Jag är själv klart med i tävlingen.

2011-12-05 @ 21:00:21
ALEXANDRA

Jag är med och tävlar. följer och gillar!

2011-12-05 @ 22:02:05

Lucka 6 - Tomten är far till alla barn


När vi öppnar lucka 6 så hittar vi den svenska filmen Tomten är far till alla barn med bland andra Peter Haber och Katarina Ewerlöf i rollerna.

Filmen handlar om Sara som har varit gift flera gånger, nu är det jul och hon bjuder in sina ex för att fira med henne och hennes nya man Janne. Janne får kasnke lite för mycket att dricka och avslöar för alla gäster att han låtit sterilisera sig. Detta vet dock inte Sara om som vid middagen delar med sig av den goda nyheten att hon är gravid.

Jag är och har aldrig varit ett fan av svenska filmer och den här är inget undantag, även om den i princip har de bästa skådespelarna som Sverige har att erbjuda,eller hade på den tiden, så faller den inte mig i smaken. Men för de som gillar svenskt kan den nog vara hyffsad. jag ger den dock ett ganska dåligt betyg.

Lucka 5 - Borta bäst, hemma värstDet är den 5 December och vi river upp lucka 5 på julkalendern, där under gömmer sig komedifilmen Borta bäst, hemma värst med Reese Witherspoon och Vince Vaughn.

Filmen som kom ut 2008 handlar om Brad och Kate, ett par som hatar att fira julen med sina familjer och som därför varje år kommer på lögner för att slippa. Detta år kommer dem på att dem ska utomlans men när en storm gör att alla flygplan är inställda så har dem inget annat val än att fira jul hemma. Problemet är att bådas föräldrar är skilda och plötsligt har dem lovat att dem ska fira jul på fyra olika ställen, samtidigt, något som minst sagt ställer till det för dem.

Jag gick på bio på den här filmen när den kom ut och även fast det inte är den bästa filmen jag någonsin sett så är den riktigt rolig och underhållande. Den har den rätta julstämningen och den är helt klart sevärd. Sen är skådespelarna riktigt bra och bara det är en anledning till att se filmen.

 


Sista chansen att vinna!

Ni har väl inte glömt tävlingen där vi lottar ut Voddler Tickets som ni kan hyra film helt gratis hos Voddler med. För att vara med och tävla behöver ni endast kommentera inlägget! Tävlingen avslutas imorgon vid midnatt så passa på att tävla om detta fantastiska pris nu!

Klicka här för att tävla!

Filmserier 2 Love - Bridget Jones


I mitt andra inlägg om filmserier så får vi möta Bridget Jones i en av dem mest underbara filmserierna jag någonsin sett, och dem roligaste böckerna jag läst också. Här har vi en serie som man antingen hatar eller fullkomligt älskar!

Bridget Jones Dagbok - I Den första filmen så kastas man rakt in i Bridget Jones makalösa och problematiska liv. Bridget är 32år, singel och beslutar sig att ta tag i sitt liv och börjar skriva dagbok. I hennes försök att få ordning på sitt liv så faller hon för frestelser, förälskar sig i fel personer, lagar blå soppa och försöker hantera sina föräldrars skildsmässa. Men Bridget är helt ovetande att hennes krig mot män och kilon till slut kan leda henne till kärleken i någon som hon aldrig anat att hon skulle kunna falla för.

Jag kan inte göra annat än älska Bridget Jones, Renée Zellweger gör ett utmärkt jobb när hon fångar knäppheten i sin roll. Man skrattar, sitter tårögd och har lust att strypa kräken hon möter på. Den har inte en tråkig sekund och jag vet inte hur många gånger jag sett den här filmen nu, jag tröttnar aldrig.

På spaning med Bridget Jones - Bridget har äntligen hittat kärleken i uppföljaren av Bridget Jones dagbok och i den här filmen får man följa henne när hon försöker vänja sig med att vara i ett förhållande och hennes kämpande för att få allting att fungera. Hon känner sig helt säker att hon hittat den rätta tills hennes gamla flört Daniel dyker upp igen och vänder upp och ner på allt i Bridgets huvud, och tillvaro. Detta resulterar i totala katastrofer, fängelsestraff, konstiga svampar, brottning i fontäner och mycket annat som gör Bridget Jones liv till ett rent helvete.

Uppföljare brukar ofta bli mycket sämre än föregångarna, men i det här fallet så lyckas dem väldigt bra, den är inte helt i samma nivå som första men den är så nära den bara kan komma. Den här har samma humor som i första, samma klantighet och samma underbara Bridget Jones!

Kan också avslöja att en tredje Bridget Jones film är på väg och ni kan ju gissa vem som kommer sitta klistrad! Skriver här på en gång när jag vet mer om filmen och när den kommer!Supernatural 7x10 "Death's Door"

Igår kom ett nytt avsnitt av Supernatural "Death's Door". Det var det sista avsnittet före jul och nu är det uppehåll till 6 Januari.

SPOILERVARNING!

Bobby har blivit skjuten i huvudet och ligger nu i koma, och medans han är i koma så början han återuppleva delar av sitt liv samtidigt som han försöker fly från the reaper som kommit för honom. I sina minnen träffar han Rufus som hjälper honom att komma på att vägen ut är genom hans värsta minne.

Det här avsnittet gav en lite större inblick i hus Bobbys liv har varit, från det att han var barn till förhållandet till sin fru och Dean och Sam. Det var intressant och se och det var även spännande för att man inte visste om han skulle överleva eller inte. Det verkade ju som att han dog, men man vet ju aldrig med den här serien, dom har ju kommit tillbaka några från döden förrut liksom. Jag gillade avsnittet och det slutade ju spännande också, vad kommer han att välja?

Glöm inte tävlingen där ni kan vinna Voddler Tickets!

Lucka 4 - Polarexpressen

Under lucka 4 hittar vi den animerade filmen Polarexpressen. En riktigt söt film som kan få vem som helst att få julkänslor!

Filmen handlar om den unga pojken som har börjat tvivla på jultomtens existens, men som på julafton stiger på ett magiskt tåg som är på väg mot Nordpolen och mot Jultomtens hem. Han går dock inte bara ombord på ett tåg utan påbörjar en resa till självupptäckt vilket får honom att förstå att livets under aldrig tonar bort för dom som tror.

Filmen är baserad på boken med samma namn som kom ut 1965, skriven av Chris Van Allsburg.

Jag kommer ihåg när den här filmen kom ut för sju år sedan, jag älskade den då och jag gillar den fortfarande. jag gillar hur dom har fångat magin med julen så att både barn och vuxna kan relatera till filmen. Filmen har en djupare mening och det är viktigt tycker jag.


Har Pan Am lagts ned?

Det har ryktats om att den för i år nya serien Pan Am som handlar om flygbolaget med samma namn under 60-talet ska ha lagts ned. Vi trodde alla att det var slut när Karine Vanasse som spelar flygvärdeinnan Colette i serien twittrade förlajande;

"Well, we received THE call, #PanAm is only coming back for one more episode after Christmas. But up to the end, we'll give it our all!"

Men ABC och Sony Pictures Television, studion som pruducerar serien säger att den inte är nedlagd. En person på Sony säger att man håller på att förhandlar om hur mpnga avsnitt som ska spelas in den här säsongen, och att ABC sedan kommer att avgöra om serien får en andra säsong.

Men ändå så har ABC sagt att det nya dramat "GBC" kommer att ta över seriens tid på söndagar och kanalen har inte gett Pan Am någon ny plats på deras schema för våren.

Glöm inte bort tävlingen där ni har chans att vinna hyfilm hos Voddler!

Lucka 3 - Pelle Svanslös


Under lucka 3 kikar Pelle Svanslös fram, den älskade julkalendern sändes 1997 och är en av dem få bra julkalendrarna som man bara måste ha sett!

I kalendern träffar man Pelle, en ung svanslös katt som lever i Uppsala. Eftersom Pelle inte har någon svans så blir han mobbad av den elaka Måns och hans kompanjer Bill och Bull, Måns är också arg på Pelle för att han är mycket mer omtyckt än han själv och han gör till sin uppgift att förstöra för Pelle.

Med i bilden är också vackra Maja Gräddnos, Pelles förälskelse och man får följa hans försök när han försöker få Maja att inse att han är kär i henne.

Kalendern är riktigt bra för att vara en julkalender, man får möta riktigt roliga karaktärer och om man jämnför med kalendrarna som går nu för tiden så är den här riktigt välgjord med tanke på sin ålder. Det här för mig är den sista "riktiga" julkalendern, det har bara gått utför från denna.


Lucka 2 - Julklappstips till tjejen


Lucka 2 är öppnad och här hittar du lite julklappstips! Dessa är för tjejen, kasnke till syster, flickvännen eller varför inte till tjejkompisen? Hoppas detta gav dig lite mer ideér.

Hart of dixie 1x09 The pirate and the practise


Får ursäkta mig igen för att det inte blir så många inlägg för mig, min dator mår inge bra och jag har inte tillgång till en dator några längre stunder, men nu täntke jag i alla fall skriva om det senaste Hart of Dixie avsnittet!

Varning för spoilers!

Jag älskade det här avsnittet, detta och avsnitt 4 är nog mina favoritavsnitt så här långt!  Det här avsnittet var roligt, sorgligt, spännande och frustrerande och hade alla bitarna som gör ett avsnitt riktigt bra!

Huvudanledningen till att jag gillade det här avsnittet kan ju vara att det handlade mycket om Zoe och Wade och äntligen har Wade börjat inse sina känslor för Zoe! Men Zoe måste ju vara blind som inte märkte att Zoe försökte säga henne någonting! Hon borde vakna och se sig om någon gång!

Handlingen på det här avsnittet, men stadens historier gillade jag verkligen, det var väldigt roligt och jag gillade att Zoe i slutet var en del av firandet. Man kände på sig från början att hon inte skulle åka till New York och att hon till slut skulle spendera sin Thanksgiving i Bluebell istället.

Georges föräldrar hoppas jag att man slipper snart, gillar dem verkligen inte men jag gillar att Lemon äntligen sa ifrån, även fast hon gärna kunnat ta i ännu mer. Även med det här så visste man ju att dem inte skulle lämna staden, jag tror fortfarande inte att dem kommer vara tillsammans för evigt men jag tror att George kommer få reda på vad som hänt mellan Lemon och borgmästaren och att dem kommer skiljas åt då.

Kort sagt ett grymt bra avsnitt, lite förutsägbart men ändå riktigt riktigt bra!

Lucka 1 - The Holiday

Vi öppnar lucka 1 och där stöter vi på The Holiday! En film från 2006 med bland annat Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black och Jude Law i rollerna!

Den romantiska komedin handlar om Iris och Amanda, två helt olika människor som lever två helt olika liv. På grund av dåliga erfaranheter av män så beslutar sig tjejerna för att åka på semester över julen och stöter på varandra på en sida där man kan hyra varandras hus. Plötsligt kastas tjejerna in i helt okända hus med helt okända vanor och människor och ska leva varandras liv. Man får följa tjejerna när dem gör allt för att komma tillrätta i den nya tillvaron som till en början skrämmer dem men som till slut kan leda till mer än dem någonsin förväntat sig.

Den som inte får julkänslor av den här filmen är galen. Den är otroligt underhållande, rolig och spännande och passar perfekt med en varm kopp te hoppkurrad i soffan med tända ljus. Skådespelarna gör riktigt bra jobb och inte en sekund av den här filmen är tråkig, ett måste i vintermörkret!

 
 
RSS 2.0