Veckans kändis - Alex Pettyfer

I am number four (2011) - John är den fjärde, den fjärde utomjordingen som sänds till jorden för att försöka överleva när hans hemplanet attackeras. Dem var nio, tre är döda, John är på tur. Han måste behålla sin anonymitet för att rädda sitt och många andras liv från dem som så gärna vill se han död. Men livet är inte så lätt när man aldrig får ett ställe att kalla sitt hem, och speciellt svårt blir det när man hittar kärleken.
 
Riktigt bra film! Unik handling, riktigt bra skådespelare och den är bra gjord! Den är spännande, rolig och precis som en action/thriller ska vara. Här ser man också hur duktig Alex Pettyfer är, han går verkligen in i rollen och blir ett med John Smith. 
 
 
 
Beastly (2011) - Kyle Kingstom är snygg, populär och självkär. Han är otrevlig mot dem som inte är lika lyckade som han och han visar inte respekt för någon. En dag går hans skämt och attityd för långt och han får en förbannelse kastad över sig som inte kommer hävas om han inte hittar någon som kan älska honom för hans insida istället för hans utseende. En kväll skyddar han en skolkamrat från ett gäng som vill skada henne och tar henne under hans beskydd tills hennes pappa kan få ordning på sitt liv igen. Han faller för tjejen, men hur ska hon kunna känna detsamma med hans förbannelse? Hur ska han få henne att älska honom innan det är för sent?
 
Filmen som verkligen fick mig att upptäcka Alex ordentligt, innan hade jag bara sett honom i Wild Child (kommer skriva om den senare) men det var riktigt kul att se honom i en huvudroll. Det här är en ultimat ungdomsfilm och jag älskar den. Det är en nytolkning av Skönheten och odjuret och även fast den kanske inte är jättebra gjord på alla plan så är den underhållande och helt klart sevärd. En lätt film som man kan se om man inte vill koncentrera sig så mycket.
 
 
Tormented (2009) - Darret Mullet var mobbad, utstött och deprimerad när han till slut tog självmord. Efter hans död bestämmer han sig för att hemsöka dem som gjorde han illa, och döda dem, en efter en. Hela skolan sätts i skräck när dem försöker fly från sitt öde, men hur ska dem kunna fly från någon eller döda någon, som redan är död?
 
Absurd film som mer är en dålig komedi än en skräckfilm. Dåligt gjord, dålig handling och dåliga skådespelare. En riktigt B- film men om ni vill se någonting roligt så kan ni ju alltid ge den en chans, men förvänta er ingen höjdarfilm.
 
 
Wild Child (2008) - Poppy Moore är 16år, rik och självupptagen när hon går för långt och blir skickad till England för att gå en internatskola för att få ordning på sig själv igen. För Poppy är det här det värsta som någonsin hänt henne och hon gör allt för att komma därifrån. Men frågan är om hon kommer ändra sig när hon väl lyckas.
 
Första filmen jag såg Alex i, och det är synd att han inte har en större roll för hans karaktär är helt klart min favorit i hela filmen. Överlag är filmen en typsisk tonårsfilm, lätt humor, romantik och sorgliga inslag, men den är riktigt bra och jag har sett den mängder av gånger. Passar utmärkt när man inte vill se något tungt utan någonting som alltid får en på bra humör.
 
 
Förra veckan var vi också och såg Magic Mike i samarbete med Nonstop Entertainment där Alex Pettyfer har en av huvudrollerna, ni kan läsa vår åsikt om filmen här. 
 
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« Blogg



Spara uppgifter?


Trackback