Super 8

Sci-Fi från 2011 med Joel Courtney, Elle Fanning och Kyle Chandler med flera.
 
Under sommaren 1979 håller en grupp kompisar i en småstad i Ohio på att spela in en super 8 film när dom blir vittnen till en tågcrash. Snart börjar den hända konstiga saker i standen och våde hundar och människor börjar försvinna. Både ungdomarna och en lokal polis försöker ta reda på sanningen om vad som händer - något som visar sig vara mer skrämmande än någon av de kunde ana.
 
En helt okej film med lagom mycket action och bra skådespelare, vart faktiskt riktigt imponerad av de unga skådespelarnas insatser. Något jag störde mig på var att mycket som hände i filmen kasnke inte var sådär jättebra genomtänkt. Det var flera saker som kändes ologiska och nästan omöjliga, för att ge ett exempel så när en bil kör rakt emot ett tåg som kommer i full fart och det blir en ordentlig explosion, hur stor är chansen att föraren överlever och bilen inte bara blir till en skrothög? Det är bara en av scenerna som gjorde mig lite irriterad. Men bortsett från detta så är det en bra film.
 

Kommentarer
Nathalie

Vet du vart man kan se säsong 5 av gossip girl? Nästa säsong börjar ju snart, vill hinna se säsong 5 först men hittar den inte någonstans. Går den på tv? Tacksam för svar :)

Svar: Säsong 5 visas tyvärr inte på TV just nu, här kan du dock se hela säsongen online http://www.cucirca.com/2011/09/26/watch-gossip-girl-season-5-online/ Hoppas det hjälper!
//Beatrice
themoviediaries.blogg.se

2012-08-26 @ 19:48:01
URL: http://nnathis.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback