The Vampire Diaries 3x11 "Our Town"

Igår kom ett nytt avsnitt av Vampire Diaries, riktigt bra var det som vanligt.

SPOILERVARNING!

Det är Carolines födelsedag och Elena, Bonnnie och Matt överaskar henne med en liten fest på ett ovanligt ställe. Damon och Stefan kommer inte överens om hur de ska handskas med Klaus och Stefan bestämmer sig för att riskera alla hans närmastes liv för att få övertaget. På ett founders-möte träffar Alaric återigen doktor Fell där hon har ett livligt bråk med sitt ex.

Somsagt så var avsnittet riktigt bra även om det inte var det bästa eller det mest spännande avsnittet. Man blir så bortskämt med att avsnitten är så jäkla bra så man har väldigt höga förväntningar när ett nytt avsnitt kommer.

Några saker som jag störde mig på var Klaus, som vanligt, han kan ju lixom gå och gräva ner sig nånstans. Vart så jäkla förbannad när han sa åt Tyler att bita Caroline och sen att han gjorde det gjorde ju att man vart förbannad på Tyler också, en karaktär som jag verkligen gillat. Allt är Klaus fel. Dumma Hybrid. Och när han kom hem till Caroline, creeepy var typ min tanke. Först frösöka döda henne sen kommer han o räddar livet på henne. Sätter sig på sängkanten och har lixom, herregud lixom.

Jag vill inte att Jeremy ska åka iväg, hoppas han kommer vara med ändå. Gillar inte att dom compelade honom att åka iväg.

Efter förra veckan efterlängtade kyss mellan Damon och Elena kan man ju inte mer än hoppas hoppas påa tt det blir dom två på riktigt snart. Båda älskar ju varandra, vad fan väntar dom på lixom. Kom igen!

Kommentarer
Filmer & Serier

Avsnittet fick mig att tänka på en sak. Kanske blir det Caroline och Klaus i fortsättningen? Det kändes lite så när de satt på sängen och särskillt nu när Taylor inte finns i bilden längre.

2012-01-14 @ 16:46:55
URL: http://filmerochserier.wordpress.com

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback