Veckans Kändis - Jennifer Lawrence
The Poker House (2008) - Filmen handlar om Agnes som bor tillsammans med sin alkoholiserade och nerdrogade mamma och två småsystrar. Hennes enda faderfigur är mammans hallik och varje dag är en kamp för att överleva.

Det här är en riktigt hemsk film som är baserad på det verkliga livet för skådespelerskan Lori Petty. Själva historian är hjärtskärande men visar även styrkan en människa kan ha. Skådespelanrna gör ett jättebra jobb och man känner en slags medlidande med karaktärerna.


The Burning Plain (2008) - Filmen följer flera personer separerade av tid och rum. Sylvia, en kvinna som går igenom en känslomässig resa för att försöka befria sig från sitt förflutna. Mariana och Satiago, två tonåringar som försöker pussla ihop de trasiga liv som deras föräldrar lämnade bakom sig. Maria, en liten flicka som ger sig ut på en resa över mexikasnka gränsen för att hjälpa sina föräldrar att hitta försoning, förlåtelse och kärlek, och Gina och Nick, som båda är gifta men har en intensiv och hemlig affär med varandra.

På vissa håll kan den här filmen kännas lite lång, men när man i slutet får svar på alla frågor och när man tänker tillbaka på den så inser man att det är en fin historia som båda är djup och gripande.


Winter's Bone (2010) - En ung kvinna i Ozarkbergen måste ta sig igenom den farliga sociala terrängen när hon måste leta reda på sin knarklangare till pappa samtidigt som hon försöker ta hand om sin sjuka mamma och sina småsyskon.

Den här filmen kunde ha varit bättre, om det hade hänt lite mer. Den är lite lång på sina håll men jag gillar den ändå som helhet.

Här kan ni läsa Sandras recension på filmen.


The Hunger Games (2012) - Filmen utspelar sig i framtiden där Huvudstaden väljer en tjej och en kille från de tolv distrikten för att tävla till döden i Hungerspelen.

Ingen har väl missat den här filmen. Själv har jag sett den två gånger på bio. Riktigt bra film helt i min smak, så alla som inte redan har sett den, se den!


Här kan ni läsa Sandras recension på filmen.Kommentarer
Y U U K O 夕 子

Jag har också sett den två gånger. Nästan bättre andra gågnen ;)

2012-04-01 @ 17:21:37
URL: http://yuuko.blogg.se/
Sara - Ensamstående mamma

Åh, den där Poke House måste jag se.. Verkar vara en film i min smak :)

2012-04-01 @ 18:32:42
URL: http://dolphin.blogg.se/

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback