Don't Be Afraid of the Dark

Den andra skräckfilmen jag såg igår var Don´t be afraid of the dark, en skräckfilm från 2010 med bland annat Katie Holmes och otroligt duktiga Bailee Madison i rollerna.

Blackwood Manor är ett gammalt förfallet men otroligt vackert hus med fantastiska trädgårdar där naturskildraren Emerson Blackwood brukade bo med sin son. Plötsligt en dag så försvinner sonen spårlöst och till slut även Emerson.

Ett sekel senare flyttar Sally in i huset medans hennes pappa och styvmamma renoverar det. Sally, som är deprimerad och inte tror någon älskar henne, utforskar husets alla vrår och när hon plötsligt hör röster från källaren som säger att dem vill vara hennes vänner så beslutar hon sig för att hjälpa sina nya vänner, men snart inser hon att dem inte riktigt anser att leka är samma sak som hon menar och snart är hela familjen i livsfara. Någonting grymt har släppt lös i huset, och det går inte att stoppa dem.

Riktigt bra film! Jag och min kompis satt som klistrade i soffan och det är inte ofta det blir så av en skräckfilm. Det är en film som kryper under huden på en och den är riktigt bra gjord! Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb och speciellt duktiga Bailee som borde få en oscar av sin insats. Det mesta är värt en femma på den här filmen, ljudeffekterna, ljussättningen, musiken, allt, förutom en sak, dem kunde gjort "monstrena" lite läskigare, det blir tyvärr en gnutta larvigt när dem är så små och råttliknande, skulle gjort ett större intryck om dem gjort dem lite mer skräckinjagande. Men det är en grymt bra skräckfilm som helt klart förtjänar sitt höga betyg! Se den, men inte ensam!

Jag hyrde filmen på voddler


Kommentarer
Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-04-02 @ 15:31:49
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/
My

nu har jag veckans blogg, anmäl dig vetja?

direktlänk till veckans blogg:http://mycorneliasofiakrave.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html#comment

2012-04-03 @ 13:55:22
URL: http://mycorneliasofiakrave.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback