Uppdatering om Ravenswood

Äntligen har det kommit lite ny information om ABC Family's nya serie Ravenswood som kommer i Oktober. Serien kommer att handla om fem främlingar som plötsligt länkas av en dödlig förbannelse som plägar staden, vilket för att de måste börja gräva i deras hemstads mystiska förflutna innan det är för sent.
 
Tre av seriens huvudkaraktärer kommer att intriduceras i PLL's Halloween avsnitt i Oktober. Här kommer lite information om dessa tre karakäter:
 
Miranda är en livlig 17-åring som väte upp i fosterfamiljer vilket har gjort att hon är både självständig och självsäker.  Men hon använder sin kvickhet för att dölja sina känslomässiga ärr, kan du dock ta dig förbi hennes hårda yttre så har du en lojal vän resten av livet.
 
Abel beskrivs som en snygg 17-åring som är lite av en ensamvarg. Kanske har han något mörkt innom sig, eller så är han bara sårad och försöker att dölja det. Det är svårt att vinna hans tillit men när du en gång har lyckats så kommer han aldrig att svika dig.
 
Olivia är Abels tvillingsyster och en föredetta studentbals-drottning som kämpar mot "a recent fall from grace". Hon brukade vara en bekymmerslös och glad tonåring men nu ifrågasätter hon vad som egenligen är viktigt, vad som inte är det och vilka hennes riktiga vänner är då de plötsligt ryggarna mot henne.
 
Låter som att det här han bli riktigt intressant, ser fram emot att få veta mer än de andra karaktärerna och det ska bli roligt att se vilka som får rollerna.
 

Kommentarer

» Ingen reklam för din blogg

» Ingen reklam för tävlingar

» Ingen reklam för frågestunder


« Namn

« Mail (visas ej)

« BloggSpara uppgifter?


Trackback