Berättelsen om Pi

Berättelsen om Pi, eller Life of Pi som som den egentligen heter, är en äventyrs/Drama film från 2012 med Suraj Sharma i huvudrollen. Baserad på Yann Martels bok med samma namn.
 
Pi är en ung man som bor med sin familj i Indien där hans familj bland annat äger en djurpark. När familjen beslutar att flytta djurparken så tar dem allt dem äger och kliver på färjan som ska ta dem på nya äventyr i ett helt annat land. Men allt blir inte som planerat, under en stormig natt så skjunker skeppet till havets botten och Pi blir den enda överlevande människan. Nu måste han hålla sig levande i sin ensamhet i en livbåt på Stilla havet, men han är inte helt ensam, med sig har han den inte så vänliga bengaliska tigern Richard Parker. Tillsammans ger dem sig ut på ett äventyr som ingen någonsin kan drömma om.
 
Otroligt vacker film, jag satt med gåshud för den är så fantastiskt välgjord, vacker, spännande och helt fantastisk. Den har allt, sorg, humor, spänning och man sitter som hypnotiserad av filmens alla effekter och färger. Skådespelarna gör ett riktigt bra jobb även fast det inte är några stora namn i rollistan. Den blir lite långrandig i mitten, men man sitter ändå helt fängslad av hur välgjord den är så det gör ingenting, man bara njuter av denna makalösa film. Se den, det är allt jag kan avsluta med, helst i 3D.
 
Filmen kommer ut på Dvd och Blu-Ray den 24 April 2013.
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback