The woman

Rysare från 2011 med Pollyanna McIntosh i rollen som The woman.
 
Hon är helt ensam kvar efter att hennes sista släkting blivit mördad. Hon är allvarligt skadad och vem som helst i hennes situation skulle leta efter hjälp, men hon är inte som vem som helst. Hon är den sista överlevanden i en klan och hon är ociviliserad, skygg, och extremt farlig.
 
In i bilden kommer Cleek, en jägare som får syn på kvinnan och bestämmer sig för att "hjälpa" henne, på sitt egna lilla sätt. Hans projekt sätter alla i livsfara och frågan är vem som är farligast, han själv eller kvinnan i källaren?
 
Jag tyckte den här filmen verkade spännande när jag läste om den, oj så fel jag hade. För det första är dem flesta skådespelarna usla, den enda som verkar ha lite skådespelartalang är just Pollyanna McIntosh, dem andra verkar ha hittats på Burger King eller liknande. För det andra, det tog en timme och tjugo minuter innan det ens hände någonting, och när det gjorde det var det så larvigt, dåligt gjort och absurt att jag skrattade istället för att tycka att det var spännande. En riktig skitfilm helt enkelt. Den får en stjärna endast tack vare Pollyannas insats.



Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« Blogg



Spara uppgifter?


Trackback