Veckans Kändis - Emma Roberts

 
 
The Art of Getting By (2011) - Freddie Highmore spelar huvudrollen i denna kärleksfullt berättade regidebut om ensamvargen George och hans sista gymnasieår, dit han lyckats ta sig utan egentligt engagemang i läxor och arbete. Han träffar Sally och lär henne konsten att göra så lite som möjligt, medan hon försöker hjälpa honom att få kontakt med omvärlden.
 
Söt och charmig indie film men som tyvärr inte är så särskilt orginell. Både Freddie Highmore och Emma Roberts är jättebra i sina roller dock, vilket höjer betyget en aning.
 
 
 
Twelve (2010)Det är skollov på Manhattans Upper East Side och stans elitelever har gott om pengar att göra av med och gott om tid att slösa bort. White Mike är en avhoppare som nu ägnar sig åt att förse studenterna med droger. Samtidigt som han sörjer sin mors död och kämpar mot sin oförmåga att uttrycka vad han känner för Molly, blir hans kusin brutalt mördad och hans bäste vän arresteras för dådet.
 
Måste säga att den här typen av filmer inte riktigt är min grej, jag gillade den inte särskilt mycket och om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg den så värst bra heller. Men det är väl en helt okej thriller, somsagt dock inte så minnesvärd.
 
 
 
The Winning Season (2009)Den avdankade skolbasketspelaren Bill måste komma över sin förkärlek till alkohol, sin manschauvinistiska attityd mot kvinnor och sin överutvecklade machoinstinkt för att bli tränare och ge ett hopplöst tjejlag i basket chansen att vinna säsongen.
 
Den här filmen gillar jag och jag har faktiskt sett om den ett antal gånger, inte den bästa men helt klart sevärd. Bra skådespelare, en bra historia och ett fint budskap. 
 
 
 
Lymelife (2008) Lymelife är berättelsen om den 15-årige Scotts uppväxt i förorterna på Long Island. Medan Scott är upptagen med sin allra första kärlek, ser han sina föräldrars och grannarnas relationer sakta brytas ner när de försöker hänga med i förväntningarna och tidsandan under 70-talet.
 
 Den här har sina stunder där den är ganska bra, men överlag så håller den tyvärr inte för mig. En ganska tråkig historia om förorten och hur alla verkar ha problem, inte känns den så meningsfull heller, tyvärr. 
 
 
 
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback