In time

Action/Sci-Fi film från 2011 med Amanda Seyfried, Justin Timberlake och Alex Pettyfer i rollerna.
 
I en framtid inte alltför avlägsen har tid blivit den nya valutan. Man har stängt av åldrandet vid 25års ålder och efter det måste man jobba för att få leva längre. När det kostar liv att åka buss, ringa och betala hyran så kan dem rika leva för evigt medan dem fattiga dör för att deras klocka räknat till noll. En man som blir falskt anklagad för mord försöker övervinna systemet medans han försöker rädda sig själv och sina anhöriga också. 
 
Riktigt bra, annorlunda och spännande film. Skådespelarna är riktigt bra och Justin gör sin roll otroligt trovärd och sorglig. Denna film är en tankeställare och känns lite som en protest mot dagens samhälle där pengar och utseende är allt. Den visar verkligen skillnaden mellan överklass och ghetto på ett riktigt intressant och beskrivande sätt. Filmen är lite komplicerad men om man vill ha en lite mörkare och djupare film som rekommenderar jag den verkligen!

Kommentarer
Tanja

Har sett den filmen 2 ggr. Det är en av mina favoritfilmer faktiskt! Så himla bra. Jag gillar lite sammhällskritiska filmer=)

Svar: Ja den är verkligen jättebra! Jag gillar också sånna filmer!mvh Sandra
themoviediaries.blogg.se

2012-09-04 @ 06:44:56
URL: http://tanjaselma.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback