MAMA

Skräck från 2013 med bland andra Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier och Isabelle Nélisse i rollerna.
 
Jeffrey (Coster-Waldau) pappa till Victoria (Charpentier) och Lilly (Nélisse) får väldigt bråttom hemifrån en dag, i panik tar han med sig barnen och åker iväg, det ända han säger till barnen när dom frågar vart mamma är, är att hon inte mår bra. Jeffrey får sladd på bilen och åker ner i skogen. De lyckas överleva och hittar en övergiven stuga. Det dom inte vet är att det finns någonting mer där. När pappan försöker skjuta Victoria så hindras han av någonting och försvinner. Victoria och Lilly blir nu ensamma kvar där.
Efter 5 års letande efter barnen av Jeffreys bror Lucas (Coster-Waldau) hittar man dom i stugan, undernärda och vilda. De adopteras av Lucas och Annabel (Chastain). Victoria och Lilly flyttar in men är det bara de två? 
 
Det här är vad jag skulle vilja kalla en riktigt bra skräckis! Jag satt på helspänn hela tiden och ville nästan inte se klart den, håret på armarna reste sig.
Man blev nästan direkt rädd och sen höll det i sig hela filmen ut. Skådespelet var riktigt bra. Det ända jag skulle kunna klaga på är att specialeffekterna hade kunnat gjorts bättre. En liten detalj till som störde mig är att det ser ut som att det alltid är ljust ute när man ser fönstren men det påverkade ändå inte själva filmen, jag tänkte mest på det i efterhand. Det absolut bästa med filmen var barnens skådespelarinsatts. Handlingen i filmen var också bra, den höll måttet för en skräckfilm. Vill man bli riktigt rädd ska man verkligen gå och se MAMA.
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback