Life Unexpected Säsong 1

Jag började för ett tag sedan att kolla igenom serien Life Unexpected från 2010 och jag har nu sett klart på första säsongen, så här kommer mina tankar om serien.

Skådespelare:
Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha mf.
 
Antal avsnitt: 13
 
Jag vet faktiskt inte varför jag inte har sett den här serien tidigare, jag visste nästan innan att jag skulle gilla den. Det är inte en sån där jättebra serie som man bara måste se nästa avsnitt av men den är ändå riktigt bra. Själva storyn är bra och de lyckas hålla det intressant hela tiden så att man vill se vidare. Även skådespelarna gör ett bra jobb, jag har sett Britt Robertson i någon film tidigare och även i The Secret Circle (Hon verkar inte ha så tur med långvariga serier) men jag måste säga att jag gillar hennes insats i Life Unexpected mycker mer än något annat jag har sett henne i. I TSC kunde jag tycka att hennes karaktär var mest irriterande, men det kasnke hade mer med hur karaktären var skriven att göra än Britt's skådespeleri. De andra skåespelarna är också bra, inget märkvärdigt sådär, men helt okej. En ganska tjejig serie som är underhållande helt enkelt.
 
TV11 visar just nu säsong 2 av serien.
 

Första titten på höstens serier på CW

 

Super 8

Sci-Fi från 2011 med Joel Courtney, Elle Fanning och Kyle Chandler med flera.
 
Under sommaren 1979 håller en grupp kompisar i en småstad i Ohio på att spela in en super 8 film när dom blir vittnen till en tågcrash. Snart börjar den hända konstiga saker i standen och våde hundar och människor börjar försvinna. Både ungdomarna och en lokal polis försöker ta reda på sanningen om vad som händer - något som visar sig vara mer skrämmande än någon av de kunde ana.
 
En helt okej film med lagom mycket action och bra skådespelare, vart faktiskt riktigt imponerad av de unga skådespelarnas insatser. Något jag störde mig på var att mycket som hände i filmen kasnke inte var sådär jättebra genomtänkt. Det var flera saker som kändes ologiska och nästan omöjliga, för att ge ett exempel så när en bil kör rakt emot ett tåg som kommer i full fart och det blir en ordentlig explosion, hur stor är chansen att föraren överlever och bilen inte bara blir till en skrothög? Det är bara en av scenerna som gjorde mig lite irriterad. Men bortsett från detta så är det en bra film.
 

L!fe Happens

Komedi från 2011 med Krysten Ritter, Kate Bosworth och Rachel Bilson i huvudrollerna.
 
Filmen handlar om bästa vännerna Kim och Deena som försöker hitta någon slags normalitet i livet efter att Kim blir gravid efter ett one night stand och får ett barn. Deras vänskap möter oväntade prövningar samtidigt som Kim försöker ge sig ut i dejtingdjugeln igen och Deena försöker ta sig uppåt i karriären.
 
Rolig och mysig film med bra skådespelare, inte den bästa av de komedier som finns där ute men den hamnar definitivt inte på botten. Någontans i mitten skulle jag vilja säga att den landar. Jag gillar storyn men önskar att dom kasnke inte hade gjort ett så stort hopp i tiden där i början, hade gärna sett delar av Kim's gaviditet istället för att hoppa fram ett helt år. Den enda skådespelaren jag kände att dom gärna hade kunnat få byta ut var Geoff Stults som spelade Kim's kärleksintresse, han kändes inte alls trovärdig och det drog ner helheten lite tyvärr. Men annas så är det en helt klart sevärd komedi med många skratt och även några sorgliga inslag.
 

Första titten på remaken av 'Carrie'

Ovan kan ni se de första officiella bilderna från remaken av filmen 'Carrie' med Chloe Grace Moretz och Julianne Moore i huvudrollerna. Den nya versionen verkar vara minst lika blodig som orginalet som baserades på Steven Kings bok med samma namn. Chloe kommer att ha rollen som Carrie och Julianne spelar hennes mycket troende mamma Margret.
 
Ser ni fram emot den nya versionen?

Sam Claflin får rollen som Finnick Odair i 'Catching Fire'

 
Nu är det officiellt, efter att länge ha varit en av fansens favoriter så har Lionsgate nu gått ut med att Sam Claflin har fått rollen som Finnick Odair i uppföljaren till 'The Hunger Games'. Finnick är en föredetta vinnare av Hungerspelen som nu återkommer för att delta i The Third Quarter Quell. Tidigare har vi kunnat se Sam i filmer som 'Pirates of the Caribbean: At Worlds End' och 'Snow White and the Huntsman'.
 
Det nu även klart att Jenna Malone kommer att spela Johanna Mason och Lynn Cohen har fått rollen som Mags. Filmen förväntas ha premiär i November 2013.
 
Jag tycker att Sam Claflin är en riktigt bra skådesoelare och även om jag inte riktigt föreställde mig Finnick såhär när jag läste boken så tror jag att han kommer göra ett bra jobb.
 
Tror ni att Sam kommer att passa i rollen?
 

Kärlek på Menyn

Drama-komedi från 2007 med Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart och Abigail Breslin i huvudrollerna. 
 
Kate är en av dem mest framgånsrika kockmästarna i USA, och en enorm arbetsnarkoman som sätter jobbet i första hand i alla lägen. Men när hennes syster dör i en bilolycka och hon får lov att ta hand om hennes systerdotter förändras hela hennes liv. Kate har ingen aning om hur hon ska kunna jonglera jobbet som kockmästare samtidigt som hon måste tänka på någon annan än sig själv. Samtidigt börjar en ny kock på hennes jobb, Nick, en fri själ som sjunger opera och som är Kates absoluta motsats. Hon avskyr till en början Nick men kanske är han just vad hon behöver i sitt liv, om hon nu törs öppna sitt hjärta.
 
Supermysig film som jag gick på bio på när den kom ut 2007 och som jag sett massor av gånger sedan dess, väldigt nyligen fick den äntligen flytta in i min filmsamling också. Den kanske inte är den mest välgjorda filmen men skådespelarna är riktigt bra, speciellt Abigail Breslin som är duktig i alla roller hon gör. Även handlingen är både sorglig och rolig och gör att den verken är för larvig eller för mörk. Det är helt enkelt en riktigt mysig film och den som inte blir sugen på att laga mat av den är galen.

Blue Like Jazz

Drama/Komedi från 2008 med Marshall Allman, Claire Holt, Tania Raymonde med flera.

19 åriga Don är uppväxt i Texas och är trött på allt vad det innebär. För att komma bort från bibelbältet så bestämmer han sig för att börja på Reed College i Portland, Oregon det mest gudlösa campuset i Amerika.
 
Konstig är ett ord som beskriver den här filmen väldigt bra, när den väl var slut (vilket kändes som dagar senare) så tänkte jag bara, vad handlade den om egentligen? Den kändes rörig och osammanhängande på något sätt, ibland gillar jag den här typen av filmer, lite märskliga sådär. Men den här var verkligen inget för mig. En timme och fyrtiofem minuter av bortkastad tid enligt mig.
 

In time

Action/Sci-Fi film från 2011 med Amanda Seyfried, Justin Timberlake och Alex Pettyfer i rollerna.
 
I en framtid inte alltför avlägsen har tid blivit den nya valutan. Man har stängt av åldrandet vid 25års ålder och efter det måste man jobba för att få leva längre. När det kostar liv att åka buss, ringa och betala hyran så kan dem rika leva för evigt medan dem fattiga dör för att deras klocka räknat till noll. En man som blir falskt anklagad för mord försöker övervinna systemet medans han försöker rädda sig själv och sina anhöriga också. 
 
Riktigt bra, annorlunda och spännande film. Skådespelarna är riktigt bra och Justin gör sin roll otroligt trovärd och sorglig. Denna film är en tankeställare och känns lite som en protest mot dagens samhälle där pengar och utseende är allt. Den visar verkligen skillnaden mellan överklass och ghetto på ett riktigt intressant och beskrivande sätt. Filmen är lite komplicerad men om man vill ha en lite mörkare och djupare film som rekommenderar jag den verkligen!

50/50

Drama-Komedi från 2011 med Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen och Anna Kendrick i rollerna.
 
Adam är 27år, har en vacker flickvän, har ett bra jobb, röker inte, dricker inte och lever hälsosamt när han en dag blir diagnoserad med en mycket allvarlig cancersjukdom vilken ger honom 50/50 chans att överleva. Hela hans värld rasar samman och till sin hjälp har han sin bästa, men inte alltid så smidiga, kompis Kyle, en överbeskyddande mamma, en pappa med alzimers och en psykolog som bara säger fel saker. Man får följa Adam genom hans kamp mot sjukdomer, man får se hans ljuspunkter och hans mörkaste stunder. Det är en film om livet och att man ska ta vara på det för det kan tas ifrån en när som helst.
 
Ganska bra film, sorglig, rolig, spännande och väldigt fin. Handlingen är riktigt bra, man får se olika vinklar som gör att allt det sorgliga inte känns så tungt längre, den har sina ljuspunkter som gör att man orkar se klart den och som gör att man inte bryter ihop helt av gråt, för det blev en del sånt också. Skådespelarna gör ett riktigt bra jobb, till och med Seth Rogen som jag oftast inte tål alls, brukar tycka att han är för mycket men han gjorde ett bra jobb i den här filmen. Det är också kul att Josepg Gordon-Levitt börjat få lite mer seriösa roller och kommit ifrån tonårskomedi-träsket lite. Han gör ett bra jobb. Helt klart en sevärd film som får en att uppskatta livet mer. Se den.

Silent House

Thriller från 2011 med Elisabeth Olsen i huvudrollen.
 
Sarah håller på att, tillsammans med hennes pappa och farbror, renovera hennes barndoms stuga för försäljning. Stugan är riktigt sliten och behöver totalrenoveras efter att folk brytit sig in och bott där när dem inte varit där, men snart kommer det fram att dem kanske bor där även när dem är där...Dem är inte ensamma i huset och dem som är där vill inte dela med sig.
 
Den här filmen började riktigt bra, vi satt alla på helspänn och den var riktigt riktigt obehaglig, men sen förstördes allt tack vare en twist i filmen som förstörde spänningen helt. Elisabeth Olsen gör ett okej jobb i sin roll som Sarah men annars blir filmen riktigt tråkig efter dem första 40minuterna, synd, för den skulle kunnat varit riktigt bra om inte twisten förstört den helt. Men tack vare dem första minutrarna så är den ändå nästan sevärd. 
 
 

My week with Marilyn

Drama från 2011 med Michelle Williams i huvudrollen. Baserad på boken med samma namn av Colin Clark.
 
Colin Clark, en anställd hos Sir Laurence Olivier, får äran att arbeta tillsammans med den stora stjärnan Marilyn Monroe under inspelningen av hennes nyaste film. Colin och Marilyn får snabbt en nära och väldigt komplicerad relation. I filmen får man följa deras dramatiska förhållande, Marilyns problem som en näraståendes synvinkel och man får en inblick på hur Marilyn egentligen var bakom kulisserna.
 
Jag hade stora förhoppningar på den här filmen, för stora, jag blev ganska besviken. Den kändes lite som ett avslaget glas läsk, allting var långsamt, odramatiskt och tråkigt. Skådespeleriet var riktigt bra dock, Michelle fångade rollen bra och även dem andra rollerna spelades bra. Men handlingen, kort sagt så fanns det nästan ingen handling, jag hade velat se lite mer drama, lite mer känsla men tyvärr kom aldrig en roll som jag tänkte "Jädrar va starkt" om. Definitivt inte en film som kommer få flytta in i min filmsamling.
 
 

Rock of Ages

Amerikansk musikfilm från 2012 med bland andra Julianne Hough, Tom Cruise, Diego Boneta, Malin Åkerman och Alec Baldwin i rollerna.

Filmen utspelar sig i Los Angels och året är 1987. Drew och Sherrie är två ungdomar som finner varandra samtidigt som de jagar sina drömmar i storstaden. Men även om det är kärlek vid första ögonkastet så kommer deras förhållande att behöva gå igenom en rad olika utmaningar.
 
En film helt i min smak, jag gillade den starkt. Musiknummerna var riktigt bra och det var ett bra val av låtar. Sen jag såg filmen så har jag lyssnat på soundtracket non stop. Skådespelarna gör ett riktigt bra jobb och även de som man var lite skeptisk till som Tom Cruise och Russel Brand gjorde en riktigt bra insats och var trovärdiga i sina roller. Det här är en sån där film som jag tror kan få vem som heöst på bra humör, i alla fall om man gillar gamla rock klassiker.
 
Helt underbar film! Musiken, skådespelarna, handlingen, allt är perfekt och det är en film som man blir riktigt glad av! Jag har, precis som Bea, lyssnat sönder på soundtracket som är helt grymt. Till och med Tom Cruise som jag verkligen annars inte gillar var riktigt bra i sin roll som Stacie Jaxx. En fantastisk film som jag helt klart kommer köpa när dem kommer ut och jag kommer se den om och om igen!


Tomorrow, When the War Bagan

Australiensisk action från 2010 med Catlin Cassidy, Rachel Hurd-Wood, Pheobe Tonkin, Lincoln Lewis med flera i huvudrollerna.
 
Sju Austaliensiska tonåringar från en liten stad åker iväg för att campa, under deras utflykt så ser dom militärflygplan uppe i himmlen. Vad dom inte vet är att deras land håller på att tas över av ett annat land. När de åker hem igen upptäcker de att deras familjer är borta och att deras land är i krig. Nu måste de göra vad de kan för att rädda deras land.
 
Jag vart förvånad över hur bra jag tyckte att den här filmen var, jag hade inga som helst förväntningar och var därför glatt överraskad. Jag har inte sett många australiensiska filmer och jade därför inga förhoppningar om att skådespelarna skulle vara bra heller, förrutom Pheobe Tonkin som jag sett en del av förrut. Jag upptäckte även att den lilla flickan som spelade Wendy i Peter Pan hade en av huvudrollerna. Det var en bra film helt enkelt som jag verkligen kan rekomendera.
 

Iron Man

Amerikansk action från 2008 med Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges och Terrence Howard i huvudrollerna.
 
Industrimannen och miljardären Tony Stark kidnappas och tvingas bygga ett vapen åt fienden. Han lyckas dock bygga en robotiserad järnutrustning och med hjälp av den kan han fly. Han bestämmer sig för att utveckla rustningen och med den på sig blir han Iron Man och börjar bekämpa ondskan i världen.
 
Den här genren är inte riktigt min genre, jag tittar gärna på superhjälte filmer men dom är sällan mer än okej i mina ögon. Jag tycker inte ofta att dom är jättebra men inte heller dåliga, samma sak med Iron Man. Det är en helt okej film men ingen jag skulle se om och om igen. Den är underhållande och skådespelarna är riktigt duktiga men för att jag verkligen ska gilla en film så behöver den ha mer än så.
 

Gossip Girl Promo Säsong 6

 
En trailer för den sjätte och sista säsongen av Gossip Girl har släppts och det verkar bli en spännande ny säsong. Jag ser fram emot och se hur de avslutar serien och jag hoppas att den sista säsongen blir en bra säsong.
 
Hur känner ni inför slutet av Gossip Girl?
 

Mirror Mirror

Komedi från 2012 med Lily Collins, Julia Roberts och Armie Hammer i huvudrollerna.
 
En ond drottning tar över ett kungadöme och princessan som har tagits ifrån sin makt får hjälp av sju små rebeller att återfå makten över kungadömet.
 
En medelmåttig film, Julia Roberts gör en bra insats som vanligt men jag är smått besviken på Lily Collins i den här filmen, tyckte att hon var duktig i Abduction. Hon kändes onaturlig och icke trovärdig på något sätt, sedan är ajg inte heller så förtjust i Armie Hammer, gillade inte honom i Gossip Girl heller. Handlingen är lite barnslig och filmen faller nog en lite yngre pubik mer i smaken än vad den gjorde för mig.
 

Teen Wolf Season 2


Det tog inte lång tid innan jag sett klart även andra säsongen av Teen Wolf, den här säsongen var betydligt bättre och jag kunde inte sluta titta.
 
Det är mycket som har förbättrats från första säsongen, det är mer spännande vilket gör att man måste kolla vidare hela tiden. Förra säsongen så kunde jag känna mig nöjd efter ett avsnitt och så kunde ajg vänta ett tag innan jag såg nästa. Nu kände jag att jag bara måste se nästa för att det var så spännande. Även skådespelarnas insatser har förbättrats, kasnke har dom lärt sig en och annan sak eller så är det bara nått jag inbillat mig.
 
Något jag tyckte var negativt var att vi inte fått sett lika mycket av Stiles humor den här säsongen, den har varit något mörkare än första säsongen. Något som både varit negativt och positivt, Men den har fortfarande sina stunder då man nästan skrattar högt för sig själv. Dylan O'Brian är riktigt rolig måste jag påpeka.
 

ABC Family beställer mer Bun Heads, Förnyar Switched at Birth och lägger ner Jane by Design

Goda nyheter för alla Bun Heads och Switched at Birth fans, ABC Family har förnyat Melissa and Joey, Baby Daddy och Switched at Birth som alla kommer få en ny säsong. Dom har även beställt fler avsnitt ev den nya serien Bun Heads.
 
Tråkiga nyheter för Jane by Design dock som inte blev förnyad. Serien hade en chans att förbättra sina tittarsiffror när man förlängde den första säsongen, men inget hände. Serien avslutande sin säsong med 1,8 miljoner tittare.
 
Vad tycker ni om dessa nyheter?
 

The Ward

Thriller från 2010 med Amber Heard, Danielle Panabaker, Lyndsy Fonseca och Mika Boorem med flera.

Året är 1966 och en förrymd tjej vid namn Kristen fångas av polisen när hon bränner ner en bondgård. Hon blir sedan inlåst på ett mentalsjukhus där hon får träffa sin doktor, som använder sig av experimentell terapi. Det dröjer inte länge förrän hon märker att allting inte är som det ska på avdelningen, och en efter en försvinner de andra intagna.
 
Helt okej film om man vill se något spännande och lite psykologiskt. Men som de flesta andra filmer i samma genre så är den ganska B. Skådespelarna är helt okej, inga fantastiska insatser direkt. Men det är en sevärd film, inget mer.
 

Teen Wolf Season 1

Amerikansk tv-serie från 2011 med bland andra Tyler Posey, Crystal Reed och Dylan O'Brien i huvudrollerna.
 
Scott är en helt vanlig, något tafatt tonåring som en kväll blir attackerad av en varulv och på så sätt ärver han förbannelsen själv. På köpet får han även de fiender som kommer med att vara en varulv.
 
Jag började titta på den här serien när den var ny och såg kasnke tre avsnitt innan jag tröttnade, men eftersom jag hört så mycket om att den blir bättre och bättre så tänkte jag att jag kunde ge den en chans till. Mycket riktigt blev den bättre ju mer man såg och det tog inte lång tid innan jag var fast. Det negativa med serien är specialeffekterna som är riktigt usla och även hur de ser ut när de blir varulvar är nästan lite skrattretande. Men om man kan bortse från det och fokusera på resten så är det en riktigt bra serie. Jag har nu börjat se säsong två och jag tror redan att den säsongen kommer att vara mycket bättre än den första. Så om ni inte sett den här serien så ge den gärna en chans.
 

The Dark Knight Rises

Actionfilm från 2012 med Christian Bale i huvudrollen, den sista och avslutande delen i serien om Batman.
 
Efter åtta år undangömd för omvärlden och så långt borta från sitt alterego som möjligt så kallas Bruce Wayne in ännu en gång för att rädda staden han älskar så mycket. Denna gång är staden i skräck då Bane, en terroristledare som blivit tränad av ingen mindre än Bruces egna tränare, försöker hämnas på staden för hans uppväxt i helvetet. Bruce måste stoppa honom från att göra Gotham City till ruiner, men kanske är det inte Bane som är det verkliga hotet?
 
Riktigt bra gjord film, skådespeleriet kan inte bli mycket bättre. Filmen är lite småseg vissa delar men jag tycker handlingen är både spännande och väldigt sorglig, det kom lite tårar. Jag såg filmen främst för att en skådespelare jag nyligen fick upp ögonen för, Tom Hardy, spelar skurken Bane, och även fast man knappt såg att det var han så var han ändå den bästa karaktären i filmen. Kort sagt, helt klart en sevärd film men troligen ingen som man vill se om och om igen, den är för lång och för mörk för det, jag saknar lite av humorn från dem tidigare filmerna. 

Kommande Film - Playing for Keeps

 
Genre: Drama
 
Skådespelare: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeeta-Jones, Uma Thurman
 
Releasedatum: 7 December (USA)
 
En föredetta proffesionell fobollspelare med ett dåligt förflutet försöker att gottgöra det genom att coacha sin sons fotbollslag, men han får problem när han inte kan motstå sina spelares rastlösa och vackra mammor.
 
 
 

Sand Sharks

Actionfilm som spelades in 2010 men som kom ut först i april 2012, i rollerna ser vi bland annat Brooke Hogan och Andrea Lowell.
 
I den bortglömda och spöklika staden White Sands ska snart sommarens största strandfest hållas för att en gång för alla sätta staden på kartan igen. Men festen hotas att ställas in när hemska attacker inträffar på stranden. Poliserna misstänker hajattacker så dem kallar in hajexperten Sandy Powers för att undersöka saken. Vad Sandy inte kunde förbereda sig på är att hon inte behöver undersöka vattnet, hon måste undersöka sanden...Hinner hon komma på vad det är för monster som lurar i sanden och stoppa det, innan den stora festen ska hållas och alla är i fara?
 
Jag och min pappa har ett gemensamt intresse, stora hajar, någonting med dem fascinerar mig och det är just därför jag ser hans B-filmer en efter en för någon gång kanske jag kan hitta någon som faktiskt är bra, så här långt, inga framsteg. Den här tar priset för att vara en av dem sämsta filmerna jag någonsin sett, och jag har sett många dåliga filmer. Hur ska man börja förklara hur illa den här filmen är, ja, skådespelarna är så sjukt dåliga att jag ville begrava mig tillsammans med hajarna i sanden. Sen själva hajarna, så otroligt dåligt gjorda, dem såg ut som stora aborrar. Specialeffekterna, värdelösa, handlingen, skrattretande. För att vara tydligare, Brooke Hogan var det bästa i filmen, och även hon var usel. Nej, totalt bottennapp. 
 

Kommande Film - Hit and Run

 
Genre: Komedi
 
Skådespelare: Dax Shepard, Kristen Bell, Bradley Cooper
 
Releasedatum: 24 Augusti
 
Charlie Bronson var en flykt-bils förare vid bankrån men är nu med i Witness Protection Program, när det förflutna kommer och knackar på hans dörr måste han och hans flcikvän fly.
 
Verkar som en helt okej komedi med bra skådespelare, vanligtvis snygga Bradley Cooper har dock en mindre smickrande frisyr. Kommer nog att ge den en chans när den kommer ut.
 

Phoebe Tonkin i Vampire Diaries

Phoebe Tonkin som spelade Faye i The Secret Circle har nu fått en roll i den kommande säsongen av The Vampire Diaries. Australiensiskan kommer att spela den vilda, sexiga och självständiga Hayley som har ett förslutet med Tyler. Hon kommer att dyka upp i tredje avsnittet av säsong 4.
 
Riktigt roliga nyheter tycker jag, jag vart ledsen när jag fick veta att The Secret Circle inte fick någon fortsättning och Phoebe's roll som Faye var en av de bästa delarna i serien enligt mig. Så jag ser fram emot att få se mer utav henne, ska även bli roligt att se om hon får några scener med sin gamla "H2O: Just Add Water" kollega Claire Holt. Gillade den serien när jag var yngre så det vore roligt om de fick återförenas på tv.
 
The Vampire Diaries är tillbaka igen i USA den 11 Oktober.

Kommande film - The Big Wedding

 
Genre: Komedi
 
Skådespelare: Amanda Seyfried, Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton med flera
 
Releasedatum: 26 Oktober
 
Ett par som har varit skilda för många år låtsats att dom förstfarande är gifta när deras familj samlas för ett bröllop.
 
Verkar som en rolig komedi, säkerligen ganska förrutsägbar men det hör väl till när man ser romantiska komedier.
 

Megamind

Animerad komedi från 2010 med röster av Will Farrell, Brad Pitt, Tina Fay, Jonah hill och Ben Stiller med flera.
 
Efter att super skurken Megamind dödar sin ärkefiende Metroman blir han uttråkad eftersom han inte har något att fajtas med längre. Han skapar därför en ny fiende vid namn Titan med hjälp av Metroman's DNA, men istället för att använda sina krafter för att bekämpa onska så vill Titan förinta världen. Vilket gör att Megamind nu för första gången i sitt liv måste bli hjälten som räddar dagen.
 
Definitivt inte den bästa animerade filmen som gjorts nyligen men den är ändå sevärd och underhållande för de som gillar animerat. Den är söt och rolig och har en fin handling som gör att den kan falla både barn och vuxna i smaken. Så gillar man filmer som Dumma Mej eller Det regnar Köttbullar så är det här definitivt en film för dig.
 

Flipped

Drama/Komedi baserad på boken med samma namn, från 2010 med Madeline Carroll och Callan McAuliffe i huvudrollerna.
 
Ända sedan Bryce och Juli fräffades för första gången när de gick i tvåan så har Juli varit förälskad och drömmer om den dagen då hon ska få kyssa Bryce. Bryce känner dock inte likadant och tycker att Juli mest är konstig och han försöker undvika henne så gott det går. Men i åttonde klass förändras allt, Bryce börjar se Juli's bra egenskaper och Juli börjar inse att Bryce inte riktigt va den hon trodde.
 
En söt historia om ung kärlek och om hur livet inte är en dans på rosor även om man bara är ett barn. Jag gillade filmen som helhet även om det inte är en sån film jag skulle se flera gånger. Men den var definitivt sevärd och det är en ritkigt rörande film. Skådespelarna gör ett bra jobb trots sin unga ålder.
 

Kommande Film - The Paperboy

 
Genre: Drama
 
Skådespelare: Zac Efron, Nicole Kidman, Matthew McConaughey, John Cusack
 
Releasedatum: 23 November
 
En reporter återvänder till sin hemstad i Florida för att undersöka ett fall som involverar en fånge som sitter i en dödscell.
 
Verkar som en intressant, lite annorlunda film som jag troligen antingen kommer att älska eller hata. Ska definitivt ge den en chans när den kommer ut.
 

 
 
RSS 2.0