Fun Facts: How I Met Your Mother

1. Karaktären Barney Stinson är döpt efter en heroin langare från boken 'LA Confidential' av James Ellroy.
 
2. I serien ska Lily, Ted och Marshall alla ska vara lika gamla, men i verkligheten så är Josh Radnor (Ted) och Alyson Hannigan (Lily) 6 år äldre än Jason Segel (Marshall).
 
3. Cobie Smulders är precis som sin karaktär Robin från Vancouver.
 
4. Alyson Hannigan var gravid under stora delar av inspeningen av säsong 4 men efersom producenterna inte ville att Lily skulle vara gravid så använde man sig av olika "TV tricks" för att föröka gömma magen. I avsnittet The Possimpible så får vi dock se Alysons gravida mage när hon ska ha vunnit en korvätartävling.
 
5. I samband med detta fick producenterna även reda på att Colibe Smulders var gravid och hade nu fullt upp med att gömma två gravidmagar i serien. 
 
6. Flera av skådespelarnas livsparterners har kunnat setts i serien. Bland anant så spelas Lily's ex Scooter i serien av Neil Patrick Harris' man David Burtka och Alyson Hannigans man Alexis Denisof spelar ingen mindre än Robins kollega Sandy Rivers.Vi kan även se Colbie Smulders man Taran Killam i flera avsnitt som Gary Blauman.
 
7. I serien så får man aldrig veta vad Barney faktiskt jobbar med, varje gång någon frågar så svarar han bara 'Please'!
 
8. Alla Lyndsy Fonseca och David Henrie's (Ted's barn) scener spelades in under första säsongen så att de skulle vara i samma ålder under hela serien. De spelade även in en scen till seriens kommande avslutande avsnitt.
 
9. I ett avsnitt i säsong 7 så kan man se 'Conan OBrien i bakgrunden på MacLaren's Pub.
 
10. Från början var det meningen att Marshall skulle vara hypokondriker, men detta togs bort. 
 

Kommentarer
Sara - Ensamstående mamma

Och Neil Patrick Harris (Barney Stinson) är homosexuell i verkligheten och lever med en man sen många år tillbaka - som han dessutom har barn med :) Det kan man inte tro om man bara ser på hans karaktär i serien.. :)

Svar: Det har du så rätt i :) Valde dock att inte skriva det då jag tänkte att de flesta nog redan visste om det :)
themoviediaries.blogg.se

2013-04-01 @ 18:32:02
URL: http://dolphin.blogg.se

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback