Pretty Little Liars får en spinoff

 
ABC Family har precis meddelat att den ny serie är på väg till kanalen, nämligen en spinoff på deras största serie Pretty Little Liars. Serien kommer att heta Ravenswood och kommer att handla om staden Ravenswood som ligger i närheten av Rosewood där PLL utspelar sig. Serien kommer att ha premiär i Oktober i samband med PLL's Halloweenspecial.
 
Enligt videon ovan så verkar det som att det kan bli en riktig nagelbitare i sann PLL anda, jag ser verkligen fram emot den här serien. Uppdaterar så fort det kommer mer iformation!
 

This is 40

Komedi från 2012 med Paul Rudd och Leslie Mann med flera i huvudrollerna.
 
Fem år efter att författaren och regissören Judd Apatow lät biopubliken möta Pete och Debbie i filmen "På smällen", är det dags för Paul Rudd och Leslie Mann att reprisera sina roller. I "This is 40" närmar sig det äkta paret en livskris, och filmen är en både komisk och ofiltrerad titt på livet i en nästan helt vanlig amerikansk familj.  Efter flera års äktenskap bor Pete nu i ett hus fyllt av kvinnor: frun Debbie och deras döttrar, åttaåriga Charlotte och trettonåriga Sadie. Medan han kämpar för att hålla sitt skivbolag flytande måste han och Debbie samtidigt hitta ett sätt att förlåta, glömma och njuta av resten av livet tillsammans... och detta innan de tar död på varandra.
 
Den här filmen är riktigt rolig på sina håll och både Leslie, Paul och tjejerna som spelar deras döttrar gör ett riktigt bra jobb men tyvärr så tycker jag att den kändes lite för lång. Den är över två timmar vilket verkligen märks när man ser den och jag kollade flera gånger hur lång tid det var kvar - inte ett bra tecken. Den är helt okej, men inte så mycket mer än så enligt mig.
 

Kommande film: Mama

Genre: Skräck
 
Releasedatum: 3 April (Sverige)
 
Victoria och Lilly är två barnlösa flickor som för 5år sen försvunnit från sitt trygga hem och sedan hittats av några släktingar ute i vildmarken helt ensamma. Släktingarna, deras farbror och hans flickvän beslutar sig för att ta hand om flickorna själva. Men det blir inte som en saga som dem först trott för det är inte bara flickorna som ansluter sig till familjen...
 
Jag måste se den här filmen! Den verkar riktigt obehaglig och alla filmer som har med barn att göra brukar vara lite extra obehagliga. Det är inga kända namn i rollerna och det ska bli kul att se en film med helt nya skådespelare, man kanske får upp ögonen för några riktiga guldkorn.

Pretty Little Liars Finale "A Dangerous Game"

Jag som hade hoppats på att få lite svar på alla frågor som uppstått under säsongens gång men det kändes som at det bara blev fler och fler frågetecken. Så jag måste erkänna att jag är lite besvken på dagens avsnitt och nu måste man ju vänta ända till juni på säsong 4. Här kommer i alla fall min tankar och teorier om avsnittet. Spoliervarning, har du inte sett avsnittet, sluta läs!
 
Skulle vi inte få reda på vem Red Coat va? Visst, vi fick genom Hanna's ögon se Alison men vi fick det ju inte bekräftat. Kan det verkligen vara så att hon lever, eller kommer de köra på tvilling-storyn? De har ju faktiskt gått en del efter böckerna redanhar jag hört, så det kanske inte skulle vara jätteförvånande om de gö det nu med. Själv så hoppas jag att de väljer en annan väg, jag ser mycket hellre att Alison faktiskt lever. Vi vet ju även sedan tidigare att Ali faktiskt kunde flyga ett flygplan.
 
Vem startade branden? Med tanke på att red coat räddade de från den så kan det ju kanppast vara hon eller någon i A team som startade den. Min första tanke var NAT club eller Jenna/Melissa/Shana. För om man tittar riktigt noga så har inte personen som sätter eld på huset samma utstyrsel som de i A team brukar ha på sig, så det lär ju betyda något tycker man. Vart jätteförvirrad över Jenna och Shana's "förhållande" eller vad man ska kalla det, sen verkar det ju som att de jobbar ihop med Melissa. Och vad har Shana för roll i det hela?
 
Kan vi verkligen lita på Toby? Jag är inte helt övertygad måste ajg erkänna, men jag hoppas att han är på tjejernas sida. Toby och Spencer är ju så fina ihop. Appropå Spencer så är jag sjukt glad att hon inte har gått o bytt sida som jag vart lite orolig över i förra avsnittet. Hon gjorde det bara för att få fler svar och för att hjälpa de andra tjejerna. Men vem var det som Toby jagade i skogen och vem var det som slog ner honom? Kan det varit Jenna? Eler är det någon som vi trott varit död, är Maya tillbaka kanske? Tycket nämligen att det såg ut lite som henne, men jag är inte alls säker. 
 
Mona är helt plötsligt inte the bad guy längre, känns som hon är lika mycket ett offer nu efter det här avsnitet. Ska bli intressant och se hur det slutar. Sist men inte minst måste jag ju kommentera om handen i jorden som vi fick se även i Halloween avsnitet om jag inte missminner mig. Men den här gången var det någon som hjälpte till att dra upp personen. Så betyder det att det var någon som hjälpte en nedgrävd Alison upp ur jorden?
 
Somagt, så mångs osvarade frågor. Vi kan bara hoppas på att få lite fler svar i säsong 4. Vad tyckte ni om avsnittet?
 

Kommande film: Iron Man 3

 
Genre: Action/komedi
 
Skådespelare: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow mfl.
 
Releasedatum: 24 April 2013 (Sverige)
 
Iron man är tillbaka i den tredje filmen i serien. Den här gången möter Tony Stark sin starkaste och mest onskefulla fiende hittils, The Mandarin. Tony Stark är nära att förlora allting som betyder någonting för honom och bestämmer sig för att söka upp den skyldige. Han måste ta till alla krafter och talanger han har för att rädda allting från att gå i spillror. 
 
Jag har kommit att bli ett stort fan av "superhjälte-filmer" och jag gillade Iron man filmerna och älskade The Avengers som karaktären också är med i. Jag ska absolut se den här filmen, den är ett måste för mig och jag tror inte det blir så svårt att övertala några att se den med mig heller.

Matt Lanter får en av huvudrollerna i den nya serien 'Oxygen'

Inte länge efter det att The CW bestämt sig för att lägga ned 90210 så gav de Matt Lanter som spelar Liam i serien den maniliga huvudrollen i deras nya serie Oxygen. Andra som har fått roller i serien är Amiee Teegarden, som kommer att spla den kvinnliga hududrollen, Malese Jow, Grey Damon, Greg Finley och Titus Makin Jr.
 
Serien kommer att handla om Emery, en tjej i tonåren som blir kär o Roman, en av nio aliens som går på hennes skola.
 
Om serien blir upplockad kommer den att ha premiär någon gång under 2013/2014.
 
En serie om aliens? Ja varför inte, kan bli riktigt bra eller så kan det bli en riktig flopp. en del kända ansikten kommer vi att få se i den här serien i alla fall vilket alltid är roligt. Jag kommer definitivt ge den en chans, även om jag inte är något fan stort av Amiee.

The Hobbit - An Unexpected Journey

Äventyrsfilm från 2012 med bland andra Ian McKellen, Martin Freeman, Cate Blanchett, Christopher Lee i rollerna. Baserad på boken med samma namn av J.R.R Tolkien.
 

Bilbo Bagger är en helt vanlig hobbit innan han en dag får besök av en minst sagt ovanlig trollkarl, Gandalf. Gandalf erbjuder Bilbo att följa med på sitt livs äventyr och efter mycket övertalning så bestämmer sig Bilbo att lämna sitt trygga hem och ge sig ut i det okända med Gandalf, och tretton dvärgar, som leds av den legendariska Thorin Ekensköld. Tillsammans ska dem få tillbaka dvärgarnas rike som övertagits av den onskefulle draken Smaug. Men det är inte bara att marchera in och döda Smaug, för att komma till riket måste dem ta sig genom vildmarken där mycket onskefulla varelser befinner sig, bland andra Gollum som kommer påverka Bilbos liv mer än vad han någonsin kunnat ana. Men hur ska dem kunna ta sig till riket? Och hur många av dem som påbörjat resan kommer kunna avsluta den?
 
Jag såg den här filmen redan i december men jag har helt enkelt glömt att skriva om den, nu såg jag om den häromdagen så då kände jag att det verkligen var dags att ta itu med recensionen om den! 
 
Det är en riktigt riktigt bra film i sann Sagan om Ringen-anda, otroligt välgjord, fantasifull och magisk. Det är en lång film men den känns inte lång och det är ett tecken att det är en otroligt bra film, speciellt för mig som har lätt att bli uttråkad av filmer. Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb allihopa och det är kul att se att karaktärerna som är med i Sagan om ringen-triologin inte är utbytta utan att det fortfarande är dem "riktiga" skådespelarna som man känner igen och har lärt sig älska, och hata. Allt från specialeffekterna till musiken i den här filmen är verkligen uttänkt och välgjort och man sitter som klistrad genom hela filmen. Handlingen är också riktigt nagelbitande samtidigt som den har sina roliga och söta stunder och det är viktigt för att en film ska vara riktigt bra för mig. Sen slutet, så sjukt bra! Längtar redan tills nästa del! Se den nu på en gång!

Oz the Great and Powerful

Fantasy från 2013 med James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz och Michelle Williams i huvudrollerna.

 

När Oscar Diggs, en obetydlig cirkustrollkarl med tveksam moral kastas ut från Kansans till Oz fantastiska värld tror han att hans lycka är gjord. Här väntar berömmelse och rikedom och det är bara för honom att ta för sig, tills han möter de tre häxorna Theodora, Evanora och Glinda vilka inte är övertygade om att han är den stora trollkarl som alla väntat på. Motvilligt blir Oscar indragen i landet Oz och dess innevånares stora problem. Han måste ta reda på vem som är god och vem som är ond innan det är för sent. Genom att skickligt använda sina magiska trick och illusioner - och lite trolleri - förvandlar Oscar sig själv inte bara till den stora och mäktiga Trollkarlen från Oz, utan också till en bättre människa.

 

Jag hade inte särsikt höga förväntnigar på den här filmen och kände nästan på mig att jag inte skulle tycka att den var jättebra, men ville ändå ge den en chans. Men tyvärr hade jag rätt och jag blev inte direkt positivt överraskad. Det är inte en dålig film, absolut inte och den är riktigt rolig på sina håll. Men den kändes lång, vilket aldrig är ett bra tecken. Skådespelarna var däremot duktiga tycker jag och filmen är bra gjord. Det är mest handlingen som jag störde mig på, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men den föll inte riktigt mig i smaken helt enkelt.

Precis som Beatrice så hade jag inte speciellt stora förväntningar på den här filmen, men precis som henne ville jag också ge den en rättvis chans. Filmen är okej, överlag välgjord och dem flesta skådespelarna gjorde ett bra jobb (Det  är någonting med Michelle Williams som jag inte är så förtjust i) . Den är gullig, den har sina småroliga stunder och man fnissade till ett antal gånger, men, den är alldeles för söt för min smak vilket gjorde den smålarvig och jobbig. Jag håller med om att den också kändes lång, när man sitter och funderar på hur långt det kan vara kvar av den så har den inte kvalité nog för att vara en riktigt bra film. Jag tycker också att den var otroligt förutsägbar även fast jag satt och hoppades att jag skulle ha fel. Sevärd, men ingen film jag kommer se om och om igen. Men om ni har barn i kanske 7års åldern, se den, dem kommer nog älska den.
 


Update: Det blir en 'Veronica Mars' film!

Efter mindre än 11 timmar så hade fansen samlat ihop över 2 miljoner dollar vilket betyder att det fakitiskt blir en film! Den kommer att spelas in i sommar för att sedan släppas någon gång i början av nästa år. Enligt Rob Thomas kommer filmen innehålla bland annat "murder, mystery and a high-school reunion".
 
Helt fantastiskt tycker jag, äntligen kan man få ett ordentligt avslut på en serie som verkligen inte borde ha slutat efter endast 3 säsonger, den förtjänade så mycket mer! Så jag är överlycklig att filmen faktiskt blir av efter alla dessa år och hoppas att det blir en riktigt bra film. Jag längtar!
 

Blir det en 'Veronica Mars' film?

 
Kristen Bell och gänget har ännu inte gett upp hoppet om att kunna gör en Veronica Mars film, nu har hon och skaparen av serien Rob Thomas skapat en kampanj där de ber fansen om hjälp för att samla in pengar.
 
Warner Brothers som äger rättigheterna har gått med på att om man samlar ihop minst 2 mijoner dollar på en månad så kommer de att spela in filmen. För att locka fansen till att bidra så ger de ut belöningar beroende på hur mycket man bidrar med, allt från T-shirtar och signerade postrar till biljetter till premiären och roller i filmen kan man alltså "köpa". 
 
Så känner ni för att bidra med lite pengar så kan ni göra det här. Minimum är 1 dollar, allstå ungefär 7 svenska kronor. I skrivande stund har de samlat in ungefär 800 000 dollar och siffran ökar stadigt hela tiden och det är 30 dagar kvar att bidra!
 
Som ett stort fan av Veronica Mars skulle jag bli överlycklig om det blir en film, men om jag tänker bidra med några pengar vet jag inte.
 
 

Walk the Line

Drama/Musikfilm från 2008 med Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon i huvudrollerna. Filmen är baserad på musikern Johnny Cass liv. 
 
Johnny Cash var en av världens mest älskade musiker innan han gick bort år 2003, Walk the Line är filmen om hans liv och hans resa från okänd försäljare till superkändis. Från ingenstans kom kändisskapet som en chock och han fick lov att jonglera livet på turné med några av den tidens största stjärnor, bland andra den väldigt vackra Jane Carter, med livet som familjefar, något som inte fungerade felfritt och han hamnade i missbruk och trubbel. Walk the line är historien om Johnny Cashs kamp att överleva kändisskapet utan at förlora allt han hade. 
 
Jag hade velat se den här filmen länge men det tog fem år efter att den kom ut tills min pojkvän insisterade att det var dags att se den som jag faktiskt tog mig tid och gjorde det, och jisses vad han hade rätt. För det första, skådespeleriet, Joaquin och Reese gör sina roller otroligt bra, dem är trovärdiga i sina roller och kemin mellan dem är helt enkelt perfekt, dem kunde inte valt bättre skådespelare i rollerna. Filmen är fantastiskt välgjord, allt från stylingen till ljussättningen är magisk och det känns som om man är tillbaka i tiden då det faktiskt hände på riktigt. Musiken, dem gammaldagsa soundet och känslan som dem fått fram i filmen är helt otrolig och man sitter som klistrad genom hela filmen. Jag har aldrig varit något fan av Johnny Cash men man behövde inte vara det för att bli helt förälskad i musiken och i honom. Se den, bara se den!

The Uninvited

Skräck från 2009 med Emily Browning, Elizabeth Banks och Arielle Kebbel med flera i huvudrollerna. Filmen är en remake på den koreanska filmen "A Tale of Two Sisters" från 2003.
 
Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus på grund av mammans död. Hemma återförenas hon med sin älskade syster, men möts också av en distanstagande pappa samt hans nya fru som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever.
 
Den här filmen var ganska bra, den var spännande och enligt mig ganska oförutsägbar. Jag gillade speciellt tvisten på slutet, men jag ska inte avslöa för mycket för er som kasnke vill se den. Den var inte sådär jätteläskig vilket jag tycker är positivt eftersom jag egentligen inte är så mycket för skräckfilmer. Jag tycker även att skådespelarna gör ett bra jobb, speciellt Emily Browning som spelar sin roll rikigt bra. 
 

Kommande Film: The Bling Ring

 
Genre: Drama/Komedi
 
Skådespelare: Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga mf.
 
Releasedatum: Juni 2013
 
En grupp kändis-besatta tonåringar använder internet för att spåra kändisar för att kunna råna deras hus. Filmen är inspirerad av verkliga händelser.

Red Dawn

Action från 2012 med Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson och Adrianne Palick med flera i huvudrollerna. 
 
En stad i delstaten Washington vaknar till den surrealistiska synen av utländska fallskärmstrupper som landar i staden. USA har blivit invaderade och denna stad är deras första mål. Beslutna att slå tillbaka söker en grupp unga patrioter, under ledning av den återvändande soldaten Jed, tillflykt i den omgivande skogen där de tränar och organisera sig som en gerilla-grupp. Sedan slår de till mot fienden när de som minst anar det för att befria staden.
 
Den här filmen påminner lite om Tomorrow, When the War Began efterssom handlingen är ganska lika. Jag är egentligen inte så mycket för krigsfilmen men det här är en bra film med bra skådespelare och jag gillade den faktiskt, det är mycket action och sorg men även lite kärlek. Vart lite irriterad på hur den slutade dock, men ska inte avslöja för mycket.  
 

Kommande Serie: Bates Motel

Genre: Skräck
 
Skådespelare: Vera Farmiga och Freddie Highmore med flera
 
Premiär: 18 Mars (USA)
 
Kanal: A&E
 
Serien är inspirerad av Alfred Hitchcock's Psycho och kommer att handla om Norman Bates och hans mamma Norma. A&E skriver att serien har för avsikt att ge tittarna en förståelse för hur Norman Bates psyke utvecklades under hans barndom och tonår. Fans kommer att en mörk, förvridna bakgrundshistoria och kommer även få se hur Normans mamma hennes älskare skadade honom, och hjälpte till att skapa den mest kända motellägande seriemördaren i historien.

Vad vill ni se mer av på bloggen?

Rösta jättegärna nedan på vad ni vill se mer utav här på bloggen så att vi vet vad ni läsare vill ha och kan förbättra oss! Om ni klickar i annat, kommentera jättegärna vad det är ni vill ha mer av.
 
Vad vill ni se mer av?
  
pollcode.com free polls 

Love and Honor

Romantiskt drama från 2013 med Liam Hemsworth, Teresa Palmer och Aimee Teegarden med fler i huvudrollerna.
 
Under en permission lämnar Dalton och Mickey armén för att åka och hälsa på Daltons flickvän. Då händer det den kaxige Mickey allra minst hade väntat sig - han blir förälskad i en av hennes kompisar. Och plötsligt är han mitt i en kamp mellan kärleken och plikten.
 
Jag gillade den här filmen faktiskt, den har romantik, drama, lycka, sorg, allt som en film behöver för att falla mig i smaken. Den har lite Nicholas Sparks känsla över sig och jag älskar ju alla filmer som har gjorts på hans böcker så det var kanske inte så konstigt att jag gillade den här. Skådespelarna gjorde överlag ett bra jobb, några är dock bättre än andra. En bra film helt enkelt.
 


The First Time

Romantisk komedi från 2012 med Dyan O'Brien och Britt Robertson i huvudrollerna.
 
Dave, som går sista året i high school, tillbringar mestadelen av sin tid med att tråna efter en flicka han inte kan få. Aubrey går näst sista året i skolan och är en tjej med konstnärliga ambitioner som har en snygg pojkvän men som inte varken förstår henne eller bry sig. Även om de går i olika skolor, så träffas Dave och Aubrey på en fest när båda går ut för att få lite luft. En oskyldig konversation leder snart till något mer och under loppet av en helg så upptäcker Aubrey och Dave hur det är att bli kär för första gången.
 
Jag gillade den här filmen, den är en sådär härligt mysig feel good film. Det var nån gång som den kändes lite långsam men överlag så gillade jag både handlingen och skådespelarna som jag tyckte gjorde ett bra jobb. Det är en känsloladdad film som både är rolig och lite sorglig ibland, och efterssom jag som gillar känslosamma så tyckte jag om den.
 
 

'90210' läggs ned

CW har nu meddelat att den nuvarande säsongen (säsong 5) blir den sista av 90210. Det är sju avsnitt kvar och säsongsavslutningen koller att sändas i USA måndagen den 13 maj.
 
Jag är lite besviken måste jag säga, även om 90210 verkligen inte längre är så bra som den en gång var och jag håller med om att det är dags att avrunda så hade jag hoppats på en halvsäsong eller så till för at få ett ordentligt avslut. Jag hoppas att serieavslutningen inte gör mig allt för besviken. Det positiva är väl att detta ger rum till andra serier, så jag hoppas att det inte blir några fler tråkiga nyheter om serier som läggs  ned.
 

 
 
RSS 2.0