Orange is The New Black

 
På bara några dagar så har jag plöjt mig igenom Netflix nya serie Orange is The New Black där vi kan se Taylor SchillingLaura Prepon och Michael Harney med flera i huvudrollerna.
 
Serien är baserad på en memoar av Piper Kerman och handlar om Piper Chapman, en kvinna i trettioårsåldern som får 15 månaders färgelsestraff efter att ha fällts för ett brott hon begått tio år tidigare då hon transporterade pengar åt sin knarklangande flickvän.
 
Det här är en sån där lättsedd och beroendeframkallande serie. Något som är både negativt och positivt med Netflix serier är ju att hela säsongen släpps på en gång och om man då väl börjar titta så kan man inte sluta förrän avsnitten tagit slut. Det här är definitivt en serie som man fastnar i, den är sådär härligt autentiskt och rolig samtidigt som den är väldigt intensiv och tragisk. Karaktärerna varierar i ålder och etnicitet men är alla lika välskrivna.
 
 
 

ABC Family förnyar Switched at Birth

 
Efter tråkiga nyheter om att ABC Family har lagt ner både The Lying Game och Bunheads så kommer lite goda nyheter från kanalen. De har nämligen valt att förnya Switched at Birth för en tredje säsong. Men det slutar inte där, de har även beställt fler avsnitt av både Twisted och The Fosters, som båda är nya serier för i år.
 
Man vet dock ännu inte hur många avsnitt per säsong som det kommer att bli, men troligtvis kommer Switched at Birth att få en tjredje säsong på 20 avsnitt och Twisted and The Fosters kommer att få ytterligare 10 avsnitt vardera. men det återstår att se.
 
Själv är jag fortfarnade ledsen över att vi inte får någon fortsättning på TLG och efterssom jag slutad titta på SAB för länge sedan hade jag helre sett att TLG hade fått fortsätta. Twisted och The Fosters var inte heller några jättehitar enligt mig, men jag ska ge dom några avsnitt till.
 
 
 

Fyra nya serier i höst

Det kommer en hel del nya serier i höst så jag tänkte göra ett inlägg eller två där jag skriver om några kommande serier och mina tankar kring dom. Måste bara varna er att jag säkerligen inte kommer vara sådär jätteprositiv eftersom jag är ganska besviken på höstens nykomlingar.
 
 
Titel: Mom
 
Kanal: CBS
 
Genre: Komedi
 
Mina tankar: Verkar som en helt okej komediserie med mycket protensial att bli något bra. Anna Faris spelar huvudrollen som Chrisy vilket jag gillar.
 
 
Titel: Super Fun Night
 
Kanal: ABC
 
Genre: Komedi
 
Mina tankar: Jag är lite sådär velig nä det kommer till Rebel Wilson, jag har gillat henne i en del filmer men avskytt henne i andra. Den här serien verkar lite smått överdriven, men också ganska annolunda. Kan bli både en flipp eller flopp.
 
 
Titel: The Tomorrow People
 
Kanal: The CW
 
Genre: Drama
 
Mina tankar: Jag stör mig lite på den här trailern, dels för att serien verkar väldigt lik filmen Jumper men även för att handlingen verkar aningen överdramatiserad. Men ändå är det något som tilltalar mig, så jag ger den säkerligen en chans i höst.
 
Titel: Star-Crossed
 
Kanal: The CW
 
Genre: Drama
 
Mina tankar: Det här med övernaturligt och Sci-Fi verkar vara CW's nya grej, något jag stör mig på en aning. Jag skulle mycket hellre se en gammal hederlig dramaserie om vanliga ungdomar i high school än dessa övernaturliga serier om Aliens och annat. Star-Crossed känns annars som en typisk kärlekshistoria om "förbjuden" kärlek som börjar bli allt för vanlig nu för tiden.
 
 

How I Met Your Mother - Ted's Kids Like You've Never Seen Them

 
En promo för nionde och sista säsongen av HIMYM kom ut på Comic Con i veckan och efter att ha sett den kunde jag verkligen inte låta bli att lägga upp den här på bloggen. 

Gangster Squad

 
Drama Thriller från 2013 med Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling och Emma Stone med flera.
 
Filmen bygger på verkliga händelser och utspelar sig i slutet av 40-talet i ett korrupt Los Angeles som kontrolleras helt av maffialedaren Mickey Cohen. För att förgöra Cohens imperium tillsätts en hemlig styrka inom LAPD ledd av Sgt. John O’Mara och Jerry Wooters som måste ta till alla metoder för att befria staden från en av de farligaste maffiorna genom tiderna.
 
Jag har planerat att se den här filmen ända sen den kom ut men det har inte blivit äv förrän nu. Jag hade inte jättehöga förväntningar då den här gengern inte brukar tilltala mig sådär extremt mycket. Men jag gillade den faktiskt väldigt mycket, den var väldigt bra gjord och skådespelarna var riktigt bra. Sean Penn gjorde ett ritkigt bra jobb och jag gilalde även Ryan Gosling och Emma Stone starkt. Så sammanfattningsvis så gillade jag verkligen den här filmen och rekomenderar den!
 
 

The Hunger Games: Catching Fire Official Trailer

 
Idag under Comic Con släpptes en ny trailer för den uppkommande Hunger Games filmen som kommer ut på bio i November. Även om jag vart lite besviken på boken så ser jag fram emot filmen och hoppas att den är bättre. Längtar otroligt mycket måste jag säga, och trailen får mig att längta ännu mer!

Första titten på Veronica Mars filmen

 
Igår visades en liten sneek peek på Veronica Mars filmen under Comic Con i San Diego och nu har klippet även nått You Tube. Så i klippet ovan kan man se skådespelarna prata om filmen och man får även se bitar från den. Veronica Mars filmen förväntas komma ut i början av 2014!

The Lying Game läggs ner

 
Tråkiga nyheter för alla TLG fans, idag kom nyheten att ABC Family inte förnyar serien för en tredje säsong utan lägger ner serien efter endast två, inte ens fulla säsonger. 
 
Alexandra Chando som spelar tvillingarna Emma och Sutton i serien meddelade på sin instagram om att serien läggs ned då hon skrev följande:
 
To our awesome #lyinggame fans, thank you for these two amazing seasons. Unfortunately, Abc Family has decided not to bring us back for a third season. We so wanted to do 10 more for you guys! Thanks for your support and keep up with the cast to see what’s next for us! Xx
 
Jättetråkigt tycker jag då jag verkligen gillade TLG, kommer verkligen sakna serien på schemat i höst! 
 
 

Skins Fire del 1

 
I tisdags hade sjunde ochh sista säsongen av Skins premiär och först ut var Effys avsnitt "Fire", så innan nästa avsnitt kommer ut på tisdag så tänkte jag skriva lite om vad jag tyckte om avsnittet och att Skins har återvänt.
 
VARNING FÖR SPOILERS!
 
Ända sedan jag fick höra att dom skulle göra något med de gamla Skins karaktärerna så har jag längtat och längtat efterssom jag var riktigt besviken på vad generation 3 hade att erbjuda. Fört planerade de ju en film, som inte blev av utan det blev 6 avsnitt med tre gamla karaktärer istället. Effy har alltid varit min favorit så jag vart överlycklig när jag fick höra att hon skulle vara med, även om det kändes ganska självklart eftersom hon är den karaktär som varit med mest i hela serien då hon var med i de fyra första säsongerna. Så man kan lugnt säga att mina förväntningar var höga, och jag var förväntansfull över hur Kaya skulle spela Effy nu flera år senare och om man skulle få några inblickar i vad som hände efter det att Freddie dog osv. Nu har det ju bara kommit ut ett avsnitt av två, men än så länge är jag inte direkt jätteimponerad.
 
För det första, hur konsigt är det inte att det är just Naomi som Effy bort tillsammans med? Av alla de vänner hon hade så var ju inte Naomi direkt högt så listan. Det hade varit mer realistiskt om det hade varit t ex Pandora. Om inte annat hade de ju kunnat ge oss nån slags förklaring eller liknande till hur det kom sig att just dessa två flyttade ihop. Naomi har aldrig varit en favorit hos mig, men jag gillade ändå henne i det här avsnittet, även om det inte riktigt kändes som att det var samma karaktär på något sätt. Effy kändes däremot som Effy tycker jag, vilket kändes skönt.
 
Något jag störde mig på var Naomis cancer, cancer liksom? Hur orginellt är det? Nej de hade kunnat komma på något bättre tycker jag. Känner jag skins så kommer hon ju troligen att dö också. Det är ju alltid någon som ska dö i den här jäkla serien. Men jag hoppas ändå att hon får överleva och att man får se lite glada studer mellan henne och Emily i nästa avsnitt.
 
Hela avsnittet gick och ingen nämde Freddie. Mitt hjärta krossades lite. Jag hoppas verkligen dom gör det senare i serien, om inte i Effys andra avsnitt så i Cooks. Hoppas Hoppas. Något annat som jag verkligen vill se är Effy och Cook tillsammans i slutet. Det skulle vara det ultimata för mig, Men jag tvivlar på att det kommer att hända tyvärr. Men hoppas kan man ju alltid.
 
Sammanfattningsvis så var det ju ett bra avsnitt, det kändes ju uppenbarligen mer vuxet än vad skins brukar göra men det är ju inte så konstigt. Jag hoppas dock att nästa avsnitt är bättre, för det förtjänar både serien och vi som följt den under alla dessa år.
 
 

Kommande Film: The Spectacular Now

 
Genre: Drama
 
Skådespelare: Shailene Woodley och Miles Teller med flera.
 
Baserad på Tim Tharps roman och kretsar kring coola killen Sutter Keely, killen man vill ha på sitt party. En morgon när han vaknar på en okänd gräsmatta möter han Aimee som är en social katastrof. För första gången i sitt liv har han chansen att göra skillnad med någon annans liv, till det bättre eller det sämre.

Spring Breakers

 
Drama från 2013 med James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens och Ashley Benson med flera i huvudrollerna.
 
Fyra collegetjejer planerar att finansiera en resa under ett skollov genom att råna ett snabbmatsställe. Men det är bara början… Under en partykväll hamnar tjejerna i en vägspärr och grips för droginnehav. Med baksmälla och iklädda endast bikini ställs de inför rätta men blir frisläppta mot borgen. Den som betalat är Alien, en ökänd lokal ligist som visar sig vara en riktig mjukis under den tuffa ytan. Alien vinner snart tjejernas hjärtan och tar med dem på en resa som de sent ska glömma.
 
Jag har velat se den här filmen sedan jag hörde talas om den för första gången, även om jag inte ritkgit visste vad jag hade att förvänta mig så var jag förväntansfull vilket troligen bidrog till att jag, nu när jag väl sett den, tyvärr blev väldigt besviken. Jag vet inte riktigt vad ajg ska skriva, för jag vet jag inte riktigt vad det var jag såg. När den väl var slut kände mig mig mest förvirrad och ärligt talat lite obekväm. Nej det här var ingen hit enligt mig. Men jag tycker ändå att ni ska se den och skapa eran egen uppfattning.
 
 
 
 

 
 
RSS 2.0