Save the Last Dance

Amerikanskt drama från 2001 med Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington, Bianca Lawson med flera.
 
Sara drömmer om att bli en ballerina men när hennes mamma plötsligt dör vänds hela hennes värld upp och ner och hon bestämmer sig för att ballett tillhör hennes förflutna. Hon flyttar in hos sin pappa på andra sidan stan i ett område där det bor övervägande mörkhyade. Hon börjar en ny skola där hon är en av väldigt få vita eleverna. Hon blir vän med Chenille och även hennes bor Derek. Vilket snart utvecklas till mer än bara vänskap.
 
En helt okej film, defenitivt inte den bästa jag sett men ändå sevärd. Skådespelarna gör ett medelmåttigt jobb, vissa är bättre än andra förståss men ingen är sådör riktigt bra heller. Vart lite förvånad när jag såg att Bianca Lawson var med i filmen och ännu mer förvånad över att det inte ser ut som att hon åldrats alls på tio år. Gillade inte henne i Vampire Diaries och ännu mindre i Pretty Little Liars där jag bara störde mig på hennes karaktär. Men för att gå tillbaka till filmen så kan ajg rekomendera den till de som gillar romantiska draman men förvänta dig inte något superbra.
 

Greys Anatomy 9x01 "Going, Going, Gone"

Bättre sent än aldrig, tänkte dela med mig av mina tankar kring säsongsstarten av Greys Anatomy som började i fredags.
 
SPOILERS!
 
Vet inte ens var jag ska börja, som tur är har jag hunnit smälta avsnittet lite nu då jag var en enda röra efter att det var slut. Det har kommit riktigt många sorgliga avsnitt av Greys förrut men det här tar nog nästan priset, at Mark dö hade jag ingen aning om innan eftersom jag hållt mig borta ffrån spoilers och annat. Jag visstge naturligtvis efter säsongsavslutningen att han var i dåligt skick. Jag jag hoppades ändå med hela mitt hjärta att de skulle låta honom leva. Men sån tur hade inte jag. Vilket resulterade i massvis med tårar när jag förstod att han verkligen var borta. Mark var definitivt en av mina favoritkaraktärer och tiden han och Lexie var tillsammans så var dom mitt favoritpar.
 
Trodde även ett bra tag att även Arizona var död men det visade ju sig tack och lov att det inte var så. Det har ju inte blivit så bra om de hade lämnat Callie ensam att ta hand om Sophia. Längtar efter nästa avsnitt där man kommer få se vad som verkligen hände där ute i skogen. Är särksilt nyfiken över vad som hände med Arizonas ben.
 
En glad överaskning (som jag i och för sig hade läst om men helt glömt bort) var att Tina Majorino som spelade Mac i Versonica Mars har fått en roll i serien. Vet dock inte om det är en gästroll eller om hon kommer att vara kvar. Så det var ett riktigt känslosamt avsnitt vilket i och för sig dde flesta Greys avsnitten är men ändå. Ska bli spännande och se vad som händer den här säsongen.
 

Kommande Film - Identity Thief

 
Genre: Komedi
 
Skådespelare: Jason Bateman, Melissa McCarthy med flera.
 
Releasedatum: 15 Mars 2013
 
Diana är en shoppingdrottning som lever lyxliv och köper allt som kommer i hennes väg. Det finns bara ett problem: ID-kortet hon använder för att finansiera sitt shoppingberoende bär namnet Sandy Bigelow Patterson, vilket tillhör en man som bor på andra sidan USA. Patterson påbörjar en 3000 mils bilresa för att konfrontera kvinnan med frikort till hela hans liv, men att få sitt namn tillbaka visar sig inte vara så enkelt.
 
Verkar som en riktigt rolig film och eftersom den har samma regissör som Horrible Bosses som år riktigt kul så kan det här nog bli en bra film. Jason Bateman är väl lite sådär, kan tycka att han är rolig i vissa filmer men långt ifrån alla roller han gjort har iponerat på mig. Melissa McCarthy gjorde ett riktigt bra jobb i Bridesmaids och jag ser fram emot att se henne i den här filmen.
 

Ny Serie: Partners

Igår hade serien Partners premiär så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina tankar kring den nya komediserien.
 
Serien handlar om Joe och Louis som har varit vänner sedan barnsben. Nu är de båda akitekter och har precis startat ett företag tillsammans. Joe har en flickvän och Louis har en pojkvän som måste acceptera att även Joe och Louis är ett par.
 
Inte det bästa pilotavsnittet jag sett men det är defenitivt en serie som jag kommer att ge en chans. Skådespelarna gör ett bra jobb och sjävla storyn är mycket bra. Måga serier börjar dock starkt och blir snart sämre, vi får hoppas att detta inte är en sån serie. Vi får helt enkelt vänta och se.
 
 
 
 
 
 
 

Allt för min syster

Drama från 2009 med Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alex Baldwin mfl. i rollerna. Filmen är baserad på boken av Jodi Picoult med samma namn.
 
Vad skulle du göra om du inte hade kontroll över din egen kropp? Om du var född för att någon annan skulle överleva? Anna Fitzgerald vet precis hur det känns. Hon är skapad av en enda anledning, för att vara donator till sin cancersjuka storasyster Kate. Anna har tröttnat på att leva sitt liv på sjukhus när det inte ens är hon som är sjuk och hon bestämmer sig för kämpa för sin rätt att fatta egna beslut. Hon kontaktar en advokat som ska hjälpa henne och tillsammans försöker dem vinna över Annas föräldrar. Men om hon vinner kampen över sin egen kropp så kanske hon förlorar sin familj? Eller är det kanske inte kampen om sin egen kropp hon verkligen kämpar för?
 
Fantastisk film som jag sett många gånger och som kräver många näsdukar nära till hands. En otroligt svår historia och samtidigt som man lider med Anna och tycker att hennes föräldrar gör fel så sitter man samtidigt och tänker på att om hon vägrar kanske hennes syster dör och är det värt att offra henne för att få bestämma själv? Filmen är otroligt välgjord, Abigail Breslin är en otroligt duktig skådespelerska för att vara så ung och även i den här filmen är hon helt fantastisk. Filmen har många tårfyllda delar men också delar där man måste le genom gråten för den är stundvis så himla vacker. Den är sorglig, rolig, spännande, nagelbitande, ja den här filmen har allt. Så om ni känner för ett riktigt bra drama, se Allt för min syster, jag tror inte ni kommer ångra er. 

Apornas planet (R)evolution

Sci-Fi/Action film från 2011 med Andy Serkis i rollen som Caesar, en minst sagt unik apa. James Franco, Tom Felton och Christopher Gordon har medverkar också i filmen.
 
På jakten efter ett botemedel mot alzheimers framställs ett preparat som inte bara ska bota den grymma sjukdomen utan som också kan öka intelligensen på användaren. Preparatet testas på schimpanser och dem verkar ha lyckats med det omöjliga. Men någonting går fel och schimpansen dem testat preparatet på blir otroligt aggresiv och dem tvingas avliva henne och alla dem andra aporna. Vad dem inte visste var att det inte var preparatets fel att hon blev aggresiv, hon hade i hemlighet fött en unge och ville skydda den.
 
Will Rodman, som varit hjärnan bakom preparatet kan inte avliva den lilla schimpansen utan beslutar att ta med den hem till sig. Det visar sig snart att apan, som han döper till Caesar, fått preparatet i generna och utvecklas snabbt och blir snart smartare än många människor, och han gillar inte hur människorna använder sig intelligens. Detta blir början på en kamp om vilken art som egentligen är planetens härskare.
 
Jag hade inte jättestora förväntningar på den här filmen men den var lite bättre än vad jag trott. Det är en bra handling, spännande, gripande och man vet inte om man tycker att Will gör rätt eller fel och man sitter och har ett dilemma med sig själv för man vet inte vad man ska tycka. Skådespelarna gör ett jättebra jobb. Jag visste inte att det var någon som "var apan", utan jag trodde den var helt datagjord men Andy Serkis har gjort ett grymt jobb som lyckats lura mig helt. Filmen är riktigt välgjord, till exempel Caesar som bebis är så bedårande söt att man nästan tror att han är äkta, mitt hjärta smälte på en gång och jag skulle inte tacka nej till en liten schimpansbebis efter att ha sett den här filmen. Tyvärr så är filmen lite småseg i mitten, det blir mycket blabla och sånt tycker jag drar ner betyget lite. Men på slutet börjar det hända saker igen och gör att man inte hinner tappa intresset helt. Helt klart en välgjord och sevärd film, men kanske inte en personlig favorit.
 

Seriestarter Vecka 39

Nu börjar serierna sakta men säkert dra igång igen vilket jag tycker är väldigt roligt. För att ingen ska missa när några viktiga datum så tänkte jag att jag skriver en lista över vilka serier som har säsongspremiär den här veckan, sen en ny nästa vecka och så vidare. 
 
Dagarna är när vi kan se dom här i Sverige, alltså en dag efter det att de har premiär i USA.
 
Måndag: Downton Abbey
 
Tisdag: Castle, Revolution, Hawaii Five-0, How I Met Your Mother, Partners - NY
 
Onsdag: New Girl, NCIS, Sons of Anarchy, Go On
 
Torsdag: Criminal Minds, CSI, Guys With Kids - NY
 
Fredag: The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Greys Anatomy, Person of Intrest
 
Lördag: Fringe
 
Söndag: Merlin
 
 
 

Johnny Depp - Edward Scissorhands

Romantiskt drama av Tim Burton från 1990 med Johnny Depp och Winona Ryder i huvudrollerna.
 
Högst upp på kullen, i det stora, till synes övergivna huset bodde en ensam uppfinnare och hans senaste skapelse Edward. Uppfinnaren dog olyckligtvis innan han hann slutföra sitt projekt.
 
Flera år senare så åker Peg upp till huset för att se om det är någon där som vill köpa lite av hennes smink. Hon finner huset övergivet av människor men i vindsrummet hittar hon någonting i hörnet, uppfinnarens skapelse Edward, en man med saxar till händerna.
 
Peg tycker synd om Edward och beslutar sig för att ta med honom hem till sig, vilket är lättare sagt än gjort eftersom Edward aldrig varit ute i civilisationen förut och blir skrämd av minsta lilla. Nu måste Edward lära sig hur livet egentligen ska levas. Edward Scissorhands är den färggranna historien om en uppfinning som inte slutfördes.
 
Den som inte sett den här filmen, skäms på er! Det var när jag såg den här filmen som jag verkligen fick upp ögonen för hur fantastisk skådespelare Johnny Depp verkligen är. Det är en underbar film som både är sorglig, spännande och rolig och den är otroligt välgjord och i sann Tim Burton anda med dess färgsättning och soundtracket. Den har några år på nacken men den kommer alltid vara en av dem mest underbara filmerna jag sett. Kemin, handlingen, ja allt i den här filmen är i toppklass och om jag får välja en film att se nu i höstmörkret under en film så blir det Edward Scissorhands, den gör mig aldrig besviken.

Wedding Crashers

Idag 21.00 på tv11 visas Wedding Crashers, en komedi från 2005 med bland annat Vince Vaughn och Owen Wilson i rollerna. 
 
John och Jeremy är två ungkarlar med en ganska unik sak gemensamt, dem älskar att våldgästa bröllop för att hitta tjejer. Dem lyckas komma in på årets största socitetsbröllop och siktar in siktena på Claire och Gloria som är brudtärnor. Det som bara skulle vara en flört blir mer för John när han faller för Claire och bestämmer sig för att få det att försöka fungera med henne. Med sig drar han Jeremy och tillsammans försöker dem få Claire att falla för John, samtidigt som dem försöker hålla sanningen gömd och samtidigt som dem försöker överleva Claires konstiga familj. 
 
Jag var på bio på den här 2005 och för några år sen fick den också flytta in i min filmsamling. Det är inte den bästa filmen som någonsin gjorts men den är helt klart sevärd. Vince och Owen är riktigt roliga i sina roller och också Rachel McAdams som spelar Claire gör sin roll riktigt bra. Filmen har riktigt roliga stunder, i bland lite halvlarviga men så är det ofta i sånna här filmer. Men den är underhållande, välgjord och om man vill se en lätt komedi en måndagskväll, se den här, den är värd det.

The Collection

(Jag hittade ingen bättre trailer som gick att ladda upp, men spola fram till 0.13, då börjar trailern) 
 
Genre: Skräck
 
Skådespelare: Christopher McDonald, Josh Stewart mfl.
 
Releasedatum: 30 November 2012 (USA)
 
Detta är fortsättningen på den kända filmen The Collector.
 
En kille lyckas på något sätt fly från en fällofylld fest där någon tillfångatar vackra Elena och gör henne till en del i dennes udda samling. Istället för att få vila ut sig på sjukhus så blir killen tvingad av Elenas rika pappa att hjälpa till att hitta hans dotter till varje pris. Han tvingas in i "samlarens" lager på jakt efter Elena, frågan är om någon av dem kommer ut igen.
 
Jag såg The Collector för ett tag sen (recension här) och jag tyckte den var relativt bra så jag måste se den här när den kommer. Den verkar inte lika bra som föregångaren, vilket uppföljare sällan är, men jag ska absolut ge den en chans och jag hoppas bli överraskad.

Dumma mig

Dumma mig, eller Despicable Me som den heter på orginalspråket, är en animerad komedi film från 2010 med röster av Steve Carell, Russel Brand och Julie Andrews.
 
I det svarta huset i det idylliska villaområdet bor Gru, en avdankad skurk som planerar sin livs största kupp, han ska sno månen! Men när han nekas ett lån på banken som skulle hjälpa honom att nå sin dröm så måste han komma på en ny plan för att sätta sina onskefulla planer till verket. Hans planer tar en oväntad vändning när han inser att vägen han måste gå inkluderar det han fruktar mest i hela världen, barn. Tillsammans med hans tre nyadopterade döttrar försöker han till alla pris uppfylla sina drömmar så snabbt som möjligt för att sedan kunna skicka tillbaka dem till barnhemmet. Men kanske kan Margo, Edith och Agnes göra till och med Gru till en mjukis?
 
Helt fantastisk film som jag och Bea såg när den kom ut och vi går fortfarande och citerar scener ur den och pratar om hur underbar den är. I går såg vi den igen och jag bestämde mig för att jag måste skriva en recension om den så att jag kan tipsa andra om den. Filmen är ju riktad mot barn, det är ganska självklart, men den är minst lika underhållande för vuxna! Filmen är utgullig, jätterolig och man kan inte låta bli att bli glad när man ser den. Den är välgjord och inte lika överlarvig som jag tycker att "barnfilmer" nu för tiden ofta är. Handligen är ursöt, den är lite förutsägbar men när det kommer till den här sortens filmer så är det bara charmigt, historien om tuffa Gus och dem söta flickorna är bara så otroligt gullig så man sitter med ett stort leende hela filmen igenom. Det är en underbar film som man kan se både med kompisarna och med familjen. En film för alla!

Wrath of the Titans

Action från 2012 med bl.a Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes och Rosamund Pike i huvudrollerna.
 
Persius son av Zeus försöker leva ett normalt liv med sin ende son.
Det utbryter ett krig och gudarna börjar tappa sina krafter eftersom att ingen ber till dom längre. Dom stora titanerna kommer loss för att förgöra världen. Zeus blir förådd och tillfångatagen av Hades och Ares (zeus andra son) och dom skall tillsammans släppa lös den stora och mäktiga Kronos fader till gudarna. Persius måste nu försöka rädda zeus och världen, till sin hjälp måste han ha det ända som kan döda Kronos "The spear of Triam" som består av Poseidons treudd, Hades "högaffel", och Zeus åskvigg men den besitter Ares.
 
Dom som har sett den första filmen "Clash of the Titans" och som funderar på att se den här tycker jag ska se den med samma inställning som man brukar ha till uppföljare, vara inställd på att den är sämre. Jag blev besviken inte på grund av alla effekter, dom var lika bra som i den första utan av handlingen och karaktärerna. Jag ska inte säga för mycket men den som gjorde mig mest besviken var Hades och ni kommer förstå varför när ni ser filmen. Men i det stora hela så var den hyffsad, som sagt effekterna var bra och den som gillar action gillar förmodligen den här filmen.
 

The Movie Diaries välkomnar en ny bloggerska!

Eftersom det är lite dåligt med inlägg just nu så har vi på The Movie Diaries bestämt oss för att ta in en hjälpande hand. Det nyaste tillskottet till våran blogg heter Emelie och hon kommer att hjälpa oss att få upp lite fler inlägg här på bloggen.
 
Vi ser fram emot att samarbeta med henne och vi hoppas att ni kommer att uppskatta henne lika mycket som vi gör.
 
The Movie Diaries

Mega Piranha

Skräckfilm från 2010 med Paul Logan i huvudrollen.

Specialagenten Jason Fitch får ett uppdrag i Venezuela där USA:s ambassadör tror att terrorister hotar landet då flera båtar blivit attackerade och både båtarna och människorna har försvunnit spårlöst, allt förutom vissa delar av dem. Det visar sig att landet är hotat, men inte av terrorister utan någonting mycket värre, och dem anfaller i grupper som bara blir större och större. Nu måste Jason och hans kollegor stoppa dem innan det är för sent och dem tar över hela landet, om inte hela världen.
 
Att jag ens ser sånna här filmer är pinsamt, men än en gång så fick min pappa välja film och då blir det ofta så här. Det är en B-film, helt klart, men i jämnförelse med många andra liknande filmer så är skådespelarna lite bättre i den här, det är inte så att man vill gråta för att dem är så dåliga i alla fall. Handlingen, är överlag skrattretande men jag gillar att det inte är samma "dem har varit begravda i en underjordisk ficka i hundra år och nu ska dem hämnas" som det ofta är i sånna här filmer så där har dem gjort den lite mer unik. Men det är en skitfilm, pirajor som attackerar hus är inte spännande, det är larvigt, dåligt gjort och jag satt och gapskratta flera gånger för att den är så dåligt gjord. Så om ni inte vill se en film med bra handling, bra effekter och bra skådespelare så kör på, Mega Piranha är en film för er!


What to Expect When You're Expecting

© Noble Entertainment
 
Komedi från 2012 med Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elisabeth Banks, Chase Crawford, Anna Kendrick med flera.
 
I den här filmen får vi följa med fem par och deras väg in i föräldraskapet, en resa fylld av glädje, lycka, oväntade vändningar, sorg, vånda och allmänt kaos.
 
Hade väldigt höga förväntningar på den här filmen då jag verkligen gillar ensamble filmer, men jag kanske hade lite för höga förväntningar. Det är en riktigt bra film men jag vart ändå lite smått besviken. Skådespelarna gör dock ett utmärkt jobb och filmen håller hög kavitet igenom, men det var själva storyn som jag tyckte kunde ha varit lite annorlunda. Men somsagt, helt klart en bra film som jag rekomenderar.
 
 
(Premiär den 26 September)

CW och McG gör en ny version av "Alice i Underladet"

Den amerikanska kanalen The CW och regissören och producenten McG (Joseph McGinty Nichol) håller just nu på att utveckla en TV serie version av den klassiska sagan om Alice.
 
Pojektet beskrivs som en modern nyframställning av Alice i Underlandet och kommer att handla om en ung kvinnlig detektiv i dagens Los Angeles som upptäcker en ny värld som existerar under ytan av denna ultra moderna stad.
 
McG kommer att vara produktionsledare tillsammans med sin kollega Peter Johnson, Chad Hodge som skapade NBC's kortlivade "The Playboy Club" kommer att skriva projektet. McG är produktionsledare för serier som "Supernatural" och "Nikita" som även dom visas på The CW.
 
Källa

Thirteen Ghosts

Skräckfilm från 2001 med Shannon Elizabeth, F. Murray Abraham, Tony Shalhoub och Matthew Lillard i rollerna.
 
En familj vars hus brunnit ner ärver plötsligt ett hus av en farbror dem nästan aldrig hört talas om. Detta tar som som ett tecken på att allting kommer bli bättre från och med nu och tar emot huset med öppna armar. Men redan första dagen i huset märker dem att saker och ting inte står rätt till. Det kommer senare fram att deras avlägsna farbror hade en annorlunda hobby, att hitta och tillfångata vålnader, och dessa vålnader är placerade i deras hus, i deras källare. Plötsligt släpper en dem trodde var deras vän, lös vålnader och det som skulle bli deras början på ett bättre liv blir ett spel för att överleva. Hur stoppar man en mängd vålnader när man inte kan döda det som redan är dött?
 
Jag såg en bit av den här filmen 2001 när den gick på tv, jag var då 10 eller 11år och jag blev livrädd och efter att ha sett bara en kvart eller så, så hade jag mardrömmar jättelänge efter det. Jag har inte riktigt kunnat släppa den här filmen och hur jag än letade så hittade jag den inte eftersom jag inte visste någonting om den förutom att det var vålnader i källaren. Men! Min storbrors flickvän visste precis vilken jag menade när jag berättade om den och nu har jag äntligen sett hela den. Och min åsikt? Ja, jag kan ju förstå varför en 10åring fick mardrömmar, det är inte en film för småbarn, men, eftersom jag blivit lite äldre och mer eller mindre immun så kan jag säga att den är inte läskig, men fortfarande väldigt spännande och lite obehaglig. Det märks ju att det är en "gammal" film men den är fortfarande helt klart sevärd, handlingen känns unik och den är väldigt välgjort för att ha några år på nacken, så de den, helt klart en klassiker som man måste ha sett om man gillar skräckfilmer.



The woman

Rysare från 2011 med Pollyanna McIntosh i rollen som The woman.
 
Hon är helt ensam kvar efter att hennes sista släkting blivit mördad. Hon är allvarligt skadad och vem som helst i hennes situation skulle leta efter hjälp, men hon är inte som vem som helst. Hon är den sista överlevanden i en klan och hon är ociviliserad, skygg, och extremt farlig.
 
In i bilden kommer Cleek, en jägare som får syn på kvinnan och bestämmer sig för att "hjälpa" henne, på sitt egna lilla sätt. Hans projekt sätter alla i livsfara och frågan är vem som är farligast, han själv eller kvinnan i källaren?
 
Jag tyckte den här filmen verkade spännande när jag läste om den, oj så fel jag hade. För det första är dem flesta skådespelarna usla, den enda som verkar ha lite skådespelartalang är just Pollyanna McIntosh, dem andra verkar ha hittats på Burger King eller liknande. För det andra, det tog en timme och tjugo minuter innan det ens hände någonting, och när det gjorde det var det så larvigt, dåligt gjort och absurt att jag skrattade istället för att tycka att det var spännande. En riktig skitfilm helt enkelt. Den får en stjärna endast tack vare Pollyannas insats.



The Vow

Romantiskt drama från 2012 med Channing Tatum och Rachel McAdams i huvudrollerna. Filmen är inspirerad av sanna händelser.
 

Paige och Leo är ett ungt gift par som är upp över öronen förälskade i varandra och som planerar att skapa familj tillsammans när dem är med om en allvarlig bilolycka och Paige hamnar i koma. Leo undkommer med lindriga skador med när Paige till slut vaknar så känner hon inte igen sin egen make. Hon kommer inte ihåg någonting av sitt liv sen hon var en student och förlovad med en annan man, och i sitt sinne är hon fortfarande det. Nu måste Leo bestämma sig om han ska försöka få sin fru att komma ihåg honom, eller om han ska ge upp och låta henne leva livet som hon tror att hon lever. Hur länge kan man kämpa för kärleken?
 
Otroligt fin film, det är nästan lite Nicholas Sparks stuk över den, den har lite av samma magi och kemi mellan huvudpersonerna. Filmen är sorglig, tung men samtidigt så har den väldigt vackra och roliga scener som gör att man inte känner att det blir för mycket av det tunga. Skådespelarna gör ett jättebra jobb och filmen känns välgjord och handlingen känns fräsch. Men, jag trodde det skulle vara lite mer dram och tårar så det saknar jag lite, men helt klart en sevärd film som jag verkligen rekommenderar om man vill ha en mysig kväll i soffan

Spring Breakers

 
Såg på Aftonbladet att de hade lagt ut en video där dom pratar om och visar klipp från den nya filmen Spring Breakers med bland andra  Selena Gomez, Vanessa Hudgens och Ashley Benson i huvudrollerna. Filmen har just haft premiär på Toronto Filmfestival men till Sverige kommer den tråkigt nog inte förrän i Mars nästa år.
 
Filmen har skapat mycket rubriker eftersom skådespelerskorna som blivit kända genom bland annat Disney Channel nu gör en helomvändning och spelar vilda tjejer i en film om sex, droger, sprit och brott.
 
Hon som pratar i videon kan ha den mest irriterande rösten på planeten, men man får försöka bortse från det.
 

Tips i TV tablån - Dear John

Ikväll klockan 21.30 visar Kanal 5 det romantiska dramat Dear John från 2010 med bland andra Channing Tatum och Amandra Sayfried i huvudrollerna.
 
När John och Savannah träffas av en slump blir de förälskade i varandra. Problemet är att John är soldat och måste åka iväg till en av världens krishärdar. Nu måste de  försöka hålla kärleken vid liv och de håller kontakten genom penna och papper. Men kommer deras förhållande att hålla?
 
Det är något speciellt med filmer som baserats på Nicholas Sparks böcker, dom är som en emotionell bergochdalbana. Så otroligt vackra men samtidigt så otroligt rörande. Även om Dear John inte är den bästa filmen enligt mig så har den ändå det där lilla extra som gör att den är riktigt bra. Så har ni inte sett den redan, slå på TV:n ikväll, ni kommer inte att ångra er!
 

 
 

Supernatural Season 8 Promo

 
Nu har det kommit en promo för säsong 8 av älskade Supernatural,jag hoppas att den här säsongen blir riktigt bra då jag hra blivit lite besviken på de senaste säsongerna.
 
Sam och Dean är tillbaka igen den 3 Oktober (USA)

The woman in Black

Rysare från 2012 med Daniel Radcliffe i huvudrollen. Baserad på boken med samma namn av Susan Hill.
 
Advokaten Arthur Kipps bor ensam med hans son efter att hans fru dött under födseln av deras barn. Arthur får i uppdrag att åka till en avlägsen liten by för att reda ut ett dödsbo. När han anländer till den lilla byn märker han att det inte står rätt till med invånarna där och allting verkar kopplat till hemmet som han ska reda ut. Ingen verkar vilja vara i närheten och inte ens prata om huset på utkanten av stan. Nu måste Arthur få sitt arbete utfört innan han blir inblandad i någonting som han kanske inte kan komma ut från. 
 
Helt okej skräckfilm, den var spännande under hela filmen men jag skulle inte säga att den är speciellt läskig, den är lite obehaglig vissa stunder men efter ett tag är den lite förutsägbar. Daniel Radcliffe är helt okej i sin roll, lite ovant att se honom i någon annan roll än som Harry Potter men han gör ett okej jobb. Slutet är lite oväntat och jag uppskattar twisten, men den är lite som en i mängden av alla skräckfilmer och kanske inte någon jag skulle se om och om igen. Men om den är sevärd? Ja det tycker jag. 

 

 
 
RSS 2.0